Werken bij Onder de linden

Wees jezelf bij Onder de Linden

Wij vinden het belangrijk dat elke medewerker in ons team zich op z’n gemak voelt. Want als je jezelf kunt zijn, straal je dat uit naar onze gasten. Open communicatie, flexibiliteit én gastvrijheid zijn belangrijke waarden binnen ons bedrijf.

 

Onder de Linden is een groeiend en veelzijdig bedrijf. Aanpakken en positief blijven, juist in deze roerige tijd, zit in ons DNA. Natuurlijk zitten we nog middenin een pandemie, maar wij kijken alvast over Corona heen en richten ons graag samen op een mooie toekomst zodat onze gasten sfeervol en gezellig kunnen genieten.

Wij staan open voor jou als jij je herkent in het volgende:

  • je bent een aanpakker;
  • je wilt graag werken in vertrouwde en sfeervolle omgeving;
  • je werkt talent en ontwikkelgericht;
  • je bent flexibel;
  • je houdt van mensen


Wij zijn pas tevreden als onze gasten zo tevreden zijn dat ze onze ambassadeurs worden. Daar is alles op gericht! Betrokken, flexibel, persoonlijk en genieten. Dat is waar Onder de Linden Roden voor staat!

Word jij onze nieuwe collega? Bekijk hieronder de vacatures en laat dan jouw gegevens achter via het CONTACT formulier en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Óf solliciteer via Whatsapp naar 06-42017017 (geef dan wel even aan voor welke functie je solliciteert).

Voor meer informatie mag je altijd contact opnemen met Janet op 050-5019021 of mobiel 06-42017017.

Wat zeggen onze gasten

Centraal gelegen
Sfeervol eetcafé
Vergaderen en arrangementen
Eigen parkeergelegenheid