of reserveer direct:

4.1/5

Nieuwe menukaart

Op 1 april, geen grap, hebben wij onze menukaart vernieuwd. Niet alleen is de lay-out veranderd, maar we hebben nu verschillende kaarten voor de lunch, diner en borrel. We hebben ook een aantal nieuwe gerechten op de kaart gezet. Zo is er voor de vegetarische gast nog meer keus, hebben we een uitgebreid kindermenu en hebben we voor de vleesliefhebbers een overheerlijke pork rib roast en entrecôte toegevoegd. Zo blijft dineren bij Onder de Linden verrassend maar altijd lekker.

Nieuwe menukaart met een verhaal

Een menukaart is in onze ogen meer dan alleen een lijst van gerechten waar je uit kunt kiezen. Een menukaart is ook een manier om de gast te laten zien waar je eigenlijk voor staat. Bij Onder de Linden hebben we duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Daarom vonden we het belangrijk om dit duidelijk terug te laten komen op de menukaarten. Door middel van een kleine regiokaart kun je zien waar veel van onze producten vandaan komen en het verhaal erachter lezen. Zo geniet je nog meer van je eten.

Klassiekers en nieuwkomers

Eens in de zoveel tijd is het tijd om de menukaart op te frissen. Niet alleen voor de chef-koks, maar ook voor de gasten is het fijn om weer eens wat nieuws uit te proberen. Uiteraard blijven de echte klassiekers, want waar eet je anders de lekkerste mosterdsoep, schnitzels en spareribs in Drenthe? Maar je vindt nu ook een heerlijke Japanse miso soep op ons menu, gegrilde halloumi en een pork rib roast waar je je vingers bij aflikt. Wie weet behoren deze gerechten ook al snel tot de echte Onder de Linden klassiekers.

Centraal gelegen

Binnen een kwartier in de bruisende stad Groningen, een half uur van het verrassende Assen en een klein uurtje van het historische Leeuwarden.

Arrangementen

Kies voor een arrangement voor zakelijke bijeenkomsten, een midweek in ons hotel of een heerlijk verwenarrangement.

Gastrobar Roden

In ons gezellige en sfeervol ingerichte Gastrobar en op ons grote zonterras, kun je genieten van een heerlijk ontbijt, lunch, diner of borrel.

Overnachten

Overnachten in Drenthe doe je bij Onder de Linden. Het gezellige en sfeervolle familiehotel is perfect voor een overnachting of lang weekend.

Parkeergelegenheid

Achter op ons eigen terrein hebben wij een ruime parkeerplaats waar auto’s en fietsen gratis en veilig geparkeerd kunnen worden.

Vergaderen

Onder de Linden is de perfecte vergaderlocatie voor zakelijke bijeenkomsten met een fijne sfeer, centrale ligging en ruimte voor grote groepen.

Duurzaamheid

Met het Green Key Gold certificaat op zak en binnenkort een laadpaal voor auto’s hebben wij duurzaamheid hoog in het vaandel staan.

Boek rechtstreeks via onze site en ontvang 5% korting!