Eetcafé Onder de Linden

Lekker en goed eten in een sfeervolle, gezellige omgeving staat bij Onder de Linden Roden voorop. Of het nu gaat om lunch, diner of gezellig samen borrelen. Het kan allemaal voor zowel kleine als grotere gezelschappen.

Reserveer een tafel

* Chef’s specialiteit *


Pepersteak

Overgoten met pepersaus

€ 15,00


Vanaf 15 februari 2020

Meer weten over onze gerechten? Klik direct door naar de lunch- of menukaart.

Wist je dat…

Onder de Linden Roden een Brand proeflokaal is?

Bij Onder de Linden Roden maak je kennis met het unieke karakter van elk van de Brand bieren. Brand Proeflokalen zijn stuk voor stuk ondernemingen die staan voor genieten, gastvrijheid en vakmanschap. Je bent van harte welkom voor een van de speciale bieren van Brand of één van onze andere speciaal bieren. Voor de échte Brand liefhebbers organiseren we een paar keer per jaar een bierproeverij. Hou hiervoor onze Facebook site in de gaten.

Natuurlijk mag ook een goede huiswijn niet ontbreken in het eetcafé. De huiswijnen en fleswijnen van Onder de Linden Roden zijn met veel smaak en plezier samengesteld.

Kom gerust eens binnen voor een hapje of drankje.

Wijnen en bieren

Onder de Linden Roden heeft naast Heineken en Brand maar liefst 8 speciaal bieren op de tap. En nog eens meer dan 60 speciaal bieren op fles. Ons vaste assortiment bieren vindt je op onze bierkaart. Over onze wisselende speciaal bieren informeren en adviseren we je graag persoonlijk.

Ook een goede huiswijn mag niet ontbreken in het eetcafé. De huiswijnen en fleswijnen van Onder de Linden Roden zijn met veel smaak en plezier samengesteld. Meer informatie over de wijnen vindt je op onze wijnkaart

Wij zijn alle dagen geopend (behalve op 31 december en 1 januari)


Keuken
Dagelijks: 12:00 – 21:00 uur

Eetcafé
Dagelijks: 11.00 - Open einde


Ons historische pand ligt centraal in Noord-Nederland in een bosrijke omgeving. Veel mogelijkheden voor fietsers en wandelaars. Binnen een kwartier zit je met de auto of motor op de A7 of A28.

Je parkeert gratis direct voor de deur of achter op ons grote parkeerterrein.

Wij worden gewaardeerd om de gezellige sfeer. Kom gerust eens langs voor een rondleiding of informatie.