of reserveer direct:

4.1/5

Nieuwe menukaart per 1 april

RODEN – Vanaf vrijdag 1 april (en daar maken wij dus echt geen grapjes over ;-)) hanteert Hotel Onder de Linden een nieuwe menukaart. Vanaf deze datum kunnen gasten kiezen uit een variëteit aan (nieuwe) hapjes en maaltijden. Uiteraard wordt alles dagvers bereid en durven wij (niet letterlijk natuurlijk ;-)) onze hand ervoor in het vuur te steken dat onze gasten – sfeervol – zullen genieten. Vertrouwd, verrassend en veelzijdig.

De nieuwe menukaart biedt zowel rust als reuring

In de Kop van Drenthe vind je Hotel Onder de Linden en hier kun je vanaf 1 april a.s. kennismaken met onze nieuwe, tongstrelende menukaart. Van XXL bitterballen tot een milde curry of Italiaanse bol pulled pork met teriyakisaus. Of heb je wellicht meer zin in huisgemarineerde spareribs, zo mals dat het vlees van het bot valt, of lasagne met een overheerlijke bechamelsaus? Tevens komt menig gast terug voor onze mosterdsoep. Of plof neer op ons zonovergoten terras en geniet van een dampende Irish coffee met dagvers gebak. Bij ons vind je, voor onze vaste gasten inmiddels al bekende kernwoorden, zowel rust als reuring. Zowel fysiek als op onze menukaart. Dat is Hotel Onder de Linden op z’n Anton en Janets.

De lekkerste poffertjes van Drenthe

Met een heldere visie, stevige ambitie en – hoe kan het ook anders – een fikse dosis noordelijke nuchterheid is onze nieuwe menukaart speciaal voor jou, als onze gast, ontwikkeld. Naast heerlijke lunches, diners, borrelhapjes en desserts hebben wij natuurlijk ook aan onze kleine gasten gedacht. Wat zullen ze genieten van de lekkerste poffertjes van Drenthe of bijvoorbeeld een precies goed gebakken pannenkoek. Met natuurlijk ijs toe. Met slagroom.

Goed eten tegen een faire prijs; dát vinden wij belangrijk

We kijken ernaar uit om jullie te mogen ontvangen in ons restaurant en kennis te laten maken met de nieuwe menukaart. Het maakt niet uit met hoeveel mensen je wilt komen eten; gezellig wordt het in ieder geval. Goed eten tegen een faire prijs; dát vinden wij belangrijk.

Liever bellen? Dat kan: 050- 501 90 21
Mailen mag ook: [email protected]

Lunch eten bestellen

Centraal gelegen

Binnen een kwartier in de bruisende stad Groningen, een half uur van het verrassende Assen en een klein uurtje van het historische Leeuwarden.

Arrangementen

Kies voor een arrangement voor zakelijke bijeenkomsten, een midweek in ons hotel of een heerlijk verwenarrangement.

Gastrobar Roden

In ons gezellige en sfeervol ingerichte Gastrobar en op ons grote zonterras, kun je genieten van een heerlijk ontbijt, lunch, diner of borrel.

Overnachten

Overnachten in Drenthe doe je bij Onder de Linden. Het gezellige en sfeervolle familiehotel is perfect voor een overnachting of lang weekend.

Parkeergelegenheid

Achter op ons eigen terrein hebben wij een ruime parkeerplaats waar auto’s en fietsen gratis en veilig geparkeerd kunnen worden.

Vergaderen

Onder de Linden is de perfecte vergaderlocatie voor zakelijke bijeenkomsten met een fijne sfeer, centrale ligging en ruimte voor grote groepen.

Duurzaamheid

Met het Green Key Gold certificaat op zak en binnenkort een laadpaal voor auto’s hebben wij duurzaamheid hoog in het vaandel staan.

Boek rechtstreeks via onze site en ontvang 5% korting!