of reserveer direct:

4.1/5

Stem op Hotel Onder de Linden voor hotel van het jaar!

Stem op Hotel Onder de Linden voor hotel van het jaar!

Wij hebben fantastisch nieuws! Dankzij jullie ongeëvenaarde steun en waardering zijn wij in race voor de titel ‘Beste Hotel van Drenthe 2023/2024’. We hebben echter nog één laatste duwtje nodig om deze eer binnen te halen. Momenteel staan we op de eerste plek maar elke stem telt!

De stembussen sluiten op woensdag 15 november. Als je hebt genoten van je verblijf bij ons, de nieuwe Gastrobar-ervaring, of gewoon van onze gastvrijheid en sfeer, vragen we je vriendelijk om slechts twee minuten van je tijd te besteden aan het stemmen op ons.

En alsof dat nog niet genoeg is, maak je door te stemmen kans op fantastische prijzen:

  • Een luxe hotelovernachting voor 2 personen
  • Apple Earpods
  • Een ontspannende wellnessdag voor 2 personen

Bovendien, op de bedankpagina na het bevestigen van je stem, vind je een extra winactie waarbij je kunt kiezen uit de volgende prijzen*:

  • 2 vliegtickets naar Rome
  • 2 tickets voor een Liverpool F.C. wedstrijd
  • Een dinerbon ter waarde van € 100,-

*De gelukkige winnaars van deze prijzen onder de stemmers worden bekendgemaakt via de nieuwsbrief van de Nederlandse Horecaprijzen.

Jouw stem maakt een wereld van verschil! Bij Hotel Onder de Linden hebben we ons hart en ziel in onze gastvrijheid gestopt. We streven ernaar om niet alleen een plek te zijn waar je kunt overnachten, maar een plek waar je herinneringen creëert.

genomineerd-hotel-onder-de-linden

Over de Nederlandse Horeca Prijzen

De Nederlandse Horeca Prijzen worden uitgereikt op lokaal, provinciaal en nationaal niveau aan de beste en leukste horecagelegenheid. Er wordt gestreden in verschillende categorieën als restaurant, café, lunchroom van het jaar maar ook foodtruck, strandpaviljoen en hotel van het jaar.

Een deskundige vakjury selecteert de winnaars in elke categorie. In december 2023 zal de Top 3 in elke categorie bekend worden gemaakt. Tijdens het feestelijke Award Festival in het FIGI Theater op 22 januari 2024 wordt de Top 3 onthuld. Bovendien is er ook een publieksverkiezing, waarbij het publiek zijn stem kan uitbrengen op hun favoriete horecagelegenheden.

De Nederlandse Horeca Prijzen worden georganiseerd in samenwerking met vooraanstaande partners, waaronder FoodClicks, Horecavizier, Horecasite.nl, Koffietje.nl, United Consumers, Horecamakelaar.nl, FIGI Theater, Een Veilig Gevoel en de getalenteerde DJ’s van Radio 538.

Centraal gelegen

Binnen een kwartier in de bruisende stad Groningen, een half uur van het verrassende Assen en een klein uurtje van het historische Leeuwarden.

Arrangementen

Kies voor een arrangement voor zakelijke bijeenkomsten, een midweek in ons hotel of een heerlijk verwenarrangement.

Gastrobar Roden

In ons gezellige en sfeervol ingerichte Gastrobar en op ons grote zonterras, kun je genieten van een heerlijk ontbijt, lunch, diner of borrel.

Overnachten

Overnachten in Drenthe doe je bij Onder de Linden. Het gezellige en sfeervolle familiehotel is perfect voor een overnachting of lang weekend.

Parkeergelegenheid

Achter op ons eigen terrein hebben wij een ruime parkeerplaats waar auto’s en fietsen gratis en veilig geparkeerd kunnen worden.

Vergaderen

Onder de Linden is de perfecte vergaderlocatie voor zakelijke bijeenkomsten met een fijne sfeer, centrale ligging en ruimte voor grote groepen.

Duurzaamheid

Met het Green Key Gold certificaat op zak en binnenkort een laadpaal voor auto’s hebben wij duurzaamheid hoog in het vaandel staan.