Privacyverklaring

Onder de Linden Roden
Onder de Linden is een hotel, eetcafé en zalencentrum. Privacy en security staan bij ons hoog in het vaandel voor zowel onszelf als u als gebruiker. Met deze verklaring willen wij aangeven dat wij ons conformeren aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming en proberen wij naar eer en geweten deze zo goed mogelijk na te leven. Mocht u van mening zijn dat Onder de Linden Roden niet in lijn met de wetgeving opereert laat dit ons dan zo snel mogelijk weten via info@hotelonderdelinden.nl. Wij proberen er alles aan te doen om omissies te herstellen en staan altijd open voor suggesties en verbetering.

Contactgegevens verantwoordelijke
Onder de Linden is verantwoordelijk voor de verwerking van gegevens zoals beschreven in deze privacyverklaring.

Onze contactgegevens zijn:
Brink 27, 9301 JK Roden
050-50 19 021
info@hotelonderdelinden.nl
KVK 69586136

Doel en grondslagen voor verwerking van persoonsgegevens
Onder de Linden kan persoonsgegevens van u verwerken wanneer u gebruikt maakt van de website, u persoonsgegevens via de mail of het contactformulier op de website aan ons verstrekt, of omdat u gebruikt maakt van de diensten van Onder de Linden. Deze diensten bestaan uit:

  • Verhuur van hotelkamers
  • Eten in het restaurant
  • Het huren van een zaal voor feesten/trouwerij/ condoleance
  • Gebruik maken van bedrijfsuitjes of -arrangementen
  • Vergaderarrangementen
  • Verhuren van E-choppers en E-bikes.

Daarnaast verwerken wij gegevens om contactverzoeken die via onze website, per mail dan wel telefonisch worden gedaan af te handelen.
Al onze verwerkingen vinden plaats op basis van een of meerdere van de volgende grondslagen:

  • De gegevensverwerking is nodig voor de uitvoering van een overeenkomst;
  • De gegevensverwerking is nodig om aan een wettelijke verplichting te voldoen;
  • De gegevensverwerking is gebeurd op basis van gerechtvaardigde belangen van Onder de Linden;
  • De uitdrukkelijke toestemming die u heeft verleend voor de verwerking.

Als de verwerking een wettelijke, contractuele verplichting of noodzakelijke voorwaarde is voor een dienst die u wilt afnemen en u gaat niet akkoord, dan kunnen wij u niet van dienst zijn. Wij hebben bepaalde persoonsgegevens nodig om u bepaalde diensten te kunnen of mogen aanbieden.

Wanneer u expliciet toestemming heeft gegeven, kunnen wij uw contactgegevens gebruiken voor marketingdoeleinden zoals het toesturen van een nieuwsbrief. Wanneer wij persoonsgegevens van u verwerken waarvoor u toestemming heeft gegeven, bijvoorbeeld voor een nieuwsbrief, dan kunt u deze altijd intrekken. U kunt hiervoor contact met ons opnemen via de mail of neem telefonisch contact met ons op. Voor onze nieuwsbrief per e-mail kunt u zich altijd uitschrijven door gebruik te maken van de afmeldlink onderaan het toegezonden e-mailbericht.

Cookies
We kunnen informatie verzamelen voor onderzoek om zo een beter inzicht te krijgen in onze gasten, zodat wij onze diensten hierop kunnen aanpassen. De website maakt gebruik van ‘’cookies’’ (tekstbestandjes die op uw computer worden geplaatst) om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. De door het cookie gegenereerde informatie over uw gebruik van de website kan worden overgebracht naar eigen beveiligde servers van ons of die van een derde partij. Wij gebruiken deze informatie om bij te houden hoe u de website gebruikt, om rapporten over de website-activiteit op te stellen en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internet gebruik.

Derden
Voor de uitvoering van onze dienstverlening kan het voorkomen dat wij gegevens moeten delen met andere partijen indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Bewaartermijnen
Onder de Linden bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt noodzakelijk om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Tenzij wettelijke bepalingen of zwaarwegende bedrijfsbelangen anders beslissen worden uw gegevens niet langer bewaard dan noodzakelijk wanneer er geen overeenkomst met u tot stand komt.

Gegevensbeveiliging
De veiligheid van uw persoonlijke gegevens heeft bij ons een grote prioriteit. Uw gegevens die bij ons zijn opgeslagen worden daarom door ons beschermd. De bescherming geschied door het nemen van technische en organisatorische maatregel om verlies of misbruik door derden effectief te voorkomen. Dit met inachtneming van de huidige stand van de techniek, de kosten en de risico’s en mogelijke impact passende technische en organisatorische maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan.

Uw rechten
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren, te laten verwijderen, in te perken of over te laten dragen. U kunt daartoe een verzoek sturen naar info@hotelonderdelinden.nl. Wij proberen zo snel mogelijk op uw verzoek te reageren, maar in ieder geval binnen 1 maand.

Klachten
Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed genoeg beveiligd zijn of er zijn aanwijzingen van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging of bewaartermijnen van persoonsgegevens die door Onder de Linden zijn verwerkt, neem dan zo snel mogelijk contact op via info@hotelonderdelinden.nl. U heeft daarnaast het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Meer informatie daarover kunt u vinden op: https://www.autoriteitpersoonsgegevens.nl/