of reserveer direct:

4.1/5

Hotel Onder de Linden is nummer 1 hotel van Drenthe

Hotel Onder de Linden is nummer 1 hotel van Drenthe

We hebben fantastisch nieuws te delen. Dankzij jullie geweldige steun en waardering hebben we de titel ‘Nummer 1 Hotel van Drenthe’ in de wacht gesleept! We zijn vereerd en trots op deze buitengewone prestatie.  

Niet alleen lokaal, maar ook op nationaal niveau hebben we onze naam laten schitteren. Landelijk zijn we op een prachtige vierde plek geëindigd. Jullie beoordelingen hebben ons een schitterend eindcijfer van 9.3 opgeleverd. Hierdoor mogen we ook een Gold Award in ontvangst nemen. Volop feest dus bij Hotel Onder de Linden! 

Feestelijke uitreiking op het award festival

De uitreiking voor de horecaprijzen vinden plaats op maandagavond 22 januari 2024. Op het podium van het FIGI Theater in Zeist mogen we onze prijs voor het beste hotel in Drenthe in ontvangst nemen. De avond wordt feestelijk afgesloten met de dj’s van Radio 538. Wij kunnen niet wachten en zullen zeker foto’s delen van deze feestelijke avond.

Op naar de Terras Top 100 2024

Waarom niet ook ons terras in het zonnetje zetten? Daarom hebben we ons zojuist aangemeld voor de Terras Top 100 2024. Binnenkort zullen de stembussen geopend worden, dus houd onze social media-kanalen nauwlettend in de gaten. Met jullie steun willen we ook in deze competitie schitteren!  

Nogmaals willen we onze oprechte dank uitspreken voor jullie geweldige stemmen en onvoorwaardelijke steun. Het is jullie enthousiasme en betrokkenheid die ons inspireren om verder te gaan en te blijven streven naar de mooiste ervaring voor onze gasten. We kunnen niet wachten om onze volgende avonturen met jullie te delen en samen geschiedenis te schrijven! 

Centraal gelegen

Binnen een kwartier in de bruisende stad Groningen, een half uur van het verrassende Assen en een klein uurtje van het historische Leeuwarden.

Arrangementen

Kies voor een arrangement voor zakelijke bijeenkomsten, een midweek in ons hotel of een heerlijk verwenarrangement.

Gastrobar Roden

In ons gezellige en sfeervol ingerichte Gastrobar en op ons grote zonterras, kun je genieten van een heerlijk ontbijt, lunch, diner of borrel.

Overnachten

Overnachten in Drenthe doe je bij Onder de Linden. Het gezellige en sfeervolle familiehotel is perfect voor een overnachting of lang weekend.

Parkeergelegenheid

Achter op ons eigen terrein hebben wij een ruime parkeerplaats waar auto’s en fietsen gratis en veilig geparkeerd kunnen worden.

Vergaderen

Onder de Linden is de perfecte vergaderlocatie voor zakelijke bijeenkomsten met een fijne sfeer, centrale ligging en ruimte voor grote groepen.

Duurzaamheid

Met het Green Key Gold certificaat op zak en binnenkort een laadpaal voor auto’s hebben wij duurzaamheid hoog in het vaandel staan.