of reserveer direct:

4.1/5

Nominatie ‘Beste onderneming gemeente Noordenveld’

Jaarlijks wordt er een prijs uitgereikt aan de beste onderneming van de gemeente Noordenveld. Op voordracht van de Commissie van Aanbeveling, heeft het college van burgemeester en wethouders 3 bijzondere bedrijven uit de gemeente Noordenveld genomineerd en wij waren daar één van! Wij waren hiervoor genomineerd op de aspecten van innovatie, creativiteit, duurzaamheid, maatschappelijke betrokkenheid en verantwoord ondernemen. De andere twee genomineerden waren Alex Kapma van Velodrome en biologisch melkveehouder Peter Oosterhof uit Foxwolde.

Wij zetten elke dag dat stapje extra om je als gast een zo prettig en comfortabel mogelijk verblijf te bieden. Een ervaring die je als gast in positieve zin bij zal blijven. We zorgen echter voor meer dan alleen onze gasten. We nemen onze verantwoordelijkheid voor het milieu- en de sociale impact van ons bedrijf. Hiermee doen we meer ons best dan de gemiddelde onderneming. Voor ons is maatschappelijk verantwoord ondernemen een serieuze zaak. Wij vatten het persoonlijk op. Lees onze uitgebreide MVO-verklaring hier.

Wij feliciteren het team van Velodroom Roden als winnaar ondernemingsprijs 2022. Wij gaan gewoon volop door met ondernemen samen met ons geweldige team. Er liggen alweer mooie plannen klaar. We zijn en blijven een van de drie genomineerden over het jaar 2022. En dit nadat we nog maar relatief kort bezig zijn. Dit is een prestatie waar we onwijs trots op (mogen) zijn! Maar ook ontzettend dankbaar dat onze inspanningen zijn/worden gezien.

Uitreiking nominatie beste onderneming gemeente Noordenveld voor Hotel Onder de Linden

Centraal gelegen

Binnen een kwartier in de bruisende stad Groningen, een half uur van het verrassende Assen en een klein uurtje van het historische Leeuwarden.

Arrangementen

Kies voor een arrangement voor zakelijke bijeenkomsten, een midweek in ons hotel of een heerlijk verwenarrangement.

Gastrobar Roden

In ons gezellige en sfeervol ingerichte Gastrobar en op ons grote zonterras, kun je genieten van een heerlijk ontbijt, lunch, diner of borrel.

Overnachten

Overnachten in Drenthe doe je bij Onder de Linden. Het gezellige en sfeervolle familiehotel is perfect voor een overnachting of lang weekend.

Parkeergelegenheid

Achter op ons eigen terrein hebben wij een ruime parkeerplaats waar auto’s en fietsen gratis en veilig geparkeerd kunnen worden.

Vergaderen

Onder de Linden is de perfecte vergaderlocatie voor zakelijke bijeenkomsten met een fijne sfeer, centrale ligging en ruimte voor grote groepen.

Duurzaamheid

Met het Green Key Gold certificaat op zak en binnenkort een laadpaal voor auto’s hebben wij duurzaamheid hoog in het vaandel staan.