of reserveer direct:

4.1/5

Hotel Onder de Linden Footprints

Onze footprint

De eerste vijf jaar van investeren in Onder de Linden op z’n Antons en Janet’s zit erop. En wat is er veel gebeurd in deze afgelopen jaren. De kroon is toch wel de nominatie voor beste onderneming van Noordenveld over 2022 ,ook al zijn we nipt tweede geworden. Het is erkenning voor ons als team! Onze medewerkers zijn ons belangrijkste kapitaal. We hebben één team, één taak: onze (inter)nationale gasten dé ultieme beleving meegeven als het gaat om gastvrijheid. In dit nieuwsbericht lees je meer over onze plannen voor de korte termijn als het gaat om gastvrijheid.

Online zichtbaarheid

Onze website wordt regelmatig uitgebreid, vernieuwd en/of aangepast. Wist je dat we regelmatig nieuwsberichten schrijven op onze website? Of dat je je heel gemakkelijk kunt aanmelden voor onze nieuwsbrief? Je hoeft je alleen eenmalig aan te melden en je ontvangt de nieuwsbrief eens per kwartaal in je e-mailbox. Hierin tref je een compilatie aan van alle nieuwsberichten en leuke kortingen. Onze nieuwsbrief is beschikbaar in het Nederlands en Engels. Binnenkort wordt ook onze Engelstalige landingspagina geïntroduceerd.

Reviews

Wij waarderen reviews! Dit houdt ons scherp. Sinds kort hebben we op onze website een complete pagina opgenomen waar je al onze reviews van verschillende platformen vindt. Je kunt hier ook direct je review achterlaten op het door jou gewenste platform. Transparantie vinden we belangrijk. Reviews helpen ons om elke dag het beste van onszelf te geven. Samen met ons team blikken we hierop elk kwartaal terug en kijken we vooruit wat we nog beter kunnen doen. Alles om jou als gast een zo optimaal mogelijk gastvrij verblijf te geven.

Social Media

We werken op dit moment aan een eigen smoel op de social mediakanalen. De afgelopen periode heb je wellicht gezien dat we hiermee aan het experimenteren zijn. Met drie bedrijfsactiviteiten is dit best een pittige uitdaging, aangezien ons hotel, restaurant en zalen elk hun eigen gasten aantrekken. De kunst is dit te verbinden en dat is exact wat we gaan doen! Online maar ook offline.

Onze huisstijl voor de social media wordt eigen en eigentijds. We willen hiermee onze footprint verdiepen. We hebben naast onze webdeveloper Meceda inmiddels een extern en professioneel team samengesteld, waarmee we deze volgende stap zetten op de socials. Zo werken we nu samen met Anoula van RO-visuals voor onze eigen creatieve smoel en Esmee van Fix Your foto’s voor content en beeldmateriaal.  Ons drukwerk laten we verzorgen door Tps Roden. Een grafisch bedrijf dat graag net dat stapje harder zet voor ons drukwerk.

Tot die tijd blijven we gewoon DOEN. Sommige social berichten zijn spot on, andere niet. Ook dat is ondernemen. Proberen, bijsturen, verbeteren. De moed om fouten te maken wordt fantastisch beschreven in het boek: Fouten maken moe(t)d. Een aanrader voor de perfectionisten onder ons 😉.

Tot slot

Ons horeca avontuur is nog lang niet voorbij. Samen ondernemen. Met ziel en zaligheid. Met passie en bevlogenheid maken we Onder de Linden eigen en eigentijds. Dat zie je overal in terug. In het team dat zich hier thuis voelt, zichzelf kan zijn en daardoor een ontspannen sfeer creëert. Dat voel je als gast. In de pauwenveer die je hier en daar subtiel terugvindt. Wist je dat de pauw een symbool is van vrijheid? Dat is Onder de Linden op z’n Anton en Janets. Een plek om je thuis, om je vrij te voelen. Een plek waar je tot rust komt. Of – als je wilt – de reuring vindt.

Vertrouwd. Vrij. Verrassend Veelzijdig.

Centraal gelegen

Binnen een kwartier in de bruisende stad Groningen, een half uur van het verrassende Assen en een klein uurtje van het historische Leeuwarden.

Arrangementen

Kies voor een arrangement voor zakelijke bijeenkomsten, een midweek in ons hotel of een heerlijk verwenarrangement.

Gastrobar Roden

In ons gezellige en sfeervol ingerichte Gastrobar en op ons grote zonterras, kun je genieten van een heerlijk ontbijt, lunch, diner of borrel.

Overnachten

Overnachten in Drenthe doe je bij Onder de Linden. Het gezellige en sfeervolle familiehotel is perfect voor een overnachting of lang weekend.

Parkeergelegenheid

Achter op ons eigen terrein hebben wij een ruime parkeerplaats waar auto’s en fietsen gratis en veilig geparkeerd kunnen worden.

Vergaderen

Onder de Linden is de perfecte vergaderlocatie voor zakelijke bijeenkomsten met een fijne sfeer, centrale ligging en ruimte voor grote groepen.

Duurzaamheid

Met het Green Key Gold certificaat op zak en binnenkort een laadpaal voor auto’s hebben wij duurzaamheid hoog in het vaandel staan.

Boek rechtstreeks via onze site en ontvang 5% korting!