of reserveer direct:

4.1/5

Feestzaal huren voor feesten & partijen

Als de muren hier konden spreken… Bij Onder de Linden is al menig feest(je) gevierd. We hebben verschillende zalen en er is voor elk wat wils. De zalen toveren we regelmatig om naar de wens van onze gasten. Heb jij iets te vieren? Feestzaal huren bij Onder de Linden!

Zaal reserveren

*Disclaimer – Tot dat wij je reservering hebben bevestigd, is deze nog niet geldig.

 

Partytime!

Feest organiseren

De mogelijkheden voor een feest bij Onder de Linden zijn bijna eindeloos. Van een kinderfeestje of verjaardag tot een compleet verzorgd trouwfeest of personeelsfeest voor 200 man.

We vinden het belangrijk dat jij het feest krijgt dat past bij jouw wensen en budget. Daarom kun je kiezen tussen alleen een feestzaal huren of het feest deels/volledig door ons te laten verzorgen, compleet met buffet of diner.

Gezellig en sfeervol genieten

Trouwlocatie in Drenthe

Niet alleen het trouwfeest vier je bij Onder de Linden, ook de huwelijksvoltrekking kan bij ons plaatsvinden. Onder de Linden is een officiële trouwlocatie. Als je op zoek bent naar een unieke locatie om te trouwen, is Onder de Linden perfect. Je kunt de hele dag bij ons doorbrengen. Trouw in een intieme setting in een van onze zalen, maak trouwfoto’s in de mooie omgeving van Onder de Linden, zoals het Mensinge Bos, dineer met de daggasten en vier ’s avonds een groots feest met DJ en dansvloer!

Dichtbij het bos

Sfeervol en gezellig genieten staat bij ons centraal. In slechts een paar minuten lopen ben je in het Drentse bos.

Centraal gelegen

Makkelijk bereikbaar via de A7 en A28.

Alles onder één dak

Ook overnachten behoort tot de mogelijkheden.

WiFi

Gratis WiFi in alle ruimtes.

Sfeervolle overkapping

Grenzend aan twee van onze zalen en aan een groot eigen parkeerterrein voor bijv. een barbecue

Parkeren

Achter op ons eigen terrein hebben wij een ruime en gratis parkeerplaats voor auto's en fietsen.

Zalencentrum Drenthe

Feestzaal huren

We hebben bij Onder de Linden 4 zalen variërend in grootte van 25-30 personen tot maximaal 600 personen. Bekijk gerust onze Go-360 tour en wandel virtueel door onze zalen of maak een afspraak om langs te komen voor een rondleiding en sfeer proeven.

De Brasserie

Perfect voor een intieme setting.

Tapperij

De Tapperij

(met overkapping)
Van alle gemakken voorzien.

De Brink

(met overkapping)
Geschikt voor grote bijeenkomsten.

De Linden

Voor alle feesten en evenementen.

Sfeerimpressie

Ons hotel in Drenthe

Centraal gelegen

Binnen een kwartier in de bruisende stad Groningen, een half uur van het verrassende Assen en een klein uurtje van het historische Leeuwarden.

Arrangementen

Kies voor een arrangement voor zakelijke bijeenkomsten, een midweek in ons hotel of een heerlijk verwenarrangement.

Gastrobar Roden

In ons gezellige en sfeervol ingerichte Gastrobar en op ons grote zonterras, kun je genieten van een heerlijk ontbijt, lunch, diner of borrel.

Overnachten

Overnachten in Drenthe doe je bij Onder de Linden. Het gezellige en sfeervolle familiehotel is perfect voor een overnachting of lang weekend.

Parkeergelegenheid

Achter op ons eigen terrein hebben wij een ruime parkeerplaats waar auto’s en fietsen gratis en veilig geparkeerd kunnen worden.

Vergaderen

Onder de Linden is de perfecte vergaderlocatie voor zakelijke bijeenkomsten met een fijne sfeer, centrale ligging en ruimte voor grote groepen.

Duurzaamheid

Met het Green Key Gold certificaat op zak en binnenkort een laadpaal voor auto’s hebben wij duurzaamheid hoog in het vaandel staan.

Boek rechtstreeks via onze site en ontvang 5% korting!