Eetcafé Onder de Linden

Lekker en goed eten in een sfeervolle, gezellige omgeving staat bij Onder de Linden Roden voorop. Of het nu gaat om lunch, diner of gezellig samen borrelen. Het kan allemaal voor zowel kleine als grotere gezelschappen.

Reserveer een tafel

* Seizoen special *


Asperges

met beenham, citroen-botersaus en gebakken krieltjes in roomboter

€ 15.50 Afhalen of bezorgen (+€ 2,50 <10 km)


Vanaf 8 april ma t/m vr én 2e Paasdag!

Meer weten over onze gerechten? Klik direct door naar de lunch- of menukaart.

Wist je dat…

Onder de Linden Roden een Brand proeflokaal is?

Bij Onder de Linden Roden maak je kennis met het unieke karakter van elk van de Brand bieren. Brand Proeflokalen zijn stuk voor stuk ondernemingen die staan voor genieten, gastvrijheid en vakmanschap. Je bent van harte welkom voor een van de speciale bieren van Brand of één van onze andere speciaal bieren. Voor de échte Brand liefhebbers organiseren we een paar keer per jaar een bierproeverij. Hou hiervoor onze Facebook site in de gaten.

Natuurlijk mag ook een goede huiswijn niet ontbreken in het eetcafé. De huiswijnen en fleswijnen van Onder de Linden Roden zijn met veel smaak en plezier samengesteld.

Kom gerust eens binnen voor een hapje of drankje.

Wijnen en bieren

Onder de Linden Roden heeft naast Heineken en Brand maar liefst 8 speciaal bieren op de tap. En nog eens meer dan 60 speciaal bieren op fles. Ons vaste assortiment bieren vindt je op onze bierkaart. Over onze wisselende speciaal bieren informeren en adviseren we je graag persoonlijk.

Ook een goede huiswijn mag niet ontbreken in het eetcafé. De huiswijnen en fleswijnen van Onder de Linden Roden zijn met veel smaak en plezier samengesteld. Meer informatie over de wijnen vindt je op onze wijnkaart

Centraal gelegen
Sfeervol eetcafé
Vergaderen en Evenementen
Eigen parkeergelegenheid