ou réserver directement :

4.1/5

Roden ; le village d'Ot et de Sien

Roden, “Dorp van Ot en Sien”

Op weg naar het hotel en restaurant heb je het bordje misschien wel gezien; “Roden. Het dorp van Ot en Sien.” Roden, Ot en Sien en Hindericus Scheepstra worden vaak in één adem genoemd. Hindrikus Scheepstra, geboren in 1859 in Roden, was een Nederlandse onderwijzer en schrijver. Hij schreef de Nederlandse kinderverhalen van Ot en Sien als leesmateriaal voor het basisonderwijs. De avonturen van deze twee kinderen geven een nostalgisch beeld van het Drentse dorpsleven in de late 19e eeuw en groeiden uit tot nationaal cultureel erfgoed.

Stel je Ot en Sien eens voor als levendige personages in het hedendaagse Roden. Hoe dit uitpakt lees je in dit nieuwsbericht.

Rencontrer Sien

Sien is een warm en zorgzaam persoon. Het is Siens passie om sfeer en verbinding te houden met de mensen om haar heen. Met haar warme hart wil Sien de banden in de gemeenschap versterken. Ze organiseert verschillende evenementen. Daarnaast zet ze zich in voor duurzaamheid en het creëren van kansen voor verschillende mensen. Haar voornaamste doel: mensen samenbrengen en ze laten genieten. 

Rencontre avec Ot

Ot is een enthousiaste avonturier. Altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden en ervaringen. Zijn ontdekkingslust leidt hem door de levendige straten van Roden, rijk aan een breed scala van winkels. Met zijn bonte vrienden ontdekt hij niet alleen de culinaire hoogstandjes van de horeca in Roden, maar ook de verborgen schatten van alle cultuur op De Brink. 

De kracht van Ot & Sien 

Op een dag bundelen Ot en Sien hun krachten en organiseren diverse grootse evenementen. Nee, geen nostalgische terugblik, maar een heuglijk moment in het NU. Samen vertegenwoordigen Ot en Sien de charme van Roden in de huidige tijdgeest. Zij genieten van de gastronomische ervaringen, (culturele) evenementen en de natuurlijke schoonheid die Roden biedt.  

Meet de (bonte) vriend(en) 

Een bezoek aan Roden betekent dat wij jou gastvrij ontvangen als (bonte) vriend(en) van Ot en Sien. Jouw verhaal start hier! Bij Onder de Linden in Roden. 

Waar sfeer en verhalen samenkomen

Levende legende 

Het is alsof Ot en Sien de tijd hebben overstegen. Het verhaal van Roden is een levende legende. Een legende waar de omgeving bloeit door de unieke mix van erfgoed, natuur én vooruitgang. Een legende die is geborgen door de kracht én ziel van Ot & Sien gecombineerd met jouw unieke verhaal na een bezoek aan Roden. Het is met recht dat Roden de titel mag dragen van “Dorp van Ot en Sien”. 

Situation centrale

À 15 minutes de la ville animée de Groningue, à une demi-heure de la surprenante Assen et à un peu moins d'une heure de la ville historique de Leeuwarden.

Emballages

Choisissez un forfait pour les réunions d'affaires, une semaine à l'hôtel ou un délicieux forfait pour se faire dorloter.

Gastrobar Roden

Dans notre Gastrobar confortable et joliment décoré et sur notre grande terrasse ensoleillée, vous pouvez savourer un délicieux petit déjeuner, déjeuner, dîner ou des boissons.

Nuitée

Passez la nuit à Drenthe à Onder de Linden. Cet hôtel familial confortable et plein d'ambiance est parfait pour un séjour d'une nuit ou un long week-end.

Parking

A l'arrière de nos locaux, nous disposons d'un vaste parking où les voitures et les vélos peuvent être garés gratuitement et en toute sécurité.

Réunion

Under the Linden est le lieu de réunion idéal pour les réunions d'affaires, avec une atmosphère agréable, une situation centrale et de l'espace pour les grands groupes.

Durabilité

Avec le certificat Green Key Gold en poche et une station de recharge de voitures bientôt disponible, le développement durable est au cœur de nos préoccupations.

Élue meilleure terrasse de Drenthe 2024