of reserveer direct:

4.1/5

Vacature: Housekeeping

Housekeeping: de functie

Ben jij nauwkeurig en heb jij oog voor detail? Behaal jij graag duidelijke doelen? En red jij je in de schoonmaak zowel zelfstandig als in teamverband? Het werk bestaat voornamelijk uit het schoonmaken van de kamers. Dit houdt in dat je alleen of met z’n tweeën de kamers weer helemaal brandschoon moet krijgen afhankelijk van de bezetting. We hebben namelijk 23 prachtige hotelkamers (recent gerenoveerd). Een gast moet denken dat deze kamer nog nooit eerder verhuurd is en het bed nog niet eerder beslapen. Als we dit voor elkaar krijgen dan hebben we goed werk verricht. Het is erg prettig dat je bij hoge bezetting de kamers met z’n tweeën schoonmaakt, ze zeggen niet voor niks “teamwork makes dreamwork!” Het bed opmaken doen we dan samen en daarna gaat de een in de kamer aan de slag en de ander doet de badkamer. De volgende kamer draaien we dit om zodat het werk niet eentonig wordt.

Ochtenddiensten horen er ook bij, met elkaar maken we dan de publieke ruimtes schoon inclusief de hotel(op)gangen. De toiletten beneden horen hier ook bij.

Makkie? Nee zeker niet! Het is zwaar werk maar in het team onderling is er gelukkig veel lol waardoor de dag toch altijd voorbij vliegt! Sluit jij je binnenkort aan bij ons team schoonmaak?

Je kan vanaf mei 2022 van start. Jij bent dan inzetbaar in de weekenden, vakanties of gewoon fulltime natuurlijk.

Wat maakt jou een perfecte collega?

  • Oog voor detail en doorzettingsvermogen: Dit heb jij in je!
  • Gastvrij, open en spontaan: Dit zijn jouw eigenschappen!
  • Housekeeping is bij jou niet onbekend: jij hebt werkervaring in eenzelfde functie of je wilt jezelf ontwikkelen binnen deze branche.
  • Je hebt een flexibele instelling en géén 9 tot 5 mentaliteit.
  • Samen met jouw collega’s maak jij van elke dag een nieuw avontuur!

Wat biedt Onder de Linden jou?

  • Groeikracht: Werken binnen een groeiend bedrijf waar je jezelf kunt blijven ontwikkelen en kunt doorgroeien.
  • Betrouwbaarheid: Salaris altijd op tijd volgens de CAO-normen, daarnaast bouw je ook vakantie-uren en vakantiegeld op.
  • Dagelijks, lekkere koffie en veel gezelligheid. Een goed moment om bij te praten met je collega’s.
  • Aanbrengbonus: Een netto bonus van 150 euro, wanneer je voor ons een nieuw personeelslid vindt!
  • Heb jij het Onder de Linden DNA in je?! Ons doel is om jou ‘part of the family’ te laten voelen!

Interesse?
Solliciteer direct via de werken bij pagina.

Centraal gelegen

Binnen een kwartier in de bruisende stad Groningen, een half uur van het verrassende Assen en een klein uurtje van het historische Leeuwarden.

Arrangementen

Kies voor een arrangement voor zakelijke bijeenkomsten, een midweek in ons hotel of een heerlijk verwenarrangement.

Gastrobar Roden

In ons gezellige en sfeervol ingerichte Gastrobar en op ons grote zonterras, kun je genieten van een heerlijk ontbijt, lunch, diner of borrel.

Overnachten

Overnachten in Drenthe doe je bij Onder de Linden. Het gezellige en sfeervolle familiehotel is perfect voor een overnachting of lang weekend.

Parkeergelegenheid

Achter op ons eigen terrein hebben wij een ruime parkeerplaats waar auto’s en fietsen gratis en veilig geparkeerd kunnen worden.

Vergaderen

Onder de Linden is de perfecte vergaderlocatie voor zakelijke bijeenkomsten met een fijne sfeer, centrale ligging en ruimte voor grote groepen.

Duurzaamheid

Met het Green Key Gold certificaat op zak en binnenkort een laadpaal voor auto’s hebben wij duurzaamheid hoog in het vaandel staan.