of reserveer direct:

4.1/5

Rodermarkt 2023, hét feest van het jaar

De Rodermarkt staat weer voor de deur en dat betekent maar één ding: feest! In heel Roden hangt een bruisende sfeer vol typische Rôner gezelligheid. Van vrijdag 22 september tot en met woensdag 27 september vindt de Rodermarkt 2023 plaats met op de vierde dinsdag de beroemde paarden- en warenmarkt. Voor de muziekliefhebbers hebben we goed nieuws, het muziekprogramma is bekend! Lees snel verder.

Het muziekprogramma van de Rodermarkt

Het hoogtepunt waar velen op hebben gewacht is eindelijk hier: het muziekprogramma voor de Rodermarkt is officieel bekendgemaakt! Dit jaar belooft een muzikale traktatie te worden met een gevarieerd aanbod van lokale talenten tot nationaal bekende artiesten. Bij verschillende horecagelegenheden en op de Brink kun je genieten van diverse optredens. Ook bij Onder de Linden.

Vanaf donderdag 21 september begint het muziekfeest al bij Onder de Linden. Zowel op ons terras als binnen in ons restaurant vinden er verschillende optredens plaats. Bijna elke avond kun je als muziekliefhebber wel je hart ophalen. Benieuwd naar de artiesten die komen optreden bij ons? Neem dan een kijkje in onze agenda.

Folkert Hans

Vertier tijdens de Rodermarkt voor alle leeftijden

Naast de muzikale optredens kunnen bezoekers zich zoals altijd verheugen op de traditionele kermis op de Brink, de indrukwekkende Rodermarktparade met praalwagens en de spannende Kortebaandraverij. En laten we vooral de Roder waren- en paardenmarkt op dinsdag niet vergeten! Een historische trekpleister die al decennialang mensen uit de wijde omtrek aantrekt.

Kijk voor het complete programma van de Rodermarkt op de site van de organisatie.

Markeer de data in je kalender en bereid je voor op een onvergetelijke Rodermarkt. Het belooft wederom een spectaculaire editie te worden. Mis het niet en wees erbij in september in Roden!

Centraal gelegen

Binnen een kwartier in de bruisende stad Groningen, een half uur van het verrassende Assen en een klein uurtje van het historische Leeuwarden.

Arrangementen

Kies voor een arrangement voor zakelijke bijeenkomsten, een midweek in ons hotel of een heerlijk verwenarrangement.

Gastrobar Roden

In ons gezellige en sfeervol ingerichte Gastrobar en op ons grote zonterras, kun je genieten van een heerlijk ontbijt, lunch, diner of borrel.

Overnachten

Overnachten in Drenthe doe je bij Onder de Linden. Het gezellige en sfeervolle familiehotel is perfect voor een overnachting of lang weekend.

Parkeergelegenheid

Achter op ons eigen terrein hebben wij een ruime parkeerplaats waar auto’s en fietsen gratis en veilig geparkeerd kunnen worden.

Vergaderen

Onder de Linden is de perfecte vergaderlocatie voor zakelijke bijeenkomsten met een fijne sfeer, centrale ligging en ruimte voor grote groepen.

Duurzaamheid

Met het Green Key Gold certificaat op zak en binnenkort een laadpaal voor auto’s hebben wij duurzaamheid hoog in het vaandel staan.