of reserveer direct:

4.1/5

Onder de Linden in de prijzen

Onder de Linden valt in de prijzen

Het jaar 2024 is fantastisch van start gegaan voor ons. Niet alleen mochten we de Golden Award van de Nederlandse horecaprijzen in ontvangst nemen. We werden ook door Booking.com beloond én prolongeren het Green Key Goud certificaat. Beter hadden we dit jaar niet kunnen starten. We vertellen je er graag meer over.  

Onder de Linden beste hotel bij de Nederlandse horecaprijzen

Nederlandse horecaprijzen 2023/2024

We zijn dankbaar en blij dat we zijn bekroond met de Golden Award voor het beste hotel van Drenthe tijdens de uitreiking van de Nederlandse horecaprijzen 2023/2024. Bedankt aan iedereen die ons ondersteunt en deel uitmaakt van onze geweldige community!  

Maar dat is niet alles! Onze inzet voor sociale werkgelegenheid is erkend door de vakjury van de Nederlandse horecaprijzen. Wij hebben de derde plaats behaald in de categorie Social Employer. Erkenning voor de manier waarop wij ons team samenstellen en met hen omgaan. Wij geloven in de kracht van diversiteit en samen. 

Onder de Linden beste hotel bij de Nederlandse horecaprijzen

Booking Traveller Review Award

En alsof dat nog niet genoeg is, hebben we in januari ook de Booking Traveller Review Award van Booking.com mogen ontvangen, met een indrukwekkend waarderingscijfer 8! Dit bevestigt dat onze gasten niet alleen genieten van hun verblijf, maar ook de aangename sfeer en service ervaren die Onder de Linden te bieden heeft. 

Green Key Goud

Ook zijn we erin geslaagd onze Green Key Goud certificering te prolongeren. De eisen voor de Green Key worden elk jaar verder aangescherpt. Green Key is een wereldwijd erkend keurmerk voor de recreatie en toerisme industrie. Deze prolongatie is een bevestiging van onze toewijding aan duurzaamheid en milieubewust en maatschappelijk ondernemen. Dit is dus niet alleen goed nieuws, maar het benadrukt ook ons voortdurende streven naar verbetering.  

 We zijn bewust bezig met de drie P’s: People, Planet, Profit. Dit is een belangrijk onderdeel van wie we zijn en waar we voor staan. Samen met jullie bouwen we graag verder aan een groenere toekomst voor onszelf en toekomstige generaties en creëren we een positieve impact op onze omgeving.  

Green Key goud voor Hotel Onder de Linden

Jouw betrokkenheid

We waarderen je betrokkenheid bij onze plannen en maken je dan ook graag deelgenoot van de bekroningen op ons werk. Daarom zijn we razend enthousiast over wat het nieuwe jaar nog meer voor ons in petto heeft. Wij hebben in ieder geval al volop plannen gesmeed voor 2024. Een jaar vol nieuwe uitdagingen en kansen! 

Centraal gelegen

Binnen een kwartier in de bruisende stad Groningen, een half uur van het verrassende Assen en een klein uurtje van het historische Leeuwarden.

Arrangementen

Kies voor een arrangement voor zakelijke bijeenkomsten, een midweek in ons hotel of een heerlijk verwenarrangement.

Gastrobar Roden

In ons gezellige en sfeervol ingerichte Gastrobar en op ons grote zonterras, kun je genieten van een heerlijk ontbijt, lunch, diner of borrel.

Overnachten

Overnachten in Drenthe doe je bij Onder de Linden. Het gezellige en sfeervolle familiehotel is perfect voor een overnachting of lang weekend.

Parkeergelegenheid

Achter op ons eigen terrein hebben wij een ruime parkeerplaats waar auto’s en fietsen gratis en veilig geparkeerd kunnen worden.

Vergaderen

Onder de Linden is de perfecte vergaderlocatie voor zakelijke bijeenkomsten met een fijne sfeer, centrale ligging en ruimte voor grote groepen.

Duurzaamheid

Met het Green Key Gold certificaat op zak en binnenkort een laadpaal voor auto’s hebben wij duurzaamheid hoog in het vaandel staan.