of reserveer direct:

4.1/5

De Lus van Roden

Wielrennen

Op zaterdag 8 juli vindt weer hét wielerevenement van het Noorden plaats. De Lus van Roden is een prominente naam op de lijst van noordelijke criteriums en geniet nationale erkenning. Daarnaast brengt het een hoop Rôner gezelligheid met zich mee, met bomvolle terrassen en een veel vrolijke gezichten. Zeker op het terras van Onder de Linden, waar je een heuse VIP-tent vindt.

Personeelsuitjes bij Onder de Linden

personeelsuitje bij hotel Onder de Linden in Roden

Meer nieuws? Je voelt het als je binnenstapt. Rust en reuring gaan hand in hand. De locatie voelt vertrouwd, vrij en verrassend veelzijdig. Terwijl jij je ontdoet van het colbertjasje dat je draagt en een bevrijdend gevoel zich van je meester maakt, wordt tegelijkertijd door onze gastheer Anton of gastvrouw Janet al een drankje voor … Lees meer

De 5 mooiste wandelroutes vanuit Onder de Linden

wandelen rondom Roden in het Mensingebos tijdens het Drenthepad

Onder de Linden is de perfecte uitvalsbasis om te wandelen rondom Roden. Binnen enkele minuten wandel je het uitgestrekte Mensingebos binnen. Vanuit daar kun je een kort ommetje door het Sterrebos maken of misschien ga je juist voor een flinke wandeltocht door de Kop van Drenthe. Eenmaal terug kun je bij Onder de Linden terecht voor een heerlijk hapje en drankje. Wandelen rondom Roden begint bij Onder de Linden. Wij zetten de 5 mooiste wandelroutes vanuit ons hotel en restaurant voor je op een rijtje.

Hotel Onder de Linden ontvangt het Green Key-certificaat goud

Uitreiking Green Key certificaat aan Hotel Onder de Linden

Wij zijn trots om te vertellen dat wij het Green Key-certificaat goud hebben behaald. Green Key is het grootste duurzaamheidskeurmerk voor de toeristische en recreatieve branche in Nederland met circa 700 gecertificeerde bedrijven en Hotel Onder de Linden is daar nu één van. Laat ons je vertellen wat het Green Key keurmerk precies inhoudt en wat jij er als gast precies van merkt.

Whisky tasting bij Onder de Linden

Whiskey

Meer nieuws? Exclusiviteit en Expertise. Daar houden we van! Dit ga je ervaren en proeven tijdens de drie masterclasses Whisky tasting op 11 maart aanstaande bij Onder de Linden. Wij hebben hiervoor de samenwerking gezocht met Weringhs Whisky World, Van Erp Dranken en Distilleerderij Hooghoudt. Deze drie bedrijven serveren elk in totaal drie verschillende whisky’s. … Lees meer

Het belang van reviews

Tafel met eten in het hotel in drenthe

Hotel Onder de Linden hecht veel waarde aan de mening van haar gast en leest dan ook elke review. Overall signaleren wij als team dat we vaak een aantal dezelfde complimenten (highlights) terug mogen lezen in deze beoordelingen. Iets om dankbaar voor te zijn! In dit bericht delen wij met jou de belangrijkste hoogtepunten. Lees je mee?

Wintermenukaart Hotel Onder de Linden

RODEN – Vanaf 5 november hanteert Hotel Onder de Linden een nieuwe (winter)menukaart. Met heerlijk verwarmende gerechten voor koude dagen en zoet & lekkers ter afsluiting. Uiteraard wordt alles dagvers bereid en steken wij (niet letterlijk natuurlijk ;-)) de hand ervoor in het vuur dat onze gasten – sfeervol – zullen smullen. Het is happen & genieten bij Onder de Linden.

Arthuur, fietsroutes met avontuurlijke verhalen

Onder de Linden is aangesloten bij Arthuur Routes. Arthuur Routes zijn fiets- en wandelroutes die het verhaal van de regio waar je doorheen fietst of wandelt, vertelt. Met de Arthuur fietsroutes ontdek je interessante locaties.

Centraal gelegen

Binnen een kwartier in de bruisende stad Groningen, een half uur van het verrassende Assen en een klein uurtje van het historische Leeuwarden.

Arrangementen

Kies voor een arrangement voor zakelijke bijeenkomsten, een midweek in ons hotel of een heerlijk verwenarrangement.

Gastrobar Roden

In ons gezellige en sfeervol ingerichte Gastrobar en op ons grote zonterras, kun je genieten van een heerlijk ontbijt, lunch, diner of borrel.

Overnachten

Overnachten in Drenthe doe je bij Onder de Linden. Het gezellige en sfeervolle familiehotel is perfect voor een overnachting of lang weekend.

Parkeergelegenheid

Achter op ons eigen terrein hebben wij een ruime parkeerplaats waar auto’s en fietsen gratis en veilig geparkeerd kunnen worden.

Vergaderen

Onder de Linden is de perfecte vergaderlocatie voor zakelijke bijeenkomsten met een fijne sfeer, centrale ligging en ruimte voor grote groepen.

Duurzaamheid

Met het Green Key Gold certificaat op zak en binnenkort een laadpaal voor auto’s hebben wij duurzaamheid hoog in het vaandel staan.