Over Onder de Linden

Onder de Linden Roden kent een rijke geschiedenis. Het hotel, eetcafé en zalencentrum is gevestigd in een historisch pand in het hart van Roden. Het is een pand met een ziel. Al decennia lang is Onder de Linden een begrip in Roden en omgeving.

De veiligheid in Noord-Drenthe is erg goed, vergeleken met de rest van Nederland. Het is goed toeven in het noorden van Drenthe! 

 

Mensinghe Bos

Water in de buurt van Onder de Linden

Welkom! Bij Onder de Linden is het sfeervol en comfortabel overnachten. Wij zijn elke dag open en er is altijd wel iets te ondernemen in Roden en omgeving. In ons gezellig en sfeervol ingerichte eetcafé kun je genieten van een heerlijk ontbijt, lunch, diner, high beer of high wine. Zelfs iets te vieren? Graag gaan we met je in gesprek over de mogelijkheden om je trouwdag, jubileum of je verjaardag tot een onvergetelijk feest te maken.

“Gezellig en sfeervol genieten”
Dat is ons crédo!

Ook voor zakelijke lunches, diners of vergaderarrangementen staan we graag voor je klaar. Wij hebben meerdere sfeervolle zalen.

Centrale ligging

Roden ligt in een bos-, cultuur- en wetlands gebied (Kop van Drenthe). Roden is een levendig dorp onder de rook van de stad Groningen, in de kop van Noord-Drenthe.en heeft een centrale ligging ten opzichte van de drie hoofdsteden in het Noorden van Nederland: Groningen slechts op een kwartiertje rijden, Assen een half uur en Leeuwarden een klein uurtje. De luchthaven Eelde ligt op 10 kilometer afstand.

Populair bij natuur- en cultuurliefhebbers

Roden is uitermate populair bij natuurliefhebbers, cultuursnuivers, wandelaars, fietsers, wielrenners, atb-ers en motorrijders. Ook saunaliefhebbers en (top)sporters weten Onder de Linden Roden goed te vinden vanwege de wellness faciliteiten en de (inter)nationale sport activiteiten in de nabije omgeving.

 


Bekijk ook deze pagina’s

Populairste bezienswaardigheden omgeving Roden
- Drenthe »
- Natuur in de Onlanden »

Over de uitbaters

Anton Hamstra, voorheen bedrijfsleider bij Onder de Linden Roden, is sinds september 2017 de uitbater. Als Rodenaar in hart en nieren geeft hij samen met zijn partner Janet de Vries op een eigen wijze invulling aan de exploitatie van Onder de Linden Roden.

“Wij willen onze gasten ten alle tijden een unieke beleving van gastvrijheid bieden, tegen een eerlijke prijs. Uniek door flexibiliteit, sfeer, gezelligheid, no nonsens mentaliteit. Samen met ons team geven we daarom iedere dag het beste van onszelf om de service, producten en diensten die kwaliteit te geven, die door onze gasten gewenst worden.”

Wat zeggen onze gasten

Centraal gelegen
Sfeervol eetcafé
Vergaderen en Evenementen
Eigen parkeergelegenheid