of reserveer direct:

4.1/5

Onze zalen

Onder de Linden is bij uitstek dé locatie voor zakelijke bijeenkomsten, zoals het houden van vergaderingen en het geven van presentaties of workshops door de fijne sfeer in de verschillende zalen en de goede voorzieningen.

De zalen van Onder de Linden zijn ook perfect voor het geven van personeelsfeesten, verjaardagen, trouwfeesten en zelfs de trouwceremonie.

Zaal reserveren

*Disclaimer – Tot dat wij je reservering hebben bevestigd, is deze nog niet geldig.

 

Meer dan een zaal

Mogelijkheden zaalverhuur

restaurant-onder-de-linden

De Brasserie

De Brasserie is perfect voor een intieme setting.

Geschikt voor:

Tapperij

De Tapperij

 (met overkapping)
De Tapperij is van alle gemakken voorzien.

Geschikt voor:

De Brink

 (met overkapping)
De Brink is geschikt voor grote bijeenkomsten.

Geschikt voor:

De Linden

De Linden is perfect voor alle feesten en evenementen.

Geschikt voor:

De Linden en De Brink kunnen met elkaar gecombineerd worden. De beide ruimtes samen zijn perfect voor grote personeelsfeesten, seminars, beurzen en andere grote evenementen. Door de overkapping kan de buitenruimte er ook bij betrokken worden.

De Tapperij, De Brink en de Linden hebben allemaal een eigen ingang met toiletten.

Is het mogelijk een op maat gemaakt voorstel voor het huren van een zaal te ontvangen?

Wij denken graag met je mee over de mogelijkheden wat betreft het huren van een zaal. Of je nu een vergaderlocatie zoekt voor je bedrijf of een zaal wilt huren voor een groot verjaardagsfeest. Bij Onder de Linden is een heleboel mogelijk. Ook een op maat gemaakt voorstel. Graag gaan we persoonlijk met je in gesprek om de wensen te inventariseren en een op maat gemaakt voorstel te ontwerpen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Centraal gelegen

Binnen een kwartier in de bruisende stad Groningen, een half uur van het verrassende Assen en een klein uurtje van het historische Leeuwarden.

Arrangementen

Kies voor een arrangement voor zakelijke bijeenkomsten, een midweek in ons hotel of een heerlijk verwenarrangement.

Gastrobar Roden

In ons gezellige en sfeervol ingerichte Gastrobar en op ons grote zonterras, kun je genieten van een heerlijk ontbijt, lunch, diner of borrel.

Overnachten

Overnachten in Drenthe doe je bij Onder de Linden. Het gezellige en sfeervolle familiehotel is perfect voor een overnachting of lang weekend.

Parkeergelegenheid

Achter op ons eigen terrein hebben wij een ruime parkeerplaats waar auto’s en fietsen gratis en veilig geparkeerd kunnen worden.

Vergaderen

Onder de Linden is de perfecte vergaderlocatie voor zakelijke bijeenkomsten met een fijne sfeer, centrale ligging en ruimte voor grote groepen.

Duurzaamheid

Met het Green Key Gold certificaat op zak en binnenkort een laadpaal voor auto’s hebben wij duurzaamheid hoog in het vaandel staan.