Eetcafé Onder de Linden

Lekker en goed eten in een sfeervolle, gezellige omgeving staat bij Onder de Linden Roden voorop. Of het nu gaat om lunch, diner of gezellig samen borrelen. Het kan allemaal voor zowel kleine als grotere gezelschappen.

Reserveer een tafel

* Wisselend weekmenu *


Voor- en hoofdgerecht

geserveerd met frites en frisse salade

23.50


Vanaf heropening eetcafé

Eten bij Onder de Linden?

Eten bij Onder de Linden is de komende weken alleen voorbehouden aan onze hotelgasten in verband met de nieuwe Corona maatregelen die in zijn gegaan op 14 oktober 2020 om 22.00 uur.

Meer weten over onze thuis gerechten in Corona tijd of onze daghap? Klik dan op thuis (uit) eten en je kunt vervolgens online bestellen. Vanaf maandag 19 oktober 2020 gaan we ook weer bezorgen binnen een straal van 12 kilometer!

 


Onder de Linden biedt drie verschillende arrangementen voor een heerlijke High Wine of High Beer aan. Gezellig en sfeervol genieten in ons eetcafé of op ons ruime terras van een proeverij van wijn of bier met door ons geselecteerde lekkernijen. Dit kan al vanaf 3 personen.

 

High Wine of High Beer

22,50,- p.p. 

Proeverij van wijn of speciaal bier met vier door ons geselecteerde lekkernijen. 


Vier soorten wijn of speciaal bier

Kaasplankje met smeersel en stokbrood

Worstplankje (droge worst, fuet, Zeeuws spek)

Gehaktballetjes in tomatensaus

Bruchetta met tonijn en Danish blue

High Wine of High Beer Extra *Meest gekozen*

29,50,- p.p.

Proeverij van wijn of speciaalbier met vijf door ons geselecteerde lekkernijen.


Vijf soorten wijn of speciaal bier

Diverse sandwiches

Blinis met crème fraiche, haring en kroepoekkruimels

Kipfilet omwikkelt met spek en een pittig sausje

Pannetje met gamba's aioli

Nacho chips met tomatensalsa en kaas

High Wine of High Beer Luxe

36,50- p.p.

Proeverij van wijn of speciaal bier met zes door ons geselecteerde lekkernijen

Zes soorten wijn of speciaal bier

Blinis met gerookte zalm en kruidenkaas

Plank vol met fijne vleeswaren

Bruchetta vitello tonato met tonijn mayonaise

Kipmedaillons met zoete paprika en mozzarella

Bladerdeeghapje met geitenkaas en honing

Ossenhaasspiesje met lekker dip

Liever zelf de gerechtjes kiezen? Dat kan ook! 
Keuze uit: Ananas omwikkeld met spek | Komkommerrolletje met crabmousse | Bladerdeegspiraal met prosciutto | Bruchetta met ossenworst en rode ui | Gegrilde courgette met tonijn mousse | Ardennerham met meloen | Roodbaarsspies met citroen-botersaus | Mini saucijzenbroodje | Mini broodje hamburger | Kastanje champignons met boursin | Crispy hot wings

Wist je dat…

Onder de Linden Roden een Brand proeflokaal is?

Bij Onder de Linden Roden maak je kennis met het unieke karakter van elk van de Brand bieren. Brand Proeflokalen zijn stuk voor stuk ondernemingen die staan voor genieten, gastvrijheid en vakmanschap. Je bent van harte welkom voor een van de speciale bieren van Brand of één van onze andere speciaal bieren. Voor de échte Brand liefhebbers organiseren we een paar keer per jaar een bierproeverij. Hou hiervoor onze Facebook site in de gaten.

Natuurlijk mag ook een goede huiswijn niet ontbreken in het eetcafé. De huiswijnen en fleswijnen van Onder de Linden Roden zijn met veel smaak en plezier samengesteld.

Kom gerust eens binnen voor een hapje of drankje.

Wijnen en bieren

Onder de Linden Roden heeft naast Heineken en Brand maar liefst acht speciaal bieren op de tap waarvan twee bieren van Kwaremont. Sinds september 2020 zijn we een officieel Koerse Kaffee. Ook hebben we veel speciaalbieren op fles en hebben we een wisselend assortiment exclusieve bieren die je niet in de supermarkt vind. Hiervoor werken we samen met Van Erp drankenhandel in Roden. Ons vaste assortiment bieren vindt je binnenkort op onze nieuwe drankenkaart. Over onze wisselende bieren en speciaal bieren informeren en adviseren we je graag persoonlijk.

Ook een goede huiswijn mag niet ontbreken in het eetcafé. De huiswijnen en fleswijnen van Onder de Linden Roden zijn met veel smaak en plezier samengesteld met onze lokale wijnleverancier Cruwijn. Meer informatie over de wijnen vindt je op onze wijnkaart.

Centraal gelegen
Sfeervol eetcafé
Vergaderen en Evenementen
Eigen parkeergelegenheid