of reserveer direct:

4.1/5

Ontdek de Nieuwe Ot en Sien Likeur: een goedkeuring van het legendarische duo

Meet Sien

Sien, een warm en zorgzaam persoon, heeft haar passie gevonden in het behouden van sfeer en verbinding in Roden. Met haar hart van goud organiseert Sien diverse evenementen die de gemeenschap samenbrengen. Sien ontdekt de nieuwe likeur tijdens een van haar evenementen en is meteen verkocht. Met een stralende glimlach bevestigt ze dat deze likeur precies de warmte en gezelligheid van Roden weerspiegelt.

Meet Ot

Ot, een enthousiaste avonturier, is altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden en ervaringen. Zijn ontdekkingslust leidt hem door de levendige straten van Roden. Tijdens zijn avonturen stuit Ot op de nieuwe Ot en Sien likeur, een creatie van Van Erp Dranken en DMC Liquors. Na een eerste slok verklaart hij het een perfecte aanvulling op de moderne Roden-ervaring.

Ot & Sien bundelen krachten in het hedendaagse Roden

De Legende van Roden

Het verhaal van Roden is een levende legende, waar de omgeving bloeit door de unieke mix van erfgoed, natuur én vooruitgang. Deze unieke mix wordt belichaamd door de kracht en ziel van Ot en Sien. Hun avonturen en zorgzaamheid vormen het hart van de gemeenschap en inspireren iedereen om het beste van Roden te ervaren.

Een bezoek aan Roden betekent dat wij jou verwelkomen als een van de bonte vrienden van Ot en Sien. Jouw verhaal begint hier! We nodigen je uit je ervaringen in Roden te delen in ons Ot en Sien Gastenboek. Deel je avonturen en herinneringen ook op onze socials met de hashtags #rodendorpvanotensien en #onderdelindenroden.

Proost op de eenvoud van het leven en het waarderen van wat er echt toe doet! Ot en Sien heffen hun glas en nodigen je uit samen te genieten van deze bijzondere nieuwe lokale likeur.

p.s. Wil je de smaak van Roden mee naar huis nemen? Bestel dan de nieuwe Ot en Sien likeur online en geniet thuis van dit heerlijke souvenir!

Proost met de Ot en Sien likeur bij Gastrobar Onder de Linden

Centraal gelegen

Binnen een kwartier in de bruisende stad Groningen, een half uur van het verrassende Assen en een klein uurtje van het historische Leeuwarden.

Arrangementen

Kies voor een arrangement voor zakelijke bijeenkomsten, een midweek in ons hotel of een heerlijk verwenarrangement.

Gastrobar Roden

In ons gezellige en sfeervol ingerichte Gastrobar en op ons grote zonterras, kun je genieten van een heerlijk ontbijt, lunch, diner of borrel.

Overnachten

Overnachten in Drenthe doe je bij Onder de Linden. Het gezellige en sfeervolle familiehotel is perfect voor een overnachting of lang weekend.

Parkeergelegenheid

Achter op ons eigen terrein hebben wij een ruime parkeerplaats waar auto’s en fietsen gratis en veilig geparkeerd kunnen worden.

Vergaderen

Onder de Linden is de perfecte vergaderlocatie voor zakelijke bijeenkomsten met een fijne sfeer, centrale ligging en ruimte voor grote groepen.

Duurzaamheid

Met het Green Key Gold certificaat op zak en binnenkort een laadpaal voor auto’s hebben wij duurzaamheid hoog in het vaandel staan.

Verkozen tot het beste terras van Drenthe 2024