of reserveer direct:

4.1/5

Trouwlocatie Drenthe

Gaan jullie trouwen? Gefeliciteerd! Dit is een hele speciale dag, voor jullie en voor jullie familie en vrienden. Je wilt natuurlijk dat iedereen het naar hun zin heeft en jullie willen zelf genieten van deze prachtige dag. Hotel Onder de Linden is dé trouwlocatie in Drenthe waar je de hele dag zonder zorgen kunt doorbrengen.

Informatie aanvragen?

Trouwen op een unieke locatie

Officiële trouwlocatie

Wil jij liever trouwen op een unieke trouwlocatie in plaats van in het gemeentehuis? Dat kan bij Hotel Onder de Linden. Ons hotel is een officiële trouwlocatie voor de huwelijksvoltrekking. We toveren een van de vier gezellige en sfeervolle zalen om tot een prachtige ruimte voor de huwelijksceremonie.

Door de eigen ingang en parkeergelegenheid achter de Gastrobar, hebben jullie veel privacy.

Sluit de ceremonie af met het aansnijden van de taart en hef een glas champagne op jullie prachtige toekomst samen!

Trouwen in stijl!

Hotel Onder de Linden als trouwlocatie

De locatie voor trouwfoto's

Hotel Onder de Linden is niet alleen zelf een perfecte fotolocatie voor unieke trouwfoto’s, ook het dorp en de omgeving van Roden is hier perfect voor. Ons hotel ligt in het midden van het levendige centrum en is op loopafstand van onder andere de bossen, cultureel erfgoed De Brink en Havezate Mensinge. In de nabijgelegen dorpen vind je onder meer het Drents Museum in Assen, het Gevangenismuseum in Veenhuizen en de molen in Roderwolde. Stuk voor stuk prachtige fotolocaties met een historisch karakter.

Dineren in onze Gastrobar

Vervolg de dag met een heerlijk diner in onze Gastrobar. Samen met de gasten kunnen jullie genieten van een uitgebreid buffet. Gaan jullie voor het barbecuebuffet, het Ot en Sien buffet of stellen jullie het liever zelf samen? Het is bij ons allemaal mogelijk. We horen graag wat jullie wensen zijn en denken mee in de mogelijkheden. Wij zullen er alles aan doen om te zorgen voor een geslaagd diner waardoor iedereen weer voldoende brandstof heeft voor een avond vol feest!

Trouwfeest in een van onze zalen

Een plek waar iedereen direct in de stemming komt voor een feest, dat is wat onze zalen doen! We toveren de zaal om tot een plek waar iedereen kan genieten van een hapje, een drankje en los kan gaan op de muziek!

Binnen een plek om te dansen, buiten bij de vuurkorf een plek waar de gasten zich kunnen terugtrekken onder het genot van een drankje.

Met hoeveel gasten je deze speciale dag ook vieren wilt, bij Hotel Onder de Linden is er aan ruimte geen gebrek! In onze grootste zaal, is zelfs ruimte voor 600 personen.

Overnachten in de bruidssuite

Na afloop van het feest kunnen jullie zo naar boven lopen om te genieten van een heerlijke nachtrust in de romantische bruidssuite met rozenblaadjes en kaarsjes. Wij zorgen ervoor dat de cadeautjes klaar staan om uit te pakken! Onder het genot van een glaasje champagne hebben jullie even de tijd om tot rust te komen en bij te kletsen.  De volgende ochtend kunnen jullie genieten van een heerlijk ontbijt in onze Gastrobar. Komen er gasten van ver of vinden jullie het gezellig om nog wat langer bij elkaar te zijn? In de andere 22 kamers kunnen ook familie en vrienden overnachten.

Compleet verblijf in ons hotel

Maak er een vakantie van!

Blijf nog wat langer! De omgeving van Hotel Onder de Linden is prachtig en op veel verschillende manieren te ontdekken. Huur in ons hotel een e-chopper of e-bike en trek eropuit! Of breng een bezoekje aan een museum, wandel door de bossen of ga het water op met een kajak.

Combineer een verblijf aan Hotel Onder de Linden met een hotelarrangement.

3-daags OER arrangement (half pension)

Onthaasten en genieten in de gelukkigste regio van Nederland!

4-daags (ST)OER arrangement

Sportief erop uit in de omgeving van Drenthe!

Populair!

5-daags (NAT)OER arrangement

Actief Drenthe verkennen en ontspannen cultuur snuiven

Centraal gelegen

Binnen een kwartier in de bruisende stad Groningen, een half uur van het verrassende Assen en een klein uurtje van het historische Leeuwarden.

Arrangementen

Kies voor een arrangement voor zakelijke bijeenkomsten, een midweek in ons hotel of een heerlijk verwenarrangement.

Gastrobar Roden

In ons gezellige en sfeervol ingerichte Gastrobar en op ons grote zonterras, kun je genieten van een heerlijk ontbijt, lunch, diner of borrel.

Overnachten

Overnachten in Drenthe doe je bij Onder de Linden. Het gezellige en sfeervolle familiehotel is perfect voor een overnachting of lang weekend.

Parkeergelegenheid

Achter op ons eigen terrein hebben wij een ruime parkeerplaats waar auto’s en fietsen gratis en veilig geparkeerd kunnen worden.

Vergaderen

Onder de Linden is de perfecte vergaderlocatie voor zakelijke bijeenkomsten met een fijne sfeer, centrale ligging en ruimte voor grote groepen.

Duurzaamheid

Met het Green Key Gold certificaat op zak en binnenkort een laadpaal voor auto’s hebben wij duurzaamheid hoog in het vaandel staan.

Boek rechtstreeks via onze site en ontvang 5% korting!