Nieuwe menukaart
Op 1 april, geen grap, hebben wij onze menukaart vernieuwd. Niet alleen is de lay-out veranderd, maar we hebben nu verschillende kaarten voor de lunch, diner en borrel. We hebben ook een aantal nieuwe gerechten op de kaart gezet. Zo is er voor de vegetarische gast nog meer keus, hebben we een uitgebreid kindermenu en hebben we voor de vleesliefhebbers een overheerlijke pork rib roast en entrecôte toegevoegd. Zo blijft dineren bij Onder de Linden verrassend maar altijd lekker.
Nieuwe menukaart met een verhaal
Een menukaart is in onze ogen meer dan alleen een lijst van gerechten waar je uit kunt kiezen. Een menukaart is ook een manier om de gast te laten zien waar je eigenlijk voor staat. Bij Onder de Linden hebben we duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Daarom vonden we het belangrijk om dit duidelijk terug te laten komen op de menukaarten. Door middel van een kleine regiokaart kun je zien waar veel van onze producten vandaan komen en het verhaal erachter lezen. Zo geniet je nog meer van je eten.
Klassiekers en nieuwkomers
Eens in de zoveel tijd is het tijd om de menukaart op te frissen. Niet alleen voor de chef-koks, maar ook voor de gasten is het fijn om weer eens wat nieuws uit te proberen. Uiteraard blijven de echte klassiekers, want waar eet je anders de lekkerste mosterdsoep, schnitzels en spareribs in Drenthe? Maar je vindt nu ook een heerlijke Japanse miso soep op ons menu, gegrilde halloumi en een pork rib roast waar je je vingers bij aflikt. Wie weet behoren deze gerechten ook al snel tot de echte Onder de Linden klassiekers.