Waar smaken geboren worden – de ziel van onze keuken

Je ziet het niet meteen, maar je proeft het wel. De keuken van Onder de Linden zit verstopt achter een deur. Geen grote ramen, geen open bar – gewoon een werkruimte. Maar wie daar naar binnen stapt, voelt het direct: hier gebeurt iets. Hier leeft iets.

De keuken is het kloppend hart van ons huis. Niet gelikt of steriel, maar levendig, warm en vol karakter. Een plek waar elke dag opnieuw verhalen ontstaan – in smaken, in samenwerking, in momenten.

Een georganiseerde chaos vol passie

In de keuken draait het om ritme. Om timing. Om elkaar aanvoelen zonder woorden. De pannen sissen, messen tikken op snijplanken, ovens gonzen. En tussen al die bedrijvigheid klinken grappen, korte bevelen, gefluisterde proefnotities. Soms ook een flinke vloek – want als het druk is, wordt de druk voelbaar. Maar altijd met liefde. Want koken is hier geen trucje. Het is een vak. Een ambacht.

Eerlijk eten met een eigen handtekening

We koken met aandacht. Met eerlijke producten. Soms rechttoe rechtaan, soms met een creatieve twist. Op onze kaart vind je bekende favorieten – schnitzel, saté, spareribs – maar ook proeverijen om te delen en gangenmenu’s om van te genieten. We noemen het:
Gewoon (h)eerlijk, Samen genieten, en Ultiem dineren.

Drie belevingen, één basis: smaak die klopt. Gerechten die je bijblijven. Zonder poespas, mét ziel.

Een team dat voelt als familie

In onze keuken werken mensen met verschillende achtergronden. Jong en oud, ervaren chefs en leergierige talenten. Iedereen brengt iets eigens mee. Wat hen bindt? De liefde voor eten. En de trots als er een bord de pass verlaat dat tot de laatste hap leeg wordt gegeten.

We leren van elkaar. En we lachen veel. Want zonder plezier smaakt zelfs het beste gerecht flauwtjes.

Een deur die openstaat – figuurlijk dan

We zeggen vaak: wat in de keuken gebeurt, blijft in de keuken. Maar eigenlijk mag iedereen het weten. Dat het hier ruikt naar boter en tijm. Dat er wordt geproefd tot het klopt. Dat er wordt gedacht aan die ene gast met een allergie. En dat elke maaltijd een klein kunstwerk is – niet om te etaleren, maar om van te genieten.

Heb jij genoten van iets wat uit onze keuken kwam?

Laat het weten in ons gastenboek bij de receptie – of zeg het rechtstreeks tegen onze keukenbrigade.
Ze horen het niet vaak, maar ze verdienen het elke dag.

nl_NLNederlands

Direct boeken