of reserveer direct:

4.1/5

Bereikbaarheid Onder de Linden.

Kop van Drenthe: het hart van ’t Noorden waar tijd en aandacht is voor iedere gast die rust, ruimte en prachtige natuur zoekt. Ook voor avontuur en cultuur zit je hier gebeiteld.

Roden ligt in een bos-, cultuur- en wetlands gebied. Roden is een levendig dorp onder de rook van de stad Groningen, in de kop van Noord-Drenthe en heeft een centrale ligging ten opzichte van de drie hoofdstede in het noorden van Nederland: Groningen slechts op een kwartiertje rijden, Assen een half uur en Leeuwarden een klein uurtje.

Groningen Airport Eelde ligt op 10 kilometer afstand.

  • Makkelijk bereikbaar via de A7 en A28
  • Ruime gratis parkeergelegenheid voor auto’s en fietsen achter op ons eigen terrein

Centraal gelegen

Binnen een kwartier in de bruisende stad Groningen, een half uur van het verrassende Assen en een klein uurtje van het historische Leeuwarden.

Arrangementen

Kies voor een arrangement voor zakelijke bijeenkomsten, een midweek in ons hotel of een heerlijk verwenarrangement.

Gastrobar Roden

In ons gezellige en sfeervol ingerichte Gastrobar en op ons grote zonterras, kun je genieten van een heerlijk ontbijt, lunch, diner of borrel.

Overnachten

Overnachten in Drenthe doe je bij Onder de Linden. Het gezellige en sfeervolle familiehotel is perfect voor een overnachting of lang weekend.

Parkeergelegenheid

Achter op ons eigen terrein hebben wij een ruime parkeerplaats waar auto’s en fietsen gratis en veilig geparkeerd kunnen worden.

Vergaderen

Onder de Linden is de perfecte vergaderlocatie voor zakelijke bijeenkomsten met een fijne sfeer, centrale ligging en ruimte voor grote groepen.

Duurzaamheid

Met het Green Key Gold certificaat op zak en binnenkort een laadpaal voor auto’s hebben wij duurzaamheid hoog in het vaandel staan.