of reserveer direct:

We worden met een 8 gemiddeld beoordeeld!

Luisteren naar de gast

Hotel Onder de Linden hecht veel waarde aan de mening van haar gast en leest dan ook elke review. Als team signaleren wij regelmatig dezelfde opmerkingen/tips in deze beoordelingen. Iets waar wij onze gasten dankbaar voor zijn. Elke ‘klacht’ is tenslotte een gratis tip. In dit bericht delen wij met jou de belangrijkste punten die wij reeds aangepakt hebben.

Badkamer

‘De badkamer is een beetje gedateerd’ is een veelgehoorde opmerking in de reviews. Dat begrijpen wij en we zijn er dan ook hard mee bezig. Alle gedateerde badkamers staan op de lijst om gerenoveerd te worden als onderdeel van ons duurzaamheidsplan. Wij hebben duurzaamheid namelijk hoog in het vaandel staan en geven hieraan dan ook de hoogste prioriteit. Onze luxe kamers zijn al wel voorzien van een nieuwe badkamer en eigen zitje. Deze luxe kamer boek je bij ons voor maar slecht twee tientjes meer.

Gehorig

‘Ik heb er persoonlijk geen last van gehad, maar het was best luidruchtig op de gang’, schreef één van onze gasten. ‘De kamer was wel gehorig’ en ‘Wellicht wisten de andere gasten niet dat het gehorig kan zijn op de gang?’ Yes, ook dit erkennen wij en we zijn er op de achtergrond dan ook druk mee bezig geweest om een passende oplossing te vinden. Deze hebben we gevonden in Acomo Acoustic Spray System. Door de optimale geluidabsorptie van Acomo® wordt de nagalm vermindert en ontstaat er een perfecte akoestiek. Acomo® bestaat uit cellulose vlokken en is een 100% gerecycled product. Het geluiddempende spuitwerk wordt aangebracht met speciale machines en lijm voor perfecte hechting. Acomo® is vochtbestendig en brandwerend. Op 4 januari aanstaande wordt dit op het plafond van de hotelgang aangebracht.

Koffie & thee

In een aantal reviews lazen wij: ‘We misten koffie/thee faciliteiten op onze kamer of op de gang’. Er gaat natuurlijk niets boven een heerlijk kopje verse koffie of thee na het inchecken of na een goede nachtrust. Onze luxe kamers – deze kun je boeken voor slechts € 20 meer dan een comfort kamer – beschikken naast een nieuwe badkamer en eigen zitje ook over een koffie/thee faciliteit. Op deze kamers kun je op je gemak lekker een kopje koffie of thee zetten. Natuurlijk zien we je het liefst gezellig beneden om te genieten van een heerlijk kopje koffie, thee of wat anders lekkers.

Airco

Diverse gasten gaven, vooral afgelopen zomer, bij ons aan dat het warm was op de kamer en dat ze bijvoorbeeld graag een airco zouden willen hebben. Inmiddels hebben wij als hotel geïnvesteerd in aircoolers die werken met water en koelelementen. Deze kunnen voor een kleine bijdrage bijgeboekt worden. Wellicht volgt een compleet aircosysteem in de toekomst. Maar gezien de huidige en in het verleden toch wel zware periode voor de horeca, weten wij op deze manier een passende en mooie oplossing te bieden aan onze gasten.

We bedanken onze gasten voor de reviews die wij hebben mogen ontvangen. Zowel positieve als minder positieve beoordelingen. Zoals je hebt gelezen staan wij altijd open voor tips en verbeterpunten en gaan hier waar mogelijk mee aan de slag.

Het is dan ook niet voor niets dat je op onze website leest: Je voelt het als je binnenstapt. De rust en de reuring. Vertrouwd. Vrij. Verrassend veelzijdig. Dat is Hotel Onder de Linden op z’n Antons en Janets.

Met gastvrije groet,
Team Hotel Onder de Linden