Bedrijfsuitjes bij Onder de Linden

Welkom!

Onder de Linden Roden bevindt zich in het hart van Roden, in de kop van het noorden van Drenthe. De omgeving is prachtig en afwisselend, doordat je hier bos, water en cultuur hebt. De twee andere noordelijke provincies Friesland en Groningen zijn prima bereikbaar via de A7 en A28. De altijd bruisende stad Groningen slechts op een kwartiertje rijden, Assen een half uur en Leeuwarden een klein uurtje. De airport Groningen (Eelde) ligt op 10 kilometer afstand.

Dit biedt volop mogelijkheden. Zowel voor de aanrijtijden als voor de activiteiten.

Bedrijfsuitjes

Onder de Linden biedt de leukste indoor- en outdoor spellen als bedrijfsuitjes. Wij werken samen met diverse partners, waaronder Fun in Nederland BV, Innobikes Assen, Tourist Games en De Andere Quiz. Om het feest compleet te maken zijn er diverse arrangementen te boeken met consumpties, buffet en/of een overnachting. Hieronder vind je meer informatie over onze indoor - en outdoor activiteiten met drie voorbeeld arrangementen.

Waarom Onder de Linden Roden?

  • Sfeervol en gezellig genieten staat bij ons centraal. 
  • Aan de rand van het Mensinge bos
  • Alles onder één dak. Oók overnachten behoort tot de mogelijkheden (23 hotelkamers)
  • Makkelijk bereikbaar via de A7 of A28.
  • Gratis WiFi in alle ruimtes
  • Groot eigen parkeerterrein
  • Meerdere zalen met eigen identiteit geschikt voor 20 tot 150 personen
  • Sfeervolle overkapping grenzend aan twee van onze zalen en aan een groot eigen parkeerterrein voor bijv. een barbecue tot 80 personen

De quiz die voor iedereen leuk is

Bij onze quizzes, in samenwerking met De Andere Quiz, staan vooral humor, creativiteit en toegankelijkheid centraal. Het gaat niet alleen puur om feitenkennis, maar je kunt ook punten halen door heel goed te letten op alle hints die voorbij komen in de filmpjes, of door op een andere manier te denken dan anderen.. De quiz wordt altijd begeleid door een professionele presentator. Deze heeft veel ervaring, is enthousiast, weten een goede sfeer te creëren en past zich moeiteloos aan op de situatie en groepssamenstelling.

Alle quizzen worden aangekleed met de leukste filmpjes van het internet. Met deze filmpjes in het achterhoofd worden de leukste onderwerpen gezocht voor de quiz. Of het nu gaat om een pubquiz, muziekquiz, themaquiz of sportquiz. Zo blijf je elkaar steeds uitdagen om de winst in de quiz. Maar ondertussen geniet je van entertainment van de hoogste plank! Het is ook mogelijk zelf je eigen quiz samen te stellen uit onze bestaande quizrondes!

Sinds april 2020 wordt de pubquiz ook online gespeeld. Dit werkt verrassend goed en wordt erg positief ontvangen. Met het virtuele rad is het onder andere mogelijk een ander team strafpunten aan te smeren... Om de teams (van 4 of 5 personen) net als normaal met elkaar te laten overleggen adviseren we diverse apps voor communicatie onderling.

De quiz, in combinatie met een buffet, diner of barbecue staat garant voor een avond genieten. Vol humor en entertainment.  

 

 

Het Moordspel

Wie lost het Kymmeller mysterie op...
Alleen door strategisch te denken, rond te sluipen en het andere teams lastig te maken, kun je de moordenaar van het Kymmeller mysterie ontmaskeren.

Na de speluitleg en het uitreiken van de bijbehorende tablets, ga je met je team beginnen aan dit 2 uur durende interactieve moord-avontuur. Met behulp van een gedetailleerde kaart op de tablet, zoek je de weg door het prachtige Mensinge bos in Roden. Onderweg zoek je zoveel mogelijk digitale aanwijzingen, spioneer je bij de tegenstanders, verzamel je hints en zul je getuigen moeten omkopen.

Dit arrangement kan worden uitgebreid met een museumbezoek aan Havezathe Mensinge waarin de expositie van Coenraad Kymmell centraal staat. Geschiedenis herleeft! Gecombineerd met een buffet, diner, barbecue, maar ook een lunch of borrel, is dit hét unieke bedrijfs- of groepsuitje voor elke dag of avond van het jaar!

 

 

 

Actief arrangement

Actieve arrangementen zijn nogal weersafhankelijk. Maar zo leuk om samen te doen! Ervaring leert dat het bij dit soort arrangementen vaak gaat om toegevoegde waarde. Dit is Onder de Linden Roden zeker toevertrouwd. Flexibiliteit en maatwerk zitten in ons DNA en dat van onze partners.

Puzzeltocht
De puzzeltocht is ca. 30-55 km per E-bike of E-chopper. Je gaat op een veilige en verantwoorde manier het hart van het Noorden ontdekken en lost onderweg opdrachten op. De opdrachten bestaan uit foto opdrachten van de omgeving en drie andere opdrachten. Dit kunnen ook eigen opdrachten zijn. Dit arrangement kan geboekt worden met happerij voor onderweg. En is ideaal voor groepen van 6 - 20 personen die natuur en cultuur een warm hart toedragen door de mogelijkheid een museumbezoek aan de tocht te koppelen. Natuurlijk is het ook voor dit arrangement mogelijk de dag af te sluiten met een barbecue, buffet of diner.
E-bike of E-chopper huur is niet inbegrepen
Tijdsduur ca. 2-4 uur.

Kajakken of kanovaren op het Leekstermeer?
Vraag naar de mogelijkheden.

Quiz arrangement 

vanaf 23,00 p/p

Ontvangst koffie/thee met wat lekkers
Quiz van 1,5 uur inclusief presentator
2 consumpties

Dit arrangement is uit te breiden met één van onze buffetten

Te boeken vanaf 20 personen

Moordspel arrangement 
*Meest gekozen*

vanaf 33,00 p/p

Ontvangst koffie/thee met wat lekkers
Moordspel ca. 2 uur inclusief begeleiding
2 consumpties

Dit arrangement is uit te breiden met één van onze buffetten

Te boeken vanaf 20 personen

Actief arrangement

vanaf 15,00 p/p

Ontvangst koffie/thee met wat lekkers
Activiteit ca. 2-4 uur inclusief 
2 consumpties

Dit arrangement is uit te breiden met één van onze buffetten vanaf 15 personen. Bij kleinere groepen maken we graag een op maat voorstel.

Te boeken vanaf 6 personen

Meer weten? Of op zoek naar maatwerk activiteiten met alleen een drankje of juist een compleet weekend met overnachting? Vraag gerust naar de mogelijkheden en beschikbare data via onze CONTACTPAGINA.

Centraal gelegen
Sfeervol eetcafé
Vergaderen en arrangementen
Eigen parkeergelegenheid