Zalencentrum Onder de Linden

Onder de Linden Roden is een perfecte locatie voor personeelsfeesten, bruiloften, evenementen en zakelijke bijeenkomsten. Voor elke gelegenheid geldt dat je deze naar eigen wens kunt samenstellen. Voor alle groepsgroottes en budgetten creëert Onder de Linden Roden graag iets bijzonders. 

Zalencenterum Onder de Linden Roden

Van 50 tot 600 personen

De Linden zaal biedt ruimte aan 150 personen zittend en 600 personen staand. In De Tapperij en De Brink kun je terecht met groepen tot 100, respectievelijk 150 personen. Toch liever een wat intiemer feestje? Dan kan je kiezen voor De Brasserie waar plek is voor zo’n 50 personen. Uiteraard liggen de aantallen nu met de Corona crisis lager. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

 • Buffetten & Broodtafels

  Buffetten

  Onder de Linden Roden biedt een ruime keuze aan buffetten. Uiteraard zijn we ook de barbecue niet vergeten.

  Bekijk onze buffetten »

  Broodtafels

  Onder de Linden Roden biedt twee soorten broodtafels aan. Een standaard en luxe broodtafel.

  Bekijk onze broodtafels »

 • Condoleance

  Koffietafel

  Na een uitvaart is het fijn om nog even in een ontspannen en gemoedelijke sfeer met familie, vrienden en bekenden bij elkaar te zijn. Een koffietafel is een passende afsluiting van een emotionele dag. Bij Onder de Linden Roden kun je terecht voor een koffietafel. Wij hebben verschillende zalen waardoor we zowel op kleine als grote groepen zijn ingericht.

  · Koffie/thee met cake 4,50 per persoon
  · Koffie/thee met gebak 6,50 per persoon

  Bij de opbouw van de zaal houden we graag rekening met de wensen van onze gasten. Zowel een traditionele als een informele koffietafelsfeer behoort tot de mogelijkheden.

  Zijn er nog aanvullende wensen? Informeer gerust naar de mogelijkheden.

 • Vergaderen

  Vergaderarrangementen

  Voor onze zakelijke gasten bieden we vanaf 10 personen een aantal interessante arrangementen aan. Voor specifieke wensen bedenken we graag samen een maatwerk oplossing.

  Bekijk ons aanbod »

Centraal gelegen
Sfeervol eetcafé
Vergaderen en Evenementen
Eigen parkeergelegenheid