of reserveer direct:

We worden met een 8 gemiddeld beoordeeld!

Nieuws

Comfort en charme met oog voor de toekomst

Bij Hotel Onder de Linden doen wij er alles aan om je verblijf tot een succes te maken en tegelijkertijd proberen wij de natuur en het milieu zo min mogelijk te belasten. Met kleine maatregelen bereiken we een groots effect, zónder dat dit ten koste gaan van jouw comfort.

Lees verder »
Terras van Onder de linden

Waarom onze gasten zich verbinden aan Hotel Onder de Linden

Vandaag de dag hechten gasten steeds meer waarde aan het feit dat ze willen weten wie de gezichten achter het bedrijf – of accommodatie in ons geval – zijn. Daarom vind je vanaf nu op de website van Hotel Onder de Linden ons fascinerende verhaal. Wie zijn wij, waar staan wij voor en waar werken wij met ons team naartoe. En wat betekenen die pauwenveren toch die je overal in het hotel weer tegenkomt?

Lees verder »
Tafel-op-terras

Nieuwe menukaart per 1 april

Vanaf vrijdag 1 april (en daar maken wij dus echt geen grapjes over ;-)) hanteert Hotel Onder de Linden een nieuwe menukaart. Vanaf deze datum kunnen gasten kiezen uit een variëteit aan (nieuwe) hapjes en maaltijden. Uiteraard wordt alles dagvers bereid en durven wij (niet letterlijk natuurlijk ;-)) onze hand ervoor in het vuur te steken dat onze gasten – sfeervol – zullen genieten. Vertrouwd, verrassend en veelzijdig.

Lees verder »
Fietsen in de omgeving van het hotel in drenthe

Fietsen in Drenthe hotels: fietsen in de natuur

Drenthe is een prachtige provincie en heeft van alles te bieden. Van de drie (!) Nationale Parken tot prachtige museumdorpjes. Drenthe is dé provincie om op de fiets te verkennen. Je fietst door natuurgebieden, gezellige dorpjes en je ontdekt historische plekken. Maar dit alles kun je moeilijk in één dag doen. Maak er een weekend van en combineer de fietstocht met een overnachting in ons hotel in Drenthe.

Lees verder »

Kerst bij Hotel Onder de Linden

Vanwege de coronamaatregelen die zijn afgekondigd op 18 december, zijn wij op zoek gegaan naar nieuwe manieren om deze kerst zo gezellig mogelijk te maken. Lees hier wat we hebben bedacht.

Lees verder »