of reserveer direct:

4.1/5

Leuke groepsactiviteiten in Drenthe

Voor leuke groepsactiviteiten met de familie, een vriendengroep of voor een bedrijfsuitje ga je naar Onder de Linden. Bij ons kun je terecht voor een unieke groepsactiviteit of bedrijfsuitje waar je jaren later nog over praat. Ook als je op zoek bent naar een bedrijfsuitje voor je personeel in Groningen ga je naar Onder de Linden in Roden.

We werken samen met diverse partners om leuke indoor en outdoor uitjes te organiseren.

Informatie groepsuitje aanvragen?

Ideeën voor groepsactiviteiten

Groepsactiviteiten in Drenthe

Ben je op zoek naar een leuke groepsactiviteit voor een personeelsuitje, een familie-uitje of gewoon met je vrienden? Dan ben je bij Onder de Linden aan het juiste adres! Wij bieden verschillende leuke activiteiten aan voor vrienden, familie en collega’s. Door de centrale ligging is Onder de Linden bij uitstek geschikt voor zowel bedrijven uit Groningen als Drenthe die op zoek zijn naar een locatie voor een uniek bedrijfsuitje.

Al onze groepsactiviteiten zijn te combineren met een buffet, diner, barbecue, een lunch of borrel. Zelfs een overnachting behoort tot de mogelijkheden. Onder de Linden is daarmee hét adres voor een onvergetelijk personeelsuitje of familie-uitje.

Hunted spel

Je kan bij Onder de Linden nu ook het zeer populaire spel Hunted spelen. Dit 2 uur durende spel wordt gespeeld in het centrum van Roden. Tijdens het zeer spannende Hunted maken premiejagers jacht op ontsnapte criminelen. Met behulp van een interactieve kaart op een tablet speelt het spel zich af in de straatjes en steegjes van het bruisende Roden, naar keuze overdag of ’s avonds in het donker!

Het moordspel

Wie lost het Kymmeller mysterie op? Ga op onderzoek uit in het Mensinge Bos in Roden.

E-chopper huren

Ontdek Drenthe op een leuke en milieuvriendelijke manier met een E-chopper of E-bike. een unieke beleving.

Pubquiz

Ga lekker quizzen! Dit indoor uitje staat garant voor een avond genieten. Vol met humor en entertainment!

Kajakken of kanovaren

Cnossen bij het Leekstermeer biedt verschillende éénpersoons en tweepersoons kano’s. Ook heeft Cnossen driepersoons Canadese kano’s en fluisterbootjes. Je kunt dus alleen, met vrienden of familie heerlijk varen op het Leekstermeer door natuurgebied de Onlanden. En dat alles op slechts 5 kilometer afstand van Onder de Linden.

Klootschieten

Klootschieten is een werpsport die vooral in Overijssel, de Achterhoek en Drenthe wordt beoefend als georganiseerde sport. Bij het klootschieten creëer je 2 teams. Beide teams proberen onderhands zo ver mogelijk te gooien met een lood verzwaarde kogel. Deze activiteit is voor zowel bedrijfsuitjes als voor groepsuitjes met vrienden of familie erg leuk om te doen!

GeoTour Kop van Drenthe

Ga wandelend of fietsend op zoek naar Drentse schatten (geocaches) en ontdek onze regio boordevol verhalen! In Drenthe ligt de prehistorie letterlijk aan het oppervlak. Hierin lieten de toenmalige bewoners talrijke sporen na. Sommige zijn daarvan nog zichtbaar, maar veel ligt verscholen in de bodem. De GeoTour Kop van Drenthe leid je langs deze mooie en bijzondere plekken in het landschap en bestaat uit 9 geocaches en 2 Adventure Labcaches (10 locaties per route). Ga op ontdekking en vraag bij onze receptie naar de ‘GeoTour Kop van Drenthe brochure’. Hierin vind je als gast van ons hotel leuke coupons die je onderweg kunt inwisselen. Ontdek prehistorisch Drenthe!
Voor meer informatie: kijk hier.

Arrangementen

Arrangementen voor leuke groepsactiviteiten

Meer weten? Of op zoek naar maatwerk activiteiten met alleen een drankje of juist een compleet weekend met overnachting? Vraag gerust naar de mogelijkheden. 
Bekijk ook onze andere arrangementen met overnachting. 

Quiz arrangement

Vanaf €23,00 p.p.

 • Ontvangst koffie/thee met wat lekkers 
 • Quiz van 1,5 uur 
 • Inclusief presentator 
 • 2 consumpties
Dit arrangement is uit te breiden met één van onze buffetten. Te boeken van 20 personen 

Moordspel arrangement

Vanaf €33,00 p.p.

 • Ontvangst koffie/thee met wat lekkers 
 • Moordspel ca. 2 uur 
 • Inclusief begeleiding 
 • 2 consumpties
Dit arrangement is uit te breiden met één van onze buffetten. Te boeken van 20 personen 

Actief arrangement

Vanaf €15,00 p.p.

 • Ontvangst koffie/thee met wat lekkers 
 • Activiteit ca. 2-4 uur
 • 2 consumpties
Dit arrangement is uit te breiden met één van onze buffetten. vanaf 15 personen. Bij kleinere groepen maken we graag een voorstel op maat. Te boeken van 6 personen 

Meer informatie

Meer te doen bij Onder de Linden

Voor groepsactiviteiten en bedrijfsuitjes ben je bij Onder de Linden op het juiste adres. Maar bij Onder de Linden is nog meer te doen.

Overnachten

Geniet van een heerlijke overnachting en kom helemaal tot rust in de prachtige omgeving van Drenthe.

Vergaderen

Vergaderen in een gezellige en sfeervolle omgeving. Onder de rook van Groningen op steenworp afstand van het bos.

Gastrobar

Uit eten in Drenthe? Dat kan bij Onder de Linden. Met een uitgebreide menukaart hebben we voor elk wat wils.

Centraal gelegen

Binnen een kwartier in de bruisende stad Groningen, een half uur van het verrassende Assen en een klein uurtje van het historische Leeuwarden.

Arrangementen

Kies voor een arrangement voor zakelijke bijeenkomsten, een midweek in ons hotel of een heerlijk verwenarrangement.

Gastrobar Roden

In ons gezellige en sfeervol ingerichte Gastrobar en op ons grote zonterras, kun je genieten van een heerlijk ontbijt, lunch, diner of borrel.

Overnachten

Overnachten in Drenthe doe je bij Onder de Linden. Het gezellige en sfeervolle familiehotel is perfect voor een overnachting of lang weekend.

Parkeergelegenheid

Achter op ons eigen terrein hebben wij een ruime parkeerplaats waar auto’s en fietsen gratis en veilig geparkeerd kunnen worden.

Vergaderen

Onder de Linden is de perfecte vergaderlocatie voor zakelijke bijeenkomsten met een fijne sfeer, centrale ligging en ruimte voor grote groepen.

Duurzaamheid

Met het Green Key Gold certificaat op zak en binnenkort een laadpaal voor auto’s hebben wij duurzaamheid hoog in het vaandel staan.

Verkozen tot het beste terras van Drenthe 2024