Over Onder de Linden

Onder de Linden Roden kent een rijke geschiedenis. Het hotel, eetcafé en zalencentrum is gevestigd in een historisch pand in het hart van Roden. Het is een pand met een ziel. Al decennia lang is Onder de Linden een begrip in Roden en omgeving.

Centrale ligging

Roden is een sfeervol dorp in de kop van Noord-Drenthe en heeft een centrale ligging ten opzichte van de drie hoofdsteden in het Noorden van Nederland. Groningen ligt op een steenworp afstand (13 kilometer). De Drentse hoofdstad Assen ligt op 20 kilometer afstand en de Friese hoofdstad Leeuwarden is met 43 kilometer ook prima bereikbaar. De luchthaven Eelde ligt op 10 kilometer afstand.

Populair bij natuurliefhebbers

Roden is gelegen in een bosrijk gebied en is uitermate populair bij natuurliefhebbers, wandelaars, fietsers, wielrenners, atb-ers en motorrijders. Ook saunaliefhebbers en (top)sporters weten Onder de Linden Roden goed te vinden vanwege de wellness faciliteiten en de (inter)nationale sport activiteiten in de nabije omgeving.


Bekijk ook deze pagina’s

- Kop van Drenthe »
- Natuur in de Onlanden »

Uitbaters Onder de Linden Roden

Over de uitbaters

Anton Hamstra, voorheen bedrijfsleider bij Onder de Linden Roden, is sinds september 2017 de uitbater. Als Rodenaar in hart en nieren geeft hij samen met zijn partner Janet de Vries op een eigen wijze invulling aan de exploitatie van Onder de Linden Roden.

“Samen met ons team willen wij jou als gast een persoonlijke onuitwisbare beleving meegeven. Of je nu komt eten in het eetcafé, overnacht in het hotel of een feestje geeft of vergadering hebt. Wij doen er alles aan dat je sfeervol gezellig kan genieten!

Wat zeggen onze gasten

Wij zijn alle dagen geopend (behalve op 31 december en 1 januari)


Keuken
Dagelijks: 12:00 – 21:00 uur

Eetcafé
Dagelijks: 11.00 - Open einde


Ons historische pand ligt centraal in Noord-Nederland in een bosrijke omgeving. Veel mogelijkheden voor fietsers en wandelaars. Binnen een kwartier zit je met de auto of motor op de A7 of A28.

Je parkeert gratis direct voor de deur of achter op ons grote parkeerterrein.

Wij worden gewaardeerd om de gezellige sfeer. Kom gerust eens langs voor een rondleiding of informatie.