of reserveer direct:

4.1/5

Agenda Onder de Linden

De lus van Roden

De Lus van Roden is één van de bekendste criteriums in het Noorden. Het staat vooral bekend om zijn sterke deelnemersveld, strijd en de Rôner gezelligheid na afloop. Bij Onder de Linden vind je de heuse vipruimte, waar je onder het genot van een hapje en drankje in de VIP tent geniet van de koers.

9 juli 2023

22 t/m 27 september 2023

Rodermarkt

Rondom de 4e dinsdag in september staat Roden op z’n kop. Sinds jaar en dag wordt in de Roden de Rodermarkt Feestweek gevierd. Er is een grote feesttent, kermis op de Brink, Rodermarktparade met praalwagens en een Kortebaandraverij en nog veel meer in deze feestelijke week. Op dinsdag is de Roder waren- en paardenmarkt. Er is elke dag livemuziek, ook bij ons in het restaurant.

Roder Weihnachtsmarkt

De Roder Weihnachtsmarkt is een begrip in Roden en omstreken en een van de grootste kerstmarkten in het noorden van Nederland. Twee dagen lang kun je genieten van een prachtige kerstmarkt met ruim 100 kramen, livemuziek, straattheater en natuurlijk de lekkerste hapjes en drankjes. Strijk neer op ons winter terras of kom gezellig binnen tijdens de Roder Weihnachtsmarkt.

9 en 10 december 2023

29 december 2023

Drenthe 200

Op vrijdag 29 december vindt de meest extreme marathon op de mountainbike, gravelbike of cyclocrosser plaats. De start is om 6 uur in Roden, tijdens deze 200 kilometer lange tocht doorkruis je zes Drentse gemeenten. Deelnemers hebben tot middernacht de tijd om de tocht te volbrengen.

Meer informatie over de Drenthe 200 vind je hier.

Meer activiteiten

Kijk voor meer activiteiten in de omgeving Drenthe in de agenda van de provincie Drenthe.

Centraal gelegen

Binnen een kwartier in de bruisende stad Groningen, een half uur van het verrassende Assen en een klein uurtje van het historische Leeuwarden.

Arrangementen

Kies voor een arrangement voor zakelijke bijeenkomsten, een midweek in ons hotel of een heerlijk verwenarrangement.

Sfeervol eetcafé

In ons gezellige en sfeervol ingerichte eetcafé en ons grote zonterras, kun je genieten van een heerlijk ontbijt, lunch, diner of borrel.

Overnachten

Overnachten in Drenthe doe je bij Onder de Linden. Het gezellige en sfeervolle familiehotel is perfect voor een overnachting of lang weekend.

Parkeergelegenheid

Achter op ons eigen terrein hebben wij een ruime parkeerplaats waar auto’s en fietsen gratis en veilig geparkeerd kunnen worden.

Vergaderen

Onder de Linden is de perfecte vergaderlocatie voor zakelijke bijeenkomsten met een fijne sfeer, centrale ligging en ruimte voor grote groepen.

Duurzaamheid

Met het Green Key Gold certificaat op zak en binnenkort een laadpaal voor auto’s hebben wij duurzaamheid hoog in het vaandel staan.