of reserveer direct:

4.1/5

De Lus van Roden

Op zaterdag 8 juli vindt weer hét wielerevenement van het Noorden plaats. De Lus van Roden is een prominente naam op de lijst van noordelijke criteriums en geniet nationale erkenning. Daarnaast brengt het een hoop Rôner gezelligheid met zich mee, met bomvolle terrassen en een veel vrolijke gezichten. Zeker op het terras van Onder de Linden, waar je een heuse VIP-tent vindt.

Grote namen en lokale helden

De Lus van Roden heeft een indrukwekkende lijst van voormalige deelnemers, waaronder wielergrootheden als Erik Dekker, Lieuwe Westra en Johnny Hoogerland, die na hun optreden in Roden verder naam maakten in de Tour de France. Maar ook plaatselijke grootheden als Marco Bos, Stefan Poutsma en Patrick van der Duin reden hun rondjes in de lus van Roden. Wie weet rijdt de toekomstige Tour de France winnaar wel door Roden!

Het programma van de Lus van Roden

Het programma van de Lus van Roden op zaterdag 8 juli is als volgt:

17:00 uur – Juniorenkoers over 65 km
18:30 uur – Huldiging junioren
19:00 uur – Spectaculaire Sprint afvalrace!
19:30 uur – Heren Elite koers over 100 km
22:00 uur – Huldiging Heren

Vipruimte bij Onder de Linden

De start en finish van de Lus van Roden bevindt zich pal voor de deur van Onder de Linden. Sensatie alom dus. Voor de echte wielerfans hebben wij daarom een heuse vipruimte. Hier geniet je onder het genot van een hapje en een drankje in een speciale VIP-tent van de koers. Toegang tot de vipruimte is op uitnodiging. 

Centraal gelegen

Binnen een kwartier in de bruisende stad Groningen, een half uur van het verrassende Assen en een klein uurtje van het historische Leeuwarden.

Arrangementen

Kies voor een arrangement voor zakelijke bijeenkomsten, een midweek in ons hotel of een heerlijk verwenarrangement.

Gastrobar Roden

In ons gezellige en sfeervol ingerichte Gastrobar en op ons grote zonterras, kun je genieten van een heerlijk ontbijt, lunch, diner of borrel.

Overnachten

Overnachten in Drenthe doe je bij Onder de Linden. Het gezellige en sfeervolle familiehotel is perfect voor een overnachting of lang weekend.

Parkeergelegenheid

Achter op ons eigen terrein hebben wij een ruime parkeerplaats waar auto’s en fietsen gratis en veilig geparkeerd kunnen worden.

Vergaderen

Onder de Linden is de perfecte vergaderlocatie voor zakelijke bijeenkomsten met een fijne sfeer, centrale ligging en ruimte voor grote groepen.

Duurzaamheid

Met het Green Key Gold certificaat op zak en binnenkort een laadpaal voor auto’s hebben wij duurzaamheid hoog in het vaandel staan.