Hotel

Hotelarrangementen

Overnachten in Drenthe doe je bij Hotel Onder de Linden. Ons gezellige, sfeervolle en gastvrije familiehotel ligt midden in het levendige centrum van Roden in Drenthe en op loopafstand van de bossen en cultureel erfgoed De Brink.

Voor langer verblijf hebben we een aantal hotelarrangementen.

Boek een kamer

van: Tot: Check beschikbaarheid

Tijdens het reserveren van de kamer kan je ook een selectie maken voor een arrangement zoals (ST)OER of enkel een uitbreiding met een fiets of e-bike.

Arrangementen

Hotelarrangementen in Drenthe

Voor een meerdaags verblijf in Hotel Onder de Linden bieden de hotelarrangementen een uitkomst. Bekijk hier onze arrangementen.

Vanaf € 136,50 p.p.p.n.*

3-daags OER arrangement (half pension)

Onthaasten en genieten in de gelukkigste regio van Nederland!

Vanaf € 201,50 p.p.p.n.

4-daags (ST)OER arrangement

Sportief erop uit in de omgeving van Drenthe!

Vanaf € 299 p.p.

 

5-daags (NAT)OER arrangement

Vijf dagen genieten in Noord Drenthe tussen Roden en Zuidlaren.
Je fietst door de meest bijzondere beekdallandschappen van Nederland.

 

*Deze vanaf prijzen gelden voor onze comfort tweepersoonskamer en zijn exclusief verblijfsbelasting. Onze boekingsmodule toont de actuele prijzen inclusief verblijfsbelasting voor twee personen.

** Het arrangement kan ook geboekt worden in combinatie met een van de luxe comfortkamers of de comfort double bed kamer.

Prijs op aanvraag

 

2-daags verwenarrangement

Even lekker tot rust komen met een heerlijk diner in ons eetcafé, een overnachting in ons hotel en een bezoek aan saunacentrum Waterlelie Zevenhuizen.

Prijs op aanvraag

 

2-daags sportarrangement

Van oudsher ontvangt Onder de Linden al sportteams. Gezonde sportmaaltijden en veel gezelligheid zorgen voor een onvergetelijk trainingsweekend.

Prijs op aanvraag

 

4-daags fietsarrangement

Een compleet verzorgd verblijf en volop tijd om erop uit te trekken. Boek een 4-daags verblijf in de Kop van Drenthe. Hier komen natuur, cultuur en wetlands samen.

Sfeerimpressie

Ons hotel in Drenthe