of reserveer direct:

4.1/5

Het belang van reviews

Hotel Onder de Linden hecht veel waarde aan de mening van haar gast en leest dan ook elke review. Overall signaleren wij als team dat we vaak een aantal dezelfde complimenten (highlights) terug mogen lezen in deze beoordelingen. Iets om dankbaar voor te zijn! In dit bericht delen wij met jou de belangrijkste hoogtepunten. Lees je mee?

Vriendelijk personeel

‘Hotel Onder de Linden kent een uitstekende gastheer en gastvrouw’, lazen wij in een review. Andere gasten beaamden dit in hun reviews door opmerkingen als: ‘Wat een gastvrij personeel’ en ‘Vriendelijke medewerkers’. Dat is natuurlijk precies waar wij het voor doen. Gastvrijheid staat bij Onder de Linden hoog in het vaandel. Evenals een goede nachtrust en ruime hotelkamers.
Gelukkig zijn onze gasten dit met ons eens. Zo lezen wij in menig beoordeling: ‘We hebben genoten van de ruime, schone kamer met een moderne inrichting’. Of: ‘De hotelkamer was knus, fris en we hebben als roosjes geslapen op de goede bedden’. Iets waar wij als hotel graag garant voor staan: Een goede nachtrust.

Lekkere hapjes

Afgelopen zomer was het warm. Heel erg warm. Gelukkig hebben veel gasten kunnen genieten op ons ruime terras van de lekkerste hapjes en drankjes. Dit lazen wij dan ook terug in verschillende reviews. ‘We hebben gesmuld van lekkere hapjes en genoten van goede wijn’. Of: ‘Heerlijk genieten op het terras en erg prettig dat het hotel een grote, gratis parkeerplaats heeft. En dat om de hoek van het terras’.

Na een goede nachtrust verwennen wij onze gasten graag met een lekker (streek)ontbijt. Gelukkig genieten onze gasten hier ook van, want wij lazen: ‘Het ontbijt was lekker en verzorgd’, ‘Wat een lekkere koffie’ en ‘Meer dan voldoende keuze bij het verzorgde ontbijt’.
Tafel met eten in het hotel in drenthe
Kleine ven Mensingebos Hotel Onder de Linden

Centraal & natuur

Onze vaste gasten weten dat de centrale ligging van ons hotel en natuur hand in hand gaan. Zo vind je Onder de Linden letterlijk in hartje Roden en op een steenworp afstand van het hotel, loop je als gast zo de natuur in. Wie wil dat nu niet?! Onze gasten gelukkig wel. En dit deelden ze ook met ons: ‘Waar je gezelligheid en sfeer vindt in het hotel, vind je rust en ruimte in de natuur om de hoek’.

Het is dan ook niet voor niets dat je op onze website deze tekst leest: Je voelt het als je binnenstapt. De rust en de reuring. Vertrouwd. Vrij. Verrassend veelzijdig. Dat is Hotel Onder de Linden op z’n Antons en Janets.

Fietstocht en overnachting bij Onder de Linden

Na een lange dag fietsen, is er niets fijner dan heerlijk bijkomen onder het genot van een hapje en drankje waarna je in bed ploft en de volgende dag wordt gewekt door de heerlijke geur van verse broodjes. Dat kan bij hotel en restaurant Onder de Linden.

Combineer een fietstocht van de Arthuur Routes met een overnachting in ons hotel. Leer tijdens de fietstocht meer over de geschiedenis van Drenthe en maak dit compleet door een overnachting in ons historische pand. Het is een pand met een ziel dat 200 jaar geleden al dienstdeed als jeneverstokerij.

Welkom bij Hotel Onder de Linden. We kijken al uit naar JOUW review!
Met gastvrije groet,
Team Hotel Onder de Linden

Centraal gelegen

Binnen een kwartier in de bruisende stad Groningen, een half uur van het verrassende Assen en een klein uurtje van het historische Leeuwarden.

Arrangementen

Kies voor een arrangement voor zakelijke bijeenkomsten, een midweek in ons hotel of een heerlijk verwenarrangement.

Gastrobar Roden

In ons gezellige en sfeervol ingerichte Gastrobar en op ons grote zonterras, kun je genieten van een heerlijk ontbijt, lunch, diner of borrel.

Overnachten

Overnachten in Drenthe doe je bij Onder de Linden. Het gezellige en sfeervolle familiehotel is perfect voor een overnachting of lang weekend.

Parkeergelegenheid

Achter op ons eigen terrein hebben wij een ruime parkeerplaats waar auto’s en fietsen gratis en veilig geparkeerd kunnen worden.

Vergaderen

Onder de Linden is de perfecte vergaderlocatie voor zakelijke bijeenkomsten met een fijne sfeer, centrale ligging en ruimte voor grote groepen.

Duurzaamheid

Met het Green Key Gold certificaat op zak en binnenkort een laadpaal voor auto’s hebben wij duurzaamheid hoog in het vaandel staan.

Verkozen tot het beste terras van Drenthe 2024