of reserveer direct:

4.1/5

Personeelsuitjes bij Onder de Linden

personeelsuitje bij hotel Onder de Linden in Roden

Je voelt het als je binnenstapt. Rust en reuring gaan hand in hand. De locatie voelt vertrouwd, vrij en verrassend veelzijdig. Terwijl jij je ontdoet van het colbertjasje dat je draagt en een bevrijdend gevoel zich van je meester maakt, wordt tegelijkertijd door onze gastheer Anton of gastvrouw Janet al een drankje voor je collega’s en jou neergezet. Genietend kijk je om je heen en zie je je collega’s plezier maken en steeds nieuwsgieriger worden naar het bedrijfsuitje dat jij hebt georganiseerd voor deze dag. Samen met ons. Want hier voel jij je thuis. Welkom bij Hotel & zalencentrum Onder de Linden te Roden.

Origineel bedrijfsuitje

Voor een origineel bedrijfsuitje ben je bij Onder de Linden aan het juiste adres. Wij zetten de mogelijkheden voor je op een rijtje.

Moordspel
Je bent voor de personeelsvereniging op zoek naar een origineel dagje uit? Dan zit je goed bij Onder de Linden! Speel bijvoorbeeld het ruim twee uur durende en interactieve Moordspel en los het mysterie op in het nabijgelegen Mensinge bos. Met behulp van tablets zoek je met je team zoveel mogelijk aanwijzingen, spioneer je bij tegenstanders, verzamel je hints en koop je getuigen om. Spannend!

Hunted
Je kan bij Onder de Linden nu ook het zeer populaire spel Hunted spelen. Dit 2 uur durende spel wordt gespeeld in het centrum van Roden. Tijdens het zeer spannende Hunted maken premiejagers jacht op ontsnapte criminelen. Met behulp van een interactieve kaart op een tablet speelt het spel zich af in de straatjes en steegjes van het bruisende Roden, naar keuze overdag of ’s avonds in het donker!

E-chopper
Of wat denk je ervan om met je collega’s te gaan toeren op een heuse e-chopper! Op een veilige en milieuvriendelijke manier een prachtig stukje Drenthe ontdekken. Dus ook nog eens verantwoord! Laat je verrassen door de diversiteit van zowel het landschap als onze locatie. En natuurlijk combineer je het bedrijfsuitje met een heerlijke borrelplank na afloop of schuiven jullie aan bij een lekkere lunch, diner of barbecue. Op maat geserveerd. Heb je een ander idee? Geen probleem! We denken graag met je mee om jouw personeelsuitje tot een inspirerend en onvergetelijk succes te maken.

Pubquiz
Samen zorgen we voor een onvergetelijk dagje uit. Er is echter één ding waar we beiden geen invloed op hebben en dat is het weer. Dan is het handig te weten dat we je een alternatief kunnen bieden in de vorm van een pubquiz. Onze quizzes worden verzorgd door De Andere Quiz. Zo ben je altijd verzekerd van de meest hilarische en actuele filmpjes en vragen.

Bedrijfsuitje met overnachting

Wist je dat je ook een compleet arrangement met overnachting bij ons kunt boeken? Wij hebben 23 warme, robuust ingerichte en comfortabele kamers zonder fratsen of tierelantijntjes. Reken maar dat je na zo’n dag lekker slaapt.

Jouw personeelsuitje boek je bij Onder de Linden

Onder de Linden staat in bloei! Lindebomen zijn sterk en vormen tevens hét symbool voor vruchtbaarheid en bescherming. Gratis parkeren, de leukste bedrijfsuitjes, volledige ontzorging en na afloop complimenten van je collega’s in ontvangst nemen omdat ze zo’n leuke dag hebben gehad?
Wij bieden je deze bescherming met onze heldere visie, stevige ambitie en noordelijke nuchterheid en garanderen je een vruchtbare, succesvolle en impact creërende dag met jouw team!

Meer weten over Onder de Linden? www.hotelonderdelinden.nl
We staan je graag te woord via 050 – 501 90 21 of [email protected] Welkom!

Doen! Dat kan eenvoudig door deze mail te beantwoorden of door ons even te bellen. Wij werken samen met een lokaal outdoor bedrijf. Een nee zul je bij ons niet snel horen. Wij denken graag in mogelijkheden!

Centraal gelegen

Binnen een kwartier in de bruisende stad Groningen, een half uur van het verrassende Assen en een klein uurtje van het historische Leeuwarden.

Arrangementen

Kies voor een arrangement voor zakelijke bijeenkomsten, een midweek in ons hotel of een heerlijk verwenarrangement.

Gastrobar Roden

In ons gezellige en sfeervol ingerichte Gastrobar en op ons grote zonterras, kun je genieten van een heerlijk ontbijt, lunch, diner of borrel.

Overnachten

Overnachten in Drenthe doe je bij Onder de Linden. Het gezellige en sfeervolle familiehotel is perfect voor een overnachting of lang weekend.

Parkeergelegenheid

Achter op ons eigen terrein hebben wij een ruime parkeerplaats waar auto’s en fietsen gratis en veilig geparkeerd kunnen worden.

Vergaderen

Onder de Linden is de perfecte vergaderlocatie voor zakelijke bijeenkomsten met een fijne sfeer, centrale ligging en ruimte voor grote groepen.

Duurzaamheid

Met het Green Key Gold certificaat op zak en binnenkort een laadpaal voor auto’s hebben wij duurzaamheid hoog in het vaandel staan.

Boek rechtstreeks via onze site en ontvang 5% korting!