Agenda Onder de Linden

24 september 2021

We mogen weer!

 

Grolsch Beugelavond

Dit jaar mogen we weer! En tradities zijn er om voortgezet te worden. Ook in bijzondere tijden. De Rodermarkt feestweek is zo’n traditie die we bij Hotel Onder de Linden graag voortzetten, onafhankelijk in welke vorm deze zal plaatsvinden. Daarom hebben wij al jarenlang de gewoonte om de start van de Rodermarkt feestweek af te trappen met de Grolsch Beugelavond!

Op vrijdag 24 september vanaf 16.00 uur staan de Grolsch beugelkratjes bij ons klaar voor een gezellige avond. En drink je liever iets anders? Ook die hebben we voor je klaar staan.

10 oktober 2021

Run, run, run!

4 Mijl van Groningen

Op 10 oktober 2021 is de 34e editie van de 4 Mijl van Groningen. Elk jaar zijn er duizenden mensen die 6,437 km lopen van Haren naar Groningen. De 4 Mijl steunt elk jaar een goed doel, maar ook het talententeam van Noord-Nederland. Ook is de 4 Mijl sinds 2017 een samenwerking aangegaan met RTC Noord Atletiek. Als je meeloopt met de 4 Mijl van Groningen en je eindigt bij de beste 100, ontvang je een persoonlijke uitnodiging van RTC Noord Atletiek en krijg je de mogelijkheid om te trainen met toptrainers voor de Plantsoenloop in november.