of reserveer direct:

We worden met een 8 gemiddeld beoordeeld!

Roden op de nationale kaart!

Het is alweer twee jaar geleden dat wij, Hotel Onder de Linden, werden benaderd voor het TV-programma “Holland van Boven”. Ons eerste debuut op nationale TV van SBS 6. Een hele ervaring. Het filmpje is terug te kijken op ons eigen YouTube kanaal.

Onderweg naar de Regio

Dit jaar zijn we opnieuw benaderd en wel door het RTL4 programma “Onderweg naar de Regio”. Na een uitgebreide intake is het op 7 september dan zover. Erik Burgers reist samen met cameraman af naar het prachtige Roden. Een dag in ons geheugen gegrift. Ook een dag waarop het zonnetje volop schijnt en de energie er vanaf spat. Natuurlijk is daar ook gezonde spanning. Je wilt natuurlijk Hotel Onder de Linden én Roden op de best mogelijke manier promoten.

 

Met veel cultureel erfgoed op de Brink, de verrassende natuur in de Kop van Drenthe en een sfeervolle plek om te overnachten hebben we onze (potentiële) gasten veel te bieden. Het gerenoveerde hotel en de omgeving verdient het om uitgelicht te worden en nog meer mensen kennis te laten maken met het bruisende Roden.

Wij zijn blij met het eindresultaat dat op 24 oktober jl. voor het eerst te zien was op RTL4. In deze korte promofilm hebben we zelfs nog een stukje cultuur en natuur op de Brink kunnen laten zien. Waarom? Twee minuten zendtijd is kort. We zijn trots dat we op deze locatie aan de Brink in dit prachtige dorp kunnen en mogen ondernemen. En vertrouwen erop dat we de komende tijd steeds meer mensen mogen laten kennismaken met Hotel Onder de Linden in Noord Drenthe en alles wat deze regio te bieden heeft. Dus ben je op zoek naar overnachten in Drenthe, een restaurant in Roden of wil je een zaal huren? Hotel Onder de Linden in Roden is dé plek waar je je uit én toch thuis voelt.