of reserveer direct:

4.1/5

Nieuws & verdieping

wandelen rondom Roden in het Mensingebos tijdens het Drenthepad

De 5 mooiste wandelroutes vanuit Onder de Linden

Onder de Linden is de perfecte uitvalsbasis om te wandelen rondom Roden. Binnen enkele minuten wandel je het uitgestrekte Mensingebos binnen. Vanuit daar kun je een kort ommetje door het Sterrebos maken of misschien ga je juist voor een flinke wandeltocht door de Kop van Drenthe. Eenmaal terug kun je bij Onder de Linden terecht voor een heerlijk hapje en drankje. Wandelen rondom Roden begint bij Onder de Linden. Wij zetten de 5 mooiste wandelroutes vanuit ons hotel en restaurant voor je op een rijtje.

Lees verder »
Onder de Linden in Roden is het Kwaremont Koerse Kaffee in Drenthe

Onder de Linden is officieel Kwaremont Koerse Kaffee

Sinds 2019 zijn wij officieel Kwaremont Koerse Kaffee. Door corona hebben we hier helaas nog weinig uiting aan gegeven, tot nu. Wij sponsoren samen met eethuis Family Appelscha en BHV Roden, ons eerste wieler/mountainbiketeam. Zij dragen met trots het Kwaremont wielertenue.

Lees verder »

Footprint

De eerste vijf jaar van investeren in Onder de Linden op z’n Antons en Janet’s zit erop. En wat is er veel gebeurd in deze afgelopen jaren. De kroon is toch wel de nominatie voor beste onderneming van Noordenveld over 2022 ,ook al zijn we nipt tweede geworden. Het is erkenning voor ons als team! Onze medewerkers zijn ons belangrijkste kapitaal. We hebben één team, één taak: onze (inter)nationale gasten dé ultieme beleving meegeven als het gaat om gastvrijheid. In dit nieuwsbericht lees je meer over onze plannen voor de korte termijn als het gaat om gastvrijheid.

Lees verder »
Noord Nederlands Kampioenschap Neutjesschieten, oudhollands traditie in Drenthe rond Pasen, neutjesschieten bij Hotel-eetcafé Onder de Linden in Roden.

Noord Nederlands Kampioenschap Neutjesschieten bij Onder de Linden

Mooie tradities moet je koesteren. De Vereniging voor Volksvermaken Roden organiseert jaarlijks op tweede paasdag traditiegetrouw het neutjesschieten bij Onder de Linden. Een spel voor jong en oud waar precisie en tactiek om de hoek komt kijken. Dit jaar is er wel een hele speciale editie van deze oud Drents-Groningse traditie; het Noord Nederlands Kampioenschap Neutjesschieten!

Lees verder »
Uitreiking Green Key certificaat aan Hotel Onder de Linden

Hotel Onder de Linden ontvangt het Green Key-certificaat

Wij zijn trots om te vertellen dat wij het Green Key-certificaat goud hebben behaald. Green Key is het grootste duurzaamheidskeurmerk voor de toeristische en recreatieve branche in Nederland met circa 700 gecertificeerde bedrijven en Hotel Onder de Linden is daar nu één van. Laat ons je vertellen wat het Green Key keurmerk precies inhoudt en wat jij er als gast precies van merkt.

Lees verder »

Nominatie ‘Beste onderneming gemeente Noordenveld’

Jaarlijks wordt er een prijs uitgereikt aan de beste onderneming van de gemeente Noordenveld. Op voordracht van de Commissie van Aanbeveling, heeft het college van burgemeester en wethouders 3 bijzondere bedrijven uit de gemeente Noordenveld genomineerd en wij waren daar één van!

Wij waren hiervoor genomineerd op de aspecten van innovatie, creativiteit, duurzaamheid, maatschappelijke betrokkenheid en verantwoord ondernemen. De andere twee genomineerden waren Alex Kapma van Velodrome en biologisch melkveehouder Peter Oosterhof uit Foxwolde.

Lees verder »

Luisteren naar de gast

Hotel Onder de Linden hecht veel waarde aan de mening van haar gast en leest dan ook elke review. Als team signaleren wij regelmatig dezelfde opmerkingen/tips in deze beoordelingen. Iets waar wij onze gasten dankbaar voor zijn. Elke ‘klacht’ is tenslotte een gratis tip. In dit bericht delen wij met jou de belangrijkste punten die wij reeds aangepakt hebben.

Lees verder »
Tafel met eten in het hotel in drenthe

Het belang van reviews

Hotel Onder de Linden hecht veel waarde aan de mening van haar gast en leest dan ook elke review. Overall signaleren wij als team dat we vaak een aantal dezelfde complimenten (highlights) terug mogen lezen in deze beoordelingen. Iets om dankbaar voor te zijn! In dit bericht delen wij met jou de belangrijkste hoogtepunten. Lees je mee?

Lees verder »

Wintermenukaart Hotel Onder de Linden

RODEN – Vanaf 5 november hanteert Hotel Onder de Linden een nieuwe (winter)menukaart. Met heerlijk verwarmende gerechten voor koude dagen en zoet & lekkers ter afsluiting. Uiteraard wordt alles dagvers bereid en steken wij (niet letterlijk natuurlijk ;-)) de hand ervoor in het vuur dat onze gasten – sfeervol – zullen smullen. Het is happen & genieten bij Onder de Linden.

Lees verder »

Centraal gelegen

Binnen een kwartier in de bruisende stad Groningen, een half uur van het verrassende Assen en een klein uurtje van het historische Leeuwarden.

Arrangementen

Kies voor een arrangement voor zakelijke bijeenkomsten, een midweek in ons hotel of een heerlijk verwenarrangement.

Gastrobar Roden

In ons gezellige en sfeervol ingerichte Gastrobar en op ons grote zonterras, kun je genieten van een heerlijk ontbijt, lunch, diner of borrel.

Overnachten

Overnachten in Drenthe doe je bij Onder de Linden. Het gezellige en sfeervolle familiehotel is perfect voor een overnachting of lang weekend.

Parkeergelegenheid

Achter op ons eigen terrein hebben wij een ruime parkeerplaats waar auto’s en fietsen gratis en veilig geparkeerd kunnen worden.

Vergaderen

Onder de Linden is de perfecte vergaderlocatie voor zakelijke bijeenkomsten met een fijne sfeer, centrale ligging en ruimte voor grote groepen.

Duurzaamheid

Met het Green Key Gold certificaat op zak en binnenkort een laadpaal voor auto’s hebben wij duurzaamheid hoog in het vaandel staan.