of reserveer direct:

We worden met een 8 gemiddeld beoordeeld!

Agenda Onder de Linden

Ben jij klaar voor de liefde in 2023?

Speeddaten

#Ben jij klaar voor de liefde in 2023?
Dat komt goed uit want Onder de Linden in Roden organiseert een uniek evenement!

Op zaterdag 11 februari, vlak voor Valentijnsdag, organiseren we een Speeddate event in ons sfeervolle hotel-restaurant.
Een leuke manier om laagdrempelig in contact te komen met andere singles uit de regio en hopelijk werkt de magie en hou je er leuke contacten aan over!

We verwelkomen iedereen ongeacht gender of geaardheid, wel hanteren we een minimum leeftijd van 18 jaar.

Doe je ook mee?
Bij je aanmelding per mail willen we graag je naam, leeftijd, woonplaats en geaardheid weten. Op deze manier kunnen we de beste groepen samenstellen en de kans op een match made in heaven vergroten!

Tot de 11e!

Gastvrije groet,
Onder de Linden Roden

11 februari 2023

14 februari 2023

Valentijnsdag

Vier Valentijnsdag bij Onder de Linden, schuif aan voor een romantische kaasfondue. Sharing is caring zeggen wij en hoe doe je dat nou beter met een kaasfondue voor twee of meer!

Karaokeavond

Ben jij diegene die tijdens het autorijden alle liedjes uit volle borst meezingt. En wil jij je zangkunsten wel eens ten gehore brengen aan het grotere publiek? Kom dan zaterdag 25 februari naar Onder de Linden en doe mee aan onze karaokeavond. Vanaf 21 uur staat de muziek voor je klaar, kom je ook?

Aanvang: 21.00

25 februari 2023

11 maart 2023

Whisky tasting

Exclusiviteit en Expertise. Daar houden we van!

Dit ga je ervaren en proeven tijdens de drie masterclasses Whisky tasting op 11 maart aanstaande. Onder de Linden heeft hiervoor de samenwerking gezocht met Weringhs Whisky World, Slijterij Van Erp en Distilleerderij Hooghoudt.

De drie bedrijven serveren elk in totaal drie verschillende whisky’s. Hooghoudt laat je kennismaken met drie gelagerde jenevers; de trots van Nederlandse bodem die zich prima laat meten met whisky. Bij elk glas komt een bijpassend gerechtje dat Onder de Linden met smaak voor jou verzorgd.

Kortom, een avondvullend programma waarin je niets tekort gaat komen.

Toegangsprijs: € 59,95 p.p.
Aanvang: 19:00

Nieuwe menukaart

Kom genieten van nieuwe gerechten bij Hotel onder de Linden. Wij hebben een geheel nieuwe menukaart inclusief een nieuwe kinderkaart. 

1 april 2023

10 april 2023

Neutjesschieten

Mooie tradities moet je koesteren. Dus kom op 10 april gezellig oudhollands neutjesschieten. Een spel voor jong en oud, waar precisie en tactiek om de hoek komt kijken. Schrijf je in vanaf 13.30 bij Hotel-Eetcafé Onder de Linden. Kinderen spelen gratis mee, volwassenen betalen €2,50.

Aanvang: 13.30

Meer informatie lees je binnenkort hier.

Kleintje Rodermarkt

Rond Hemelvaart staat Roden altijd in het teken van het “Kleintje Rodermarkt”. Deze gezellige week begint op de woensdag voor Hemelvaart met de opening van de kermis en staat bol van activiteiten zoals het CH Springen, Dressuur, Ponyconcours, Grote Braderie met vlomarkt, Vuurwerkshow en Kleintje Mokum! Bij Onder Linden kun je genieten van livemuziek.

Meer informatie over de livemuziek en het Kleintje Rodermarkt lees je binnenkort hier.

17 t/m 21 mei 2023

9 juli 2023

De lus van Roden

De Lus van Roden is één van de bekendste criteriums in het Noorden. Het staat vooral bekend om zijn sterke deelnemersveld, strijd en de Rôner gezelligheid na afloop. Bij Onder de Linden vind je de heuse vipruimte, waar je onder het genot van een hapje en drankje in de VIP tent geniet van de koers.

Rodermarkt

Rondom de 4e dinsdag in september staat Roden op z’n kop. Sinds jaar en dag wordt in de Roden de Rodermarkt Feestweek gevierd. Er is een grote feesttent, kermis op de Brink, Rodermarktparade met praalwagens en een Kortebaandraverij en nog veel meer in deze feestelijke week. Op dinsdag is de Roder waren- en paardenmarkt. Er is elke dag livemuziek, ook bij ons in het restaurant.

22 t/m 27 september 2023

9 en 10 december 2023

Roder Weihnachtsmarkt

De Roder Weihnachtsmarkt is een begrip in Roden en omstreken en een van de grootste kerstmarkten in het noorden van Nederland. Twee dagen lang kun je genieten van een prachtige kerstmarkt met ruim 100 kramen, livemuziek, straattheater en natuurlijk de lekkerste hapjes en drankjes. Strijk neer op ons winter terras of kom gezellig binnen tijdens de Roder Weihnachtsmarkt.

Drenthe 200

Op vrijdag 29 december vindt de meest extreme marathon op de mountainbike, gravelbike of cyclocrosser plaats. De start is om 6 uur in Roden, tijdens deze 200 kilometer lange tocht doorkruis je zes Drentse gemeenten. Deelnemers hebben tot middernacht de tijd om de tocht te volbrengen.

Meer informatie over de Drenthe 200 vind je hier.

29 december 2023

Meer activiteiten

Kijk voor meer activiteiten in de omgeving Drenthe in de agenda van de provincie Drenthe.