of reserveer direct:

4.1/5

Whisky tasting bij Onder de Linden

Exclusiviteit en Expertise. Daar houden we van! Dit ga je ervaren en proeven tijdens de drie masterclasses Whisky tasting op 11 maart aanstaande bij Onder de Linden. Wij hebben hiervoor de samenwerking gezocht met Weringhs Whisky World, Van Erp Dranken en Distilleerderij Hooghoudt. Deze drie bedrijven serveren elk in totaal drie verschillende whisky’s. Hooghoudt laat je kennismaken met drie gelagerde jenevers; de trots van Nederlandse bodem die zich prima laat meten met whisky. Bij elk glas komt een bijpassend gerechtje dat Onder de Linden met smaak voor jou verzorgd. De avond start plenair, waarna in drie groepen de verschillende masterclasses gevolgd zullen worden. We sluiten de avond plenair af waarna er nog tijd is om aan de bar lekker na te praten. Kortom, een avondvullend programma waarin je niets tekort gaat komen. Toegangsprijs: € 59,95 p.p. Aanvang: 19:00 Koop je tickets hier.
Whiskey

Centraal gelegen

Binnen een kwartier in de bruisende stad Groningen, een half uur van het verrassende Assen en een klein uurtje van het historische Leeuwarden.

Arrangementen

Kies voor een arrangement voor zakelijke bijeenkomsten, een midweek in ons hotel of een heerlijk verwenarrangement.

Gastrobar Roden

In ons gezellige en sfeervol ingerichte Gastrobar en op ons grote zonterras, kun je genieten van een heerlijk ontbijt, lunch, diner of borrel.

Overnachten

Overnachten in Drenthe doe je bij Onder de Linden. Het gezellige en sfeervolle familiehotel is perfect voor een overnachting of lang weekend.

Parkeergelegenheid

Achter op ons eigen terrein hebben wij een ruime parkeerplaats waar auto’s en fietsen gratis en veilig geparkeerd kunnen worden.

Vergaderen

Onder de Linden is de perfecte vergaderlocatie voor zakelijke bijeenkomsten met een fijne sfeer, centrale ligging en ruimte voor grote groepen.

Duurzaamheid

Met het Green Key Gold certificaat op zak en binnenkort een laadpaal voor auto’s hebben wij duurzaamheid hoog in het vaandel staan.

Verkozen tot het beste terras van Drenthe 2024