Zalencentrum Onder de Linden

Onder de Linden Roden is een perfecte locatie voor personeelsfeesten, bruiloften, evenementen en zakelijke bijeenkomsten. Voor elke gelegenheid geldt dat je deze naar eigen wens kunt samenstellen. Voor alle groepsgroottes en budgetten creëert Onder de Linden Roden graag iets bijzonders. Daarom hebben we alvast wat mogelijkheden voor je uitgewerkt.

Van 50 tot 600 personen

De grote zaal biedt ruimte aan 300 personen zittend en 600 personen staand. In de Galerie kun je terecht met groepen tot 120 personen. Toch liever een wat intiemer feestje? Dan kan je kiezen voor de tussenzaal in ons eetcafé waar plek is voor zo’n 50 personen.

 • Feesten en partijen

  Buffetten

  Onder de Linden Roden biedt een ruime keuze aan buffetten. Uiteraard zijn we ook de barbecue niet vergeten.

  Bekijk onze buffetten »

  Broodtafels

  Onder de Linden Roden biedt twee soorten broodtafels aan. Een standaard en luxe broodtafel.

  Bekijk onze broodtafels »

 • Condoleance

  Koffietafel

  Na een uitvaart is het fijn om nog even in een ontspannen en gemoedelijke sfeer met familie, vrienden en bekenden bij elkaar te zijn. Een koffietafel is een passende afsluiting van een emotionele dag. Bij Onder de Linden Roden kun je terecht voor een koffietafel. Wij hebben verschillende zalen waardoor we zowel op kleine als grote groepen zijn ingericht.

  · Koffie/thee met cake € 4,50 per persoon
  · Koffie/thee met gebak € 6,50 per persoon

  Bij de opbouw van de zaal houden we graag rekening met de wensen van onze gasten. Zowel een traditionele als een informele koffietafelsfeer behoort tot de mogelijkheden.

  Zijn er nog aanvullende wensen? Informeer gerust naar de mogelijkheden.

 • Zakelijk

  Vergaderarrangementen

  Voor onze zakelijke gasten bieden we vanaf 10 personen een aantal interessante arrangementen aan. Voor specifieke wensen bedenken we graag samen een maatwerk oplossing.

  Bekijk ons aanbod »

Centraal gelegen
Sfeervol eetcafé
Vergaderen en Evenementen
Eigen parkeergelegenheid