of reserveer direct:

4.1/5

Kleintje Rodermarkt

Donderdag 18 mei livemuziek

Op Hemelvaartsdag is er vanaf 19.00 uur op ons terras livemuziek van volkszanger Bertus Sipma en Dans- en stemmingsorkest Unique. Kom langs en geniet van een avond vol zang en dansplezier.

Bertus Sipma

Bertus Sipma is een populaire volkszanger uit Friesland, bekend om zijn aanstekelijke en meeslepende muziek. Met zijn kenmerkende stemgeluid en opzwepende optredens weet hij vele harten te veroveren en is hij een geliefde artiest in het noorden van Nederland. Bertus bracht diverse albums uit en treed regelmatig op bij lokale evenementen en festivals. Zo ook tijdens het Kleintje Rodermarkt bij Onder de Linden. Ben jij klaar voor een avondje Hollandse meezingers?
Bertus Sipma
Dans- en stemmingsorkest Unique

Unique

Dans- en stemmingsorkest Unique is een bekende naam in de Nederlandse muziekscene. Het duo bestaande uit toetsenist en zanger Hindrik en zangeres en percussioniste Ria hebben al vele hits op hun naam staan. Unique staat bekend om haar aanstekelijke muziek, die zowel dansbaar als meezingbaar is en energieke optredens. Geniet van Nederlandstalige muziek van André Hazes en Marianne Weber, zing mee met de muziek van de Pointer Sisters en de Dire Straits maar geniet ook van heerlijke Reggae. Stemming maken kunnen ze wel bij Unique! Kom langs op het terras van Onder de Linden en geniet mee.

Zaterdag 20 mei Kleintje Mokum

Zaterdag 20 mei staat alweer de vierde editie van het oh zo gezellige Kleintje Mokum op het programma! Vanaf 18:00 uur hoor je de klanken uit de Jordaan op onder andere het terras van Onder de Linden. Geniet van optredens van Richard Grand, Harten 10 en Martin de Jager.

Richard Grand

Richard Grand

Richard Grand is een veelzijdige en entertainende zanger met een breed repertoire van Soul, Latin, Disco en Jazz. Met zijn passie voor muziek weet hij elke gelegenheid om te toveren tot een feest met swingende songs uit heden en verleden. Met zijn indrukwekkende stemgeluid en gevoel voor timing weet Richard Grand het publiek keer op keer te raken en te vermaken. Geniet tijdens Kleintje Mokum mee van de muziek van Richard Grand op ons terras.

Harten 10

Wie kent Harten 10 niet? Het muzikale duo uit Dalfsen Tineke en Martien zijn graag geziene gasten op piratenfeesten. In 2015 was Harten 10 te zien in het SBS programma ‘Bloed, Zweet & Tranen’ waar ze een hit scoorden met hun nummer ‘Bewaar je Dromen niet voor Morgen’. Tijdens hun optreden op het terras van Onder de Linden kun je genieten van hun uitgebreide repertoire vol met hits.
Harten 10
Martin de Jager

Martin de Jager

Al vanaf kleins af aan was Martin de Jager gek op Nederlandstalige muziek. Pas op 39-jarige leeftijd besluit hij zelf te gaan zingen en niet onverdienstelijk. Martin de Jager is een graag geziene gast op feesten en partijen. Met zijn eigen nummers als ‘Jij bent het mooiste wat mij zomaar overkomen is’ en ‘Wij hangen samen wel de slingers op’ weet hij het publiek telkens weer te vermaken. Geniet van een muzikale avond op het terras van Onder de Linden.

Centraal gelegen

Binnen een kwartier in de bruisende stad Groningen, een half uur van het verrassende Assen en een klein uurtje van het historische Leeuwarden.

Arrangementen

Kies voor een arrangement voor zakelijke bijeenkomsten, een midweek in ons hotel of een heerlijk verwenarrangement.

Gastrobar Roden

In ons gezellige en sfeervol ingerichte Gastrobar en op ons grote zonterras, kun je genieten van een heerlijk ontbijt, lunch, diner of borrel.

Overnachten

Overnachten in Drenthe doe je bij Onder de Linden. Het gezellige en sfeervolle familiehotel is perfect voor een overnachting of lang weekend.

Parkeergelegenheid

Achter op ons eigen terrein hebben wij een ruime parkeerplaats waar auto’s en fietsen gratis en veilig geparkeerd kunnen worden.

Vergaderen

Onder de Linden is de perfecte vergaderlocatie voor zakelijke bijeenkomsten met een fijne sfeer, centrale ligging en ruimte voor grote groepen.

Duurzaamheid

Met het Green Key Gold certificaat op zak en binnenkort een laadpaal voor auto’s hebben wij duurzaamheid hoog in het vaandel staan.