of reserveer direct:

4.1/5

E-chopper verhuur

Huur een E-chopper bij Onder de Linden en ontdek op een leuke, veilige en milieuvriendelijke manier een prachtig stuk van Drenthe. Laat je verrassen door de diversiteit in de Kop van Drenthe. Voor een E-chopper huren in Drenthe ga je naar Onder de Linden in Roden.

Video afspelen over E-chopper op het terras van het hotel in drenthe

E-chopper huren Drenthe

Een e-chopper huren bij Onder de Linden is de perfecte manier om de omgeving van Roden te verkennen. Ontdek al het moois wat de Kop van Drenthe te bieden heeft met vrienden of tijdens je bedrijfsuitje of familieweekend. Het huren van een e-chopper staat garant voor een leuk dagje uit. En het is nog duurzaam ook!

 

Onze elektrische choppers zijn namelijk 100% CO-2 neutraal. Hierdoor kun je op een milieuvriendelijke en duurzame manier genieten van de prachtige omgeving van Roden. Afhankelijk van hoe lang je de e-chopper reserveert heb je alle vrijheid om samen op pad te gaan. Stippel je eigen route uit door middel van het fietsknooppuntnetwerk of kies uit één van onze vooropgezette routes.

E-chopper huren voorwaarden

Om op een e-chopper te mogen rijden moet je minimaal 16 jaar zijn en in het bezit zijn van ofwel een motorrijbewijs (A), autorijbewijs (B) of een bromfietsrijbewijs (AM). Een e-chopper valt wettelijk gezien namelijk onder de categorie “bijzondere bromfiets”, vergelijkbaar met bepaalde elektrische fietsen. Beschik je niet over dit rijbewijs? Huur dan een e-bike of e-fatbike.

Een E-chopper is, net als een bromfiets, begrenst op 25 km per uur. Sinds 1 januari 2023 betekent dit dat je verplicht bent een helm te dragen op de e-chopper. Deze worden uiteraard meegeleverd bij het huren van de e-chopper.

E-chopper & E-bike verhuur

E-chopper huren

Voor het huren van een E-chopper of E-bike, gebruiken we de website E-chopperrental.nl. Via deze online boekingssite reserveer je makkelijk een E-chopper of E-bike en staat deze op het gewenste moment klaar bij ons voor de deur.

E-bike huren

Stap je liever op de fiets maar kun of wil je hier wel wat ondersteuning bij gebruiken? Dan kun je bij Onder de Linden ook e-bikes huren. Op een e-bike verken je moeiteloos de omgeving van Roden en geniet je van de prachtige natuur. Stippel zelf een route uit aan de hand van het fijnmazige fietsknooppuntennetwerk of vraag bij de receptie naar mooie fietsroutes.

We bieden ook de mogelijkheid om een stadsfiets of mountainbike te huren. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Fietspuzzeltocht

Maak je dagje uit helemaal compleet met een heuse fietspuzzeltocht. Verken de omgeving op een elektrische fiets terwijl je onderweg raadsels en puzzels oplost. Ontdek pittoreske plekjes, geniet van de prachtige natuur en werk samen met je team om de mysteries op te lossen. Een fietspuzzeltocht is een uniek avontuur vol plezier, teamwork en verrassingen!

 • Ideaal voor groepen van 6-10 personen
 • Tijdsduur ca. 2-4 uur
 • Sluit de puzzeltocht af met een barbecuebuffetof diner bij Onder de Linden.

I.v.m. de veiligheid is de puzzeltocht niet mogelijk in combinatie met een e-chopper.

E-chopper arrangement

4-daags (ST)OER arrangement

Sportief erop uit in de omgeving van Drenthe!
Vanaf € 201,50
p.p.p.n.
 • 3x logies tweepersoonskamer
 • 3x uitgebreid ontbijt
 • 1x tweegangendiner (à la carte)
 • 1x E-choppertour 2 personen
 • 1 x entree Havezathe Mensinge voor 2 personen
 • Wandelroute: Erfgoed Roden (9km)
 • Gratis wandel- en fietsroutes
 • Optie: E-bike huren

Meer informatie

Meer te doen bij Onder de Linden

Kajakken of kanovaren

Alleen, gezellig met z’n tweeën of met de hele vriendengroep. Kanovaren en kajakken op het Leekstermeer.

Overnachten

Geniet van een heerlijke overnachting en kom helemaal tot rust in de prachtige omgeving van Drenthe.

Gastrobar Roden

Ontbijten, lunchen, dineren of borrelen. Bij Onder de Linden kan het allemaal. In onze gezellige Gastrobar of op ons grote zonterras.

Centraal gelegen

Binnen een kwartier in de bruisende stad Groningen, een half uur van het verrassende Assen en een klein uurtje van het historische Leeuwarden.

Arrangementen

Kies voor een arrangement voor zakelijke bijeenkomsten, een midweek in ons hotel of een heerlijk verwenarrangement.

Gastrobar Roden

In ons gezellige en sfeervol ingerichte Gastrobar en op ons grote zonterras, kun je genieten van een heerlijk ontbijt, lunch, diner of borrel.

Overnachten

Overnachten in Drenthe doe je bij Onder de Linden. Het gezellige en sfeervolle familiehotel is perfect voor een overnachting of lang weekend.

Parkeergelegenheid

Achter op ons eigen terrein hebben wij een ruime parkeerplaats waar auto’s en fietsen gratis en veilig geparkeerd kunnen worden.

Vergaderen

Onder de Linden is de perfecte vergaderlocatie voor zakelijke bijeenkomsten met een fijne sfeer, centrale ligging en ruimte voor grote groepen.

Duurzaamheid

Met het Green Key Gold certificaat op zak en binnenkort een laadpaal voor auto’s hebben wij duurzaamheid hoog in het vaandel staan.