of reserveer direct:

4.1/5

Speeddate event Onder de Linden: ontmoet jouw kerstmatch

Op zoek naar de liefde? Meld je aan voor het Speeddate event van Onder de Linden op 11 en 12 november 2023. Kerstmis met een nieuwe liefde? Mis het niet!

Vrijgezellen van Noord-Nederland, opgelet!

Na het overdonderende succes van onze eerste editie in februari j.l organiseren we op 11 en 12 november 2023 opnieuw een speeddate event. Wil jij Kerstmis doorbrengen met je nieuwe liefde? Lees dan snel verder en vergeet je niet aan te melden!

Hoe het begon

Afgelopen februari gingen bijna 100 vrijgezelle dames en heren in 3 minuten het gesprek met elkaar aan om te kijken of er een potentiële match tussen zat. Met resultaat, maar liefst 35 matches zijn ontstaan en zo werd er in de weken daarna volop gedate!

Een super resultaat dus, dit gaan we herhalen.

Van eerste keren leer je het meest en zo ook binnen de wereld van het speeddaten; we hebben daarom wat spelregels opgesteld om het zowel voor jullie als deelnemer alsmede voor ons als organisatie behapbaar te houden.

De 'spelregels'

We werken met vijf verschillende categorieën verspreid over twee dagen te weten:

Zaterdag 11 november

  • 18 t/m 24 jaar – 20.00- 21.00 uur
  • 25 t/m 34 jaar – 20.00 – 21.00 uur
  • Pauze 15 min
  • 35 t/m 49 jaar – 21.15 – 22.15 uur

Zondag 12 november

  • 50 t/m 64 jaar – Zondag 12 november 16.00 -17.00 uur
  • 65 + – Zondag 12 november 16.00 – 17.00 uur

Alle categorieën hebben een maximum aantal deelnemers van 30 personen, idealiter natuurlijk 15 mannen en 15 vrouwen.

Zowel op de zaterdag als op de zondag werken we in twee zalen tegelijkertijd om zo de ambiance wat rustiger te houden. Na het speeddaten staat het je uiteraard vrij om na te praten/borrelen in ons sfeervolle restaurant!

Kosten

De kosten voor deelname zijn € 10,- incl. 1 consumptiemuntje en incl. de afdracht van Ticketlink(betaalsysteem).

Aanmelden

Aanmelden is gemakkelijk, klik op onderstaande link en op onze website wijzen we je verder de weg, let op: je aanmelding is pas definitief als je ook je deelnamekosten hebt voldaan! Om de verdeling zo goed mogelijk te houden is het van belang dat je je opgeeft voor de juiste categorie!

Omdat we van tevoren niet precies weten hoeveel mensen zich gaan aanmelden staat het de organisatie vrij om, bij onvoldoende deelname en/of een te groot verschil in man/vrouw, een categorie te cancelen. Uiteraard ontvang je dan je deelname geld van ons terug!

LET OP: Het is niet mogelijk om je via onze website aan te melden voor een extra categorie waarin je niet past qua leeftijd, mocht je op het randje zitten qua leeftijd en tóch graag in een 2e categorie mee willen doen > Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

We hopen erop jullie, uit alle Noordelijke provincies, weer te mogen begroeten in november in Roden voor een avond vol leuke gesprekken, verbinding en vlinders in je buik!

Centraal gelegen

Binnen een kwartier in de bruisende stad Groningen, een half uur van het verrassende Assen en een klein uurtje van het historische Leeuwarden.

Arrangementen

Kies voor een arrangement voor zakelijke bijeenkomsten, een midweek in ons hotel of een heerlijk verwenarrangement.

Gastrobar Roden

In ons gezellige en sfeervol ingerichte Gastrobar en op ons grote zonterras, kun je genieten van een heerlijk ontbijt, lunch, diner of borrel.

Overnachten

Overnachten in Drenthe doe je bij Onder de Linden. Het gezellige en sfeervolle familiehotel is perfect voor een overnachting of lang weekend.

Parkeergelegenheid

Achter op ons eigen terrein hebben wij een ruime parkeerplaats waar auto’s en fietsen gratis en veilig geparkeerd kunnen worden.

Vergaderen

Onder de Linden is de perfecte vergaderlocatie voor zakelijke bijeenkomsten met een fijne sfeer, centrale ligging en ruimte voor grote groepen.

Duurzaamheid

Met het Green Key Gold certificaat op zak en binnenkort een laadpaal voor auto’s hebben wij duurzaamheid hoog in het vaandel staan.