of reserveer direct:

4.1/5

Uitvaart receptie bij Onder de Linden

Na een uitvaart is het fijn om nog even in een ontspannen en gemoedelijke sfeer met familie en vrienden bij elkaar te zijn. Wij dragen zorg voor een passende afsluiting van deze emotionele dag met een uitvaart receptie. Bij Onder de Linden kun je terecht voor een koffietafel, broodtafel of gewoon een borrel. Wij hebben verschillende zalen, waardoor we zowel op kleine als grote groepen zijn ingericht. Bij de opbouw van de zaal houden we graag rekening met de wensen van onze gasten. Zowel een traditionele als een informele sfeer behoort tot de mogelijkheden.

Zaal reserveren

*Disclaimer – Tot dat wij je reservering hebben bevestigd, is deze nog niet geldig.

 

Arrangementen

Arrangementen voor een uitvaart receptie

Borrel met hapjes op nacalculatie of voor een vaste prijs.
Wij bieden ook mogelijkheden voor een uitvaartdienst. Informeer gerust naar de mogelijkheden. Ook voor aanvullende wensen.
Een afscheid regel je maar één keer en wij zorgen ervoor dat dit passend en goed is.

Koffietafel

Zalencentrum Drenthe

De zalen voor uitvaart receptie

Zaal huren voor een uitvaart receptie? Bij Onder de Linden hebben we 4 zalen, variërend in grootte om te huren voor uitvaart recepties. De Brink en De Tapperij zijn te combineren met een sfeervolle overkapping en hebben een eigen ingang aan de achterzijde van het pand van Onder de Linden.

De Brasserie

Geschikt voor een intieme setting.

Tapperij

De Tapperij

Van alle gemakken voorzien.

De Brink

Geschikt voor grote bijeenkomsten.

De Linden

Voor grote evenementen.

Impressie

Ons hotel in Drenthe

Centraal gelegen

Binnen een kwartier in de bruisende stad Groningen, een half uur van het verrassende Assen en een klein uurtje van het historische Leeuwarden.

Arrangementen

Kies voor een arrangement voor zakelijke bijeenkomsten, een midweek in ons hotel of een heerlijk verwenarrangement.

Gastrobar Roden

In ons gezellige en sfeervol ingerichte Gastrobar en op ons grote zonterras, kun je genieten van een heerlijk ontbijt, lunch, diner of borrel.

Overnachten

Overnachten in Drenthe doe je bij Onder de Linden. Het gezellige en sfeervolle familiehotel is perfect voor een overnachting of lang weekend.

Parkeergelegenheid

Achter op ons eigen terrein hebben wij een ruime parkeerplaats waar auto’s en fietsen gratis en veilig geparkeerd kunnen worden.

Vergaderen

Onder de Linden is de perfecte vergaderlocatie voor zakelijke bijeenkomsten met een fijne sfeer, centrale ligging en ruimte voor grote groepen.

Duurzaamheid

Met het Green Key Gold certificaat op zak en binnenkort een laadpaal voor auto’s hebben wij duurzaamheid hoog in het vaandel staan.