Over hét hotel in Roden

Onder de Linden kent een rijke geschiedenis. Het hotel, eetcafé en zalencentrum is gevestigd in een historisch pand in het hart van Roden. Het is een pand met een ziel. Al decennialang is Onder de Linden een begrip in Roden en omgeving.

Welkom in het kloppend hart van Roden!

Hotel in Roden

 

Gezellig en sfeervol genieten

Bij Onder de Linden voel je je thuis zodra je over de drempel stapt. Overnacht in een van de 23 sfeervolle, comfortabele en luxe hotelkamers. In ons gezellige en sfeervol ingerichte eetcafé of op ons grote zonterras kun je genieten van een heerlijk ontbijt, lunch, diner, high beer of high wine.

Iets te vieren? In een van de vier zalen zorgen wij voor een onvergetelijk feest. Ook voor zakelijke bijeenkomsten en vergaderingen staan we voor je klaar.

Onder de Linden is centraal gelegen in Noord-Drenthe. Roden is een levendig dorp onder de rook van de bruisende stad Groningen op slechts een kwartier rijden, een half uur van het verrassende Assen en een klein uurtje van het historische Leeuwarden.

 

Centraal gelegen

De Kop van Drenthe: het hart van ’t Noorden waar tijd en aandacht is voor iedere gast die rust, ruimte en prachtige natuur zoekt. Ook voor avontuur en cultuur zit je hier gebeiteld.

Vergaderen

Voor zakelijke bijeenkomsten hebben wij verschillende zalen en alle gelegenheid om goed te vergaderen.

Parkeergelegenheid

In ons gezellige en sfeervol ingerichte eetcafé en ons grote zonterras, kun je genieten van een heerlijk ontbijt, lunch, diner of borrel.

Arrangementen

Voor een meerdaags verblijf in Onder de Linden hebben we hotelarrangementen. Ook voor de groepsactiviteiten boek je de leukste arrangementen.

Overnachten

Ons hotel in Drenthe bestaat uit 23 sfeervolle en comfortabel ingerichte kamers. Wij zijn een echt familiehotel!

Sfeervol eetcafé

In ons gezellige en sfeervol ingerichte eetcafé en ons grote zonterras, kun je genieten van een heerlijk ontbijt, lunch, diner of een borrelavond.

Anton & Janet

 

Over de uitbaters van het hotel in Roden

Anton Hamstra, voorheen bedrijfsleider bij Onder de Linden in Roden, is sinds september 2017 de uitbater. Als Rodenaar in hart en nieren geeft hij samen met zijn partner Janet de Vries op eigen wijze invulling aan de exploitatie van Onder de Linden.

“Wij willen onze gasten te allen tijde een unieke beleving van gastvrijheid bieden, tegen een eerlijke prijs. Uniek door flexibiliteit, sfeer, gezelligheid en een no-nonsense mentaliteit. Samen met ons team geven we daarom iedere dag het beste van onszelf om de service, producten en diensten de kwaliteit te geven die door onze gasten gewenst worden.”

 

360 tour

 

Onder de Linden in Holland van Boven