of reserveer direct:

4.1/5

Huisregels

VOOR jouw en ONZE VEILIGHEID Op alle door ons aangegane overeenkomsten zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) van toepassing. In deze voorwaarden staat opgenomen dat iedere gast ‘is gehouden de huisregels na te leven’. In dit document vind je onze belangrijkste huisregels. Wij vragen je deze regels te respecteren en te accepteren.
Inhoud

Internet

Als onze gast kun je gebruik maken van draadloos internet (WiFi): Hotel Onder de Linden Guest. Voor de WiFi is geen wachtwoord nodig. Inloggen kan via Google, Facebook of door het achterlaten van je e-mail. Mocht je hier moeite mee hebben, dan vind je in de tekst eronder (één na laatste regel) de tekst “klik hier” om rechtstreeks in te loggen.

Het is verboden om naar pornografische, antidemocratische websites te surfen of websites die door de wet verboden zijn.

Uitchecken

Op de dag van vertrek vragen wij je uiterlijk voor 10.45 uur de kamer te verlaten.
Je kunt tot 11 uur uitchecken bij de receptie. Indien je wilt verlengen kan dat in overleg met onze receptie en tegen betaling van het geldende tarief.

Roken

Alle hotelkamers en openbare ruimtes in ons hotel, Gastrobar en zalencentrum zijn rookvrij (tenzij anders aangegeven). Wanneer wij ontdekken dat je in de hotelkamer en/of in een andere openbare ruimte hebt gerookt, brengen wij de schoonmaakkosten bij je in rekening. Dit kan oplopen tot € 150,00.

Alcohol en (soft)drugs

Alcoholmisbruik en handel in en gebruik van (soft)drugs, onder andere lachgas of wiet zijn verboden. Indien dit op de kamer en/of binnen en rondom ons pand wordt aangetroffen, zal je per direct worden verzocht ons hotel, Gastrobar en zalencentrum te verlaten.

Eten en drinken

Het is niet toegestaan eigen eten & drinken te nuttigen en/of mee te nemen op ons terras of binnen in ons pand. Voor hotelgasten is een drankje of versnapering op de kamer toegestaan, mits dit niet gaat om pizza, shoarma, patat etcetera.

Douchen op de kamer

Onze brandmelders zijn gevoelig voor rook, maar ook voor stoom. Wij vragen je daarom te douchen met de deur van de badkamer gesloten. Dit om onze overige (hotel)gasten niet onnodig te verontrusten door een ongewenste brandmelding.

Geluidsoverlast

Graag geen lawaai maken op de hotelgang of op de kamer tussen 23:00 en 07:00 uur in verband met de nachtrust van onze overige gasten. In het weekend geldt dit tussen 00.00 en 08.00 uur.

Naast het hotel hebben we ook een zalencentrum. Dit wordt verhuurd voor feesten en partijen. Veelal in het weekend. In dat geval doen wij er alles aan dat de muziek om 00.00 uur stopt en het uiterlijk om 01.00 uur stil is.

Gevonden voorwerpen

Gevonden voorwerpen graag inleveren bij de receptie.

Video bewaking

Op diverse plaatsen binnen ons hotel, Gastrobar en zalencentrum hangen camera’s voor jouw en onze veiligheid.

Huisdieren

Huisdieren mogen niet mee naar de hotelkamer(s). Op ons terras en in onze Gastrobar zijn honden toegestaan.

Vernielingen

Het toebrengen van schade en ontvreemden van inventaris uit ons hotel, Gastrobar en zalencentrum, brengen wij in rekening bij de veroorzaker of hoofdelijk aansprakelijke persoon.

Prostitutie

Prostitutie is verboden in ons hotel.

Brandpreventie

Het gebruik van kaarsen op de hotelkamer is verboden, omdat daarmee direct het brandalarmsysteem wordt geactiveerd. Telefoonopladers en/of andere eigen meegebrachte stroomkabels dienen te allen tijde uit het stopcontact te worden verwijderd zodra de kamer wordt verlaten. Dit in verband met potentieel brandgevaar.

Brand

Blijf in geval van brand altijd kalm. Meld brand bij de receptie en/of sla de dichtstbijzijnde handbrandmelder in. Verlaat bij een algemeen brandalarm direct het pand.

Ontruiming

De ontruimingsplattegronden hangen op verschillende plaatsen binnen ons pand evenals op iedere hotelkamerdeur (binnenkant). De verzamelplaats is het parkeerterrein aan de achterzijde van het pand van hotel Onder de Linden. Daar word je verder geïnformeerd door één van onze BHV-ers.

Blusmiddelen

Bij oneigenlijk gebruik van blusmiddelen wordt een bedrag van minimaal € 275,- in rekening gebracht.

Privacy

Gedurende alle omstandigheden respecteren wij je privacy. Wij zijn echter bevoegd de kamer te betreden in geval van `het niet nastreven van ons huisreglement’ en indien nodig de kamer te ontruimen en je uit het hotel te verwijderen.

Aansprakelijkheid

Hotel Onder de Linden is niet verantwoordelijk voor verlies of diefstal van je bezittingen. De directie, de eigenaar van deze locatie en/of personen die voor het hotel werkzaam zijn, kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor enig letsel en/of materiële dan wel immateriële schade, die bezoekers van de locatie mochten ondervinden.

Tot slot

De gevallen en/of situaties waarin dit document niet voorziet, beslist de directie van hotel Onder de Linden.

Contact

Heb je een vraag, klacht, opmerking of wil je teruggebeld worden? Vul dan onderstaand formulier zo volledig mogelijk in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. De velden met een * zijn verplicht.

Centraal gelegen

Binnen een kwartier in de bruisende stad Groningen, een half uur van het verrassende Assen en een klein uurtje van het historische Leeuwarden.

Arrangementen

Kies voor een arrangement voor zakelijke bijeenkomsten, een midweek in ons hotel of een heerlijk verwenarrangement.

Gastrobar Roden

In ons gezellige en sfeervol ingerichte Gastrobar en op ons grote zonterras, kun je genieten van een heerlijk ontbijt, lunch, diner of borrel.

Overnachten

Overnachten in Drenthe doe je bij Onder de Linden. Het gezellige en sfeervolle familiehotel is perfect voor een overnachting of lang weekend.

Parkeergelegenheid

Achter op ons eigen terrein hebben wij een ruime parkeerplaats waar auto’s en fietsen gratis en veilig geparkeerd kunnen worden.

Vergaderen

Onder de Linden is de perfecte vergaderlocatie voor zakelijke bijeenkomsten met een fijne sfeer, centrale ligging en ruimte voor grote groepen.

Duurzaamheid

Met het Green Key Gold certificaat op zak en binnenkort een laadpaal voor auto’s hebben wij duurzaamheid hoog in het vaandel staan.

Boek rechtstreeks via onze site en ontvang 5% korting!