of reserveer direct:

4.1/5

Onder de Linden is officieel Kwaremont Koerse Kaffee

Sinds 2019 zijn wij officieel Kwaremont Koerse Kaffee. Door corona hebben we hier helaas nog weinig uiting aan gegeven, tot nu. Wij sponsoren samen met eethuis Family Appelscha en BHV Roden, ons eerste wieler/mountainbiketeam. Zij dragen met trots het Kwaremont wielertenue.

Sinds 2019 zijn wij officieel Kwaremont Koerse Kaffee. Door corona hebben we hier helaas nog weinig uiting aan gegeven, tot nu. Wij sponsoren samen met eethuis Family Appelscha en BHV Roden, ons eerste wieler/mountainbiketeam. Zij dragen met trots het Kwaremont wielertenue.

Dat Onder de Linden de perfecte uitvalsbasis is voor mooie fietstochten wisten velen mensen al. Maar met de komst van het eerste Noord-Nederlandse Kwaremont fietsteam beschikken wij nu ook over op maat gemaakte fietsroutes waarbij je nu al uitkijkt naar de finish. Want daar wacht een heerlijk verfrissend glas Kwaremont met schuimende col op je.

Kwaremont fietsroutes

Geniet nu van de prachtige fietsomgeving van ons hotel. De Kwaremont fietsroutes zijn ontworpen door het door ons gesponsorde Kwaremont fietsteam. Zij hebben 7 verschillende fietsroutes uitgezet tussen Roden en Appelscha voor zowel de fervent wielrenner als doorgewinterde mountainbiker. De Kwaremont fietsroutes verbinden hotel Onder de Linden met het eethuis Family Appelscha. Op deze tussenstop geniet je van een heerlijke kop koffie of een verfrissende Kwaremont voor je weer koers zet naar ons hotel.

Voor elk type fietser is een fietsroute ontworpen. Of je nou op een wielrenfiets, mountainbike, toerfiets of gravelbike op pad wil, het Kwaremont fietsteam heeft een prachtige route ontworpen voor iedereen. Ontdek de schitterende omgeving van Roden en steek de provinciegrens over naar Friesland om de omgeving van Appelscha te verkennen. Ben je nieuwsgierig geworden naar de Kwaremont fietsroutes?

Kwaremont: met liefde gebrouwen voor elke fietser

Kwaremont is een Belgisch blond bier van hoge gisting. Het is een karaktervol bier met een zachte, volle smaak met een lichte, aangename bitterheid en een kruidige toets. Met een alcoholpercentage van 6.6% is het de perfecte afsluiting van een pittige tour.
Kwaremont dankt zijn naam aan de befaamde kuitenbijter uit de Vlaamse Ardennen in de Ronde van Vlaanderen, de Oude Kwaremont. Deze helling met een gemiddeld stijgingspercentage van 4% gaat door het gelijknamige dorp Kwaremont. De naam doet misschien vermoeden dat het bier in Kwaremont gebrouwen wordt maar niks is minder waar. Het is brouwerij De Brabandere (vroeger “Brouwerij Bavik” geheten) dat het bier sinds 2010 in het Belgische dorp Bavikhove brouwt. Toch is Kwaremont echt het bier voor iedereen met een hart voor fietsen. Na de rit en het vergoten zweet, smaakt niks beter in een echt wielercafé dan een glas Kwaremont met schuimende col.

Hotel Onder de Linden is het eerste Kwaremont Koerse Kaffee van Drenthe.

Wij zijn trots dat we het allereerste Kwaremont Koerse Kaffee van Drenthe zijn. Met onze sponsoring tillen wij de fietsbeleving bij de horeca van Onder de Linden naar een hoger niveau. Onder de Linden was al voor velen de uitvalsbasis voor mooie fietstochten, maar als Kwaremont Koerse Kaffee spreken we een nieuwe groep fietsers aan. Ook de sportieve fietser die opzoek is naar een mooie, uitdagende rit met een evenzo prachtige nazit weet zo de weg naar ons hotel te vinden. Kwaremont is er voor elk seizoen, want een gepassioneerd fietser zit nooit stil. Het is dan ook de passie die ons samenbrengt rond een verfrissende Kwaremont in ons Kwaremont Koerse Kaffee.

Onder de Linden in Roden is het Kwaremont Koerse Kaffee in Drenthe

Centraal gelegen

Binnen een kwartier in de bruisende stad Groningen, een half uur van het verrassende Assen en een klein uurtje van het historische Leeuwarden.

Arrangementen

Kies voor een arrangement voor zakelijke bijeenkomsten, een midweek in ons hotel of een heerlijk verwenarrangement.

Gastrobar Roden

In ons gezellige en sfeervol ingerichte Gastrobar en op ons grote zonterras, kun je genieten van een heerlijk ontbijt, lunch, diner of borrel.

Overnachten

Overnachten in Drenthe doe je bij Onder de Linden. Het gezellige en sfeervolle familiehotel is perfect voor een overnachting of lang weekend.

Parkeergelegenheid

Achter op ons eigen terrein hebben wij een ruime parkeerplaats waar auto’s en fietsen gratis en veilig geparkeerd kunnen worden.

Vergaderen

Onder de Linden is de perfecte vergaderlocatie voor zakelijke bijeenkomsten met een fijne sfeer, centrale ligging en ruimte voor grote groepen.

Duurzaamheid

Met het Green Key Gold certificaat op zak en binnenkort een laadpaal voor auto’s hebben wij duurzaamheid hoog in het vaandel staan.

Boek rechtstreeks via onze site en ontvang 5% korting!