of reserveer direct:

4.1/5

De pubquiz die voor iedereen leuk is!

Bij onze pubquiz staan humor, creativiteit en toegankelijkheid centraal. We organiseren onze pubquiz in samenwerking met De Andere Quiz. Let goed op alle hints die voorbijkomen in filmpjes of denk op een andere manier na dan de anderen en behaal de meeste punten!

Quiz arrangement voor groepen

Pubquiz bij Onder de Linden in Drenthe

Tijdens de pubquiz zorgen we altijd voor begeleiding door een professionele presentator. Deze persoon heeft veel ervaring, is enthousiast, weet een goede sfeer te creëren en past zich moeiteloos aan op de situatie en groepssamenstelling.

Alle quizzen kleden we aan met de leukste filmpjes van het internet. Met deze filmpjes in het achterhoofd, zoeken we de leukste onderwerpen voor de quiz. Het kan gaan om een pubquiz over muziek, sport of een ander thema. Het is ook mogelijk om met onze bestaande quizrondes je eigen quiz samen te stellen!

Wat is een pubquiz

Een pubquiz is een fenomeen dat we kennen uit het Verenigd Koninkrijk. Teams van vier á vijf mensen nemen het tegen elkaar op en krijgen vragen over verschillende onderwerpen. De onderwerpen zijn zo breed mogelijk, denk aan sport, aardrijkskunde, muziek, films, etc. Let op: een pubquiz heeft niets met IQ te maken, maar alles met het vermogen om op het juiste moment het juiste antwoord op ‘weetjes’ uit het geheugen naar boven te halen. Een pubquiz staat daarom garant voor een paar uur plezier voor jong en oud!

Quiz arrangement

Te boeken vanaf 20 personen
23,00
p.p.
  • Ontvangst koffie/thee met wat lekkers
  • Quiz van 1,5 uur
  • Inclusief presentator
  • 2 consumpties

Ideeën voor groepsactiviteiten

Groepsactiviteiten in Drenthe

Het moordspel

Ontmasker de moordenaar van het Kymmeller mysterie. Zoek je weg en ga op onderzoek uit in het Mensinge Bos in Roden.

Kajakken of kanovaren

Alleen, gezellig met z’n tweeën of met de hele vriendengroep. Kanovaren en kajakken op het Leekstermeer.

De puzzeltocht

Ga er op een E-chopper op uit, ontdekt het noorden van het land en los onderweg verschillende opdrachten op.

E-chopper huren

Ontdek Drenthe op een leuke en milieuvriendelijke manier met een E-chopper of E-bike. een unieke beleving.

Centraal gelegen

Binnen een kwartier in de bruisende stad Groningen, een half uur van het verrassende Assen en een klein uurtje van het historische Leeuwarden.

Arrangementen

Kies voor een arrangement voor zakelijke bijeenkomsten, een midweek in ons hotel of een heerlijk verwenarrangement.

Gastrobar Roden

In ons gezellige en sfeervol ingerichte Gastrobar en op ons grote zonterras, kun je genieten van een heerlijk ontbijt, lunch, diner of borrel.

Overnachten

Overnachten in Drenthe doe je bij Onder de Linden. Het gezellige en sfeervolle familiehotel is perfect voor een overnachting of lang weekend.

Parkeergelegenheid

Achter op ons eigen terrein hebben wij een ruime parkeerplaats waar auto’s en fietsen gratis en veilig geparkeerd kunnen worden.

Vergaderen

Onder de Linden is de perfecte vergaderlocatie voor zakelijke bijeenkomsten met een fijne sfeer, centrale ligging en ruimte voor grote groepen.

Duurzaamheid

Met het Green Key Gold certificaat op zak en binnenkort een laadpaal voor auto’s hebben wij duurzaamheid hoog in het vaandel staan.