of reserveer direct:

4.1/5

Met trots presenteren wij: Gastrobar Onder de Linden.

Een nieuw hoofdstuk is aangebroken. Met groot enthousiasme presenteren we ons nieuwe horecaconcept. Eetcafé Onder de Linden wordt Gastrobar Onder de Linden. Terwijl we de gastvrijheid en sfeer behouden die je van ons gewend bent, kijken we uit om je een nieuwe culinaire ervaring te bieden. Gastrobar Onder de Linden is de plek waar sfeer en smaak verhalen vertellen.

Ben jij klaar voor het nieuwe hoofdstuk in ons verhaal?
(Wil jij stiekem gewoon meteen een kijkje nemen op de website van de Gastrobar? Klik dan hier.)

Eerste Gastrobar in de Kop van Drenthe.

Als de eerste Gastrobar in de Kop van Drenthe brengen wij iets unieks naar de regio. Terwijl het traditionele restaurant zich voornamelijk focust op het diner, biedt de Gastrobar een ervaring die de hele dag doorloopt — van een kop koffie in de ochtend tot een gezellige borrel in de avond. Deze overstap is een bewuste keuze om onze gasten meer te bieden dan ooit tevoren. Hoewel de vertrouwde kwaliteit van gastvrijheid en sfeer blijft, geeft deze nieuwe identiteit ons de mogelijkheid om creatiever te zijn met lokale, verse ingrediënten en boeiende smaakcombinaties.

Door verder te gaan als Gastrobar Onder de Linden, verandert er dus niets aan de kwaliteit van de gastvrijheid en de sfeer die je van ons kent. Kortom, het is dezelfde Onder de Linden, maar met een frisse draai.

Heerlijk genieten bij Gastrobar Roden

Een vernieuwd menu.

Niet alleen de naam is anders, ook de menukaart hebben we in een nieuw jasje gestoken. Wie nu komt eten kan kiezen uit één van onze drie dinerconcepten.

Gewoon (h)eerlijk.

(H)eerlijk eten tegen een eerlijke prijs vinden we belangrijk. Onze chefs koken met passie en bereiden voor jou de (h)eerlijkste gerechten. We kopen veel lokaal in en bereiden het huisgemaakt. Ook voor onze echte klassiekers als de schnitzel en Drentse mosterdsoep kun je nog steeds bij de Gastrobar terecht.

Samen genieten.

Onze Samen genieten experience beleef je samen. Het is een culinaire proeverij van onze kaart zonder keuzestress. De enige keuze die je aan tafel maakt met je tafelgezelschap, is de keuze voor het soort proeverij. Kort, middel of lang tafelen. Onze chefs maken een selectie van het lekkers van de kaart en van het seizoen. Het enige dat jullie nog hoeven te doen is samen te genieten.

Ultiem dineren.

Je houdt van lekker en lang tafelen. Alleen, samen of met familie en vrienden. Keuzestress heb je geen last van, omdat je het belangrijk vindt om je eigen keuzes te maken. Bij ultiem dineren bieden we je deze keuze. We geven we je een bourgondische ervaring. Jij stelt je eigen 2-, 3- of 4-gangenmenu samen van onze gewoon (h)eerlijk kaart. Wij verrassen jou met de juiste drank-spijsbeleving als je daarnaast kiest voor het wijn– of bierarrangement.

Natuurlijk kun je bij ons ook nog gewoon terecht voor een goede kop koffie, een heerlijke lunch of een gezellige borrel. Dat is tenslotte het hele idee van een Gastrobar, de hele dag door genieten van de lekkerste hapjes en drankjes. En voor wie iets speciaals zoekt, bieden we diverse arrangementen aan zoals high tea, high wine, high cocktail en high beer.

Heerlijk genieten bij Gastrobar Roden

Lokale, verse producten staan centraal.

Bij Gastrobar Onder de Linden geloven we in het koesteren van wat dichtbij is. We zijn trots om een breed scala aan lokale producten in onze keuken te gebruiken, variërend van de ambachtelijke kazen van Kaaslust in Veenhuizen, lokaal vlees van slagerij Kroon, tot de bekroonde bieren van Bax Bier uit Groningen.

We kiezen bewust voor het beste dat onze regio te bieden heeft. Daarmee steunen we niet alleen andere lokale ondernemers, het is ook beter voor het milieu én je proeft de kwaliteit. Lekker eten hoeft niet van ver te komen, dat bewijst onze keukenbrigade elke dag weer opnieuw.

Gastrobar Onder de Linden: waar sfeer en smaak verhalen vertellen.

Gastrobar Onder de Linden is niet alleen een culinaire reis door de rijke smaken en verhalen van onze regio, maar ook een spannend nieuw hoofdstuk in onze geschiedenis. We zijn dan ook trots om dit hoofdstuk te lanceren met een gloednieuwe website, speciaal ontworpen om jou de Gastrobar-ervaring al te laten voorproeven voordat je bij ons binnenstapt.

Ben je nieuwsgierig geworden? Laat je dan inspireren en bezoek onze splinternieuwe website om alles te ontdekken over wat Gastrobar Onder de Linden jou te bieden heeft. En als je het echt wilt ervaren, reserveer dan meteen je tafel!

We kunnen niet wachten om je te verwelkomen in onze nieuwe Gastrobar. Daar waar sfeer en smaak samen verhalen vertellen.

Centraal gelegen

Binnen een kwartier in de bruisende stad Groningen, een half uur van het verrassende Assen en een klein uurtje van het historische Leeuwarden.

Arrangementen

Kies voor een arrangement voor zakelijke bijeenkomsten, een midweek in ons hotel of een heerlijk verwenarrangement.

Gastrobar Roden

In ons gezellige en sfeervol ingerichte Gastrobar en op ons grote zonterras, kun je genieten van een heerlijk ontbijt, lunch, diner of borrel.

Overnachten

Overnachten in Drenthe doe je bij Onder de Linden. Het gezellige en sfeervolle familiehotel is perfect voor een overnachting of lang weekend.

Parkeergelegenheid

Achter op ons eigen terrein hebben wij een ruime parkeerplaats waar auto’s en fietsen gratis en veilig geparkeerd kunnen worden.

Vergaderen

Onder de Linden is de perfecte vergaderlocatie voor zakelijke bijeenkomsten met een fijne sfeer, centrale ligging en ruimte voor grote groepen.

Duurzaamheid

Met het Green Key Gold certificaat op zak en binnenkort een laadpaal voor auto’s hebben wij duurzaamheid hoog in het vaandel staan.

Verkozen tot het beste terras van Drenthe 2024