of reserveer direct:

4.1/5

Nieuws & verdieping

broodtrommel

Breng je eigen broodtrommel

Per 1 juli gaat de Nederlandse overheid de strijd aan met plastic verpakkingen. Wist je dat we elke dag alleen al in Nederland 19 miljoen plastic bekers en voedselverpakkingen weggooien die slechts één keer zijn gebruikt? Om hier iets tegen te doen is de overheid een campagne gestart om hergebruik te stimuleren en worden plastic verpakkingen zwaarder belast. Vanaf 1 juli datum betaal je daarom extra voor wegwerpbekers- en bakjes die (deels) gemaakt zijn van plastic. Bij Onder de Linden pakken we het anders aan. Hoe? Lees snel verder.

Lees verder »
Wielrennen

De Lus van Roden

Op zaterdag 8 juli vindt weer hét wielerevenement van het Noorden plaats. De Lus van Roden is een prominente naam op de lijst van noordelijke criteriums en geniet nationale erkenning. Daarnaast brengt het een hoop Rôner gezelligheid met zich mee, met bomvolle terrassen en een veel vrolijke gezichten. Zeker op het terras van Onder de Linden, waar je een heuse VIP-tent vindt.

Lees verder »
Suppen op het Leekstermeer

Ontdek de omgeving van Onder de Linden te voet, te water én op de e-chopper

Ons hotel en restaurant bevindt zich op een prachtige plek in de Kop van Drenthe. Naast de standaard manieren om de omgeving te verkennen als te voet of te fiets, zijn er ook andere, avontuurlijke manieren om te genieten van de omgeving. Wat te denken van een heuse schattenzoektocht, een kano trip over het Leekstermeer of ga erop uit met een e-chopper of e-fatbike . Wij zetten een aantal originele manieren om de omgeving van Onder de Linden te verkennen voor je op een rijtje.

Lees verder »
sneakpeak nieuwe menukaart

Nieuwe menukaart

Op 1 april, geen grap, hebben wij onze menukaart vernieuwd. Niet alleen is de lay-out veranderd, maar we hebben nu verschillende kaarten voor de lunch, diner en borrel. We hebben ook een aantal nieuwe gerechten op de kaart gezet. Zo is er voor de vegetarische gast nog meer keus, hebben we een uitgebreid kindermenu en hebben we voor de vleesliefhebbers een overheerlijke pork rib roast en entrecôte toegevoegd. Zo blijft dineren bij Onder de Linden verrassend maar altijd lekker.

Lees verder »
wandelen rondom Roden in het Mensingebos tijdens het Drenthepad

De 5 mooiste wandelroutes vanuit Onder de Linden

Onder de Linden is de perfecte uitvalsbasis om te wandelen rondom Roden. Binnen enkele minuten wandel je het uitgestrekte Mensingebos binnen. Vanuit daar kun je een kort ommetje door het Sterrebos maken of misschien ga je juist voor een flinke wandeltocht door de Kop van Drenthe. Eenmaal terug kun je bij Onder de Linden terecht voor een heerlijk hapje en drankje. Wandelen rondom Roden begint bij Onder de Linden. Wij zetten de 5 mooiste wandelroutes vanuit ons hotel en restaurant voor je op een rijtje.

Lees verder »
Onder de Linden in Roden is het Kwaremont Koerse Kaffee in Drenthe

Onder de Linden is officieel Kwaremont Koerse Kaffee

Sinds 2019 zijn wij officieel Kwaremont Koerse Kaffee. Door corona hebben we hier helaas nog weinig uiting aan gegeven, tot nu. Wij sponsoren samen met eethuis Family Appelscha en BHV Roden, ons eerste wieler/mountainbiketeam. Zij dragen met trots het Kwaremont wielertenue.

Lees verder »

Hotel Onder de Linden Footprints

De eerste vijf jaar van investeren in Onder de Linden op z’n Antons en Janet’s zit erop! En wat is er veel gebeurd in deze afgelopen jaren. De kroon is toch wel de nominatie voor beste onderneming van Noordenveld over 2022 ,ook al zijn we nipt tweede geworden. Het is erkenning voor ons als team! Onze medewerkers zijn ons belangrijkste kapitaal. We hebben één team, één taak: onze (inter)nationale gasten dé ultieme beleving meegeven als het gaat om gastvrijheid. In dit nieuwsbericht lees je meer over onze plannen voor de korte termijn als het gaat om gastvrijheid.

Lees verder »
Noord Nederlands Kampioenschap Neutjesschieten, oudhollands traditie in Drenthe rond Pasen, neutjesschieten bij Hotel-eetcafé Onder de Linden in Roden.

Noord Nederlands Kampioenschap Neutjesschieten bij Onder de Linden

Mooie tradities moet je koesteren. De Vereniging voor Volksvermaken Roden organiseert jaarlijks op tweede paasdag traditiegetrouw het neutjesschieten bij Onder de Linden. Een spel voor jong en oud waar precisie en tactiek om de hoek komt kijken. Dit jaar is er wel een hele speciale editie van deze oud Drents-Groningse traditie; het Noord Nederlands Kampioenschap Neutjesschieten!

Lees verder »

Centraal gelegen

Binnen een kwartier in de bruisende stad Groningen, een half uur van het verrassende Assen en een klein uurtje van het historische Leeuwarden.

Arrangementen

Kies voor een arrangement voor zakelijke bijeenkomsten, een midweek in ons hotel of een heerlijk verwenarrangement.

Gastrobar Roden

In ons gezellige en sfeervol ingerichte Gastrobar en op ons grote zonterras, kun je genieten van een heerlijk ontbijt, lunch, diner of borrel.

Overnachten

Overnachten in Drenthe doe je bij Onder de Linden. Het gezellige en sfeervolle familiehotel is perfect voor een overnachting of lang weekend.

Parkeergelegenheid

Achter op ons eigen terrein hebben wij een ruime parkeerplaats waar auto’s en fietsen gratis en veilig geparkeerd kunnen worden.

Vergaderen

Onder de Linden is de perfecte vergaderlocatie voor zakelijke bijeenkomsten met een fijne sfeer, centrale ligging en ruimte voor grote groepen.

Duurzaamheid

Met het Green Key Gold certificaat op zak en binnenkort een laadpaal voor auto’s hebben wij duurzaamheid hoog in het vaandel staan.