of reserveer direct:

4.1/5

Wintermenukaart Hotel Onder de Linden

Er even lekker tussenuit. Genieten van de gezelligheid, weer eens goed bijkletsen, geen haast en een adembenemende omgeving om te ontdekken. Bij Hotel Onder de Linden doen wij er alles aan om je verblijf tot een succes te maken en tegelijkertijd proberen wij de natuur en het milieu zo min mogelijk te belasten. Met kleine maatregelen bereiken we een groots effect, zónder dat dit ten koste gaan van jouw comfort. Daarom zijn wij druk bezig om een Green Key certificaat te behalen.

‘De lekkerste mosterdsoep van Drenthe’

Rust & reuring

In de Kop van Drenthe en in hartje Roden vind je Hotel Onder de Linden. Of het nu gaat om lunch, diner, borrel, arrangement of buffet, bij ons restaurant kan het allemaal. Hier proef je de lekkerste mosterdsoep van Drenthe, volgens onze gasten.
Van een huisgemaakte rundergehaktbal tot Franse uiensoep en van spareribs zo mals dat het vlees van het bot valt, onze nieuwe menukaart herbergt het allemaal. Of heb je wellicht meer zin in onze wisselende weekschnitzel, kabeljauwfilet of vegetarische milde curry en rijst? Kom langs en geniet! Bij ons vind je de, voor onze vaste gasten inmiddels bekende kernwoorden, zowel rust als reuring. Fysiek en op onze menukaart. Dát is Hotel Onder de Linden op z’n Anton en Janets.

Warme groenten

Met een heldere visie, stevige ambitie en – hoe kan het ook anders – een fikse dosis noordelijke nuchterheid is onze nieuwe wintermenukaart speciaal voor jou, onze gast, ontwikkeld. Zo serveren wij vanaf nu bij de hoofdgerechten op onze nieuwe menukaart dagverse warme groenten. Heerlijk genieten in een sfeervolle ambiance.

Faire prijs

We kijken ernaar uit om je te mogen ontvangen in ons restaurant en kennis te laten maken met de wintermenukaart. Wat kies jij? Parelhoen? Biefstuk Bali? Of juist sliptongetjes in witte wijnsaus of als lunch een vegan gezond? Het maakt niet uit met hoeveel mensen je wilt komen eten; gezellig wordt het in ieder geval. Want goed eten tegen een faire prijs; dát vinden wij belangrijk.

Welkom bij Onder de Linden! Meteen reserveren? Dat kan! Hét restaurant in Drenthe. Uit eten bij Onder de Linden (hotelonderdelinden.nl), bel ons op 050- 501 90 21 of mail naar [email protected]

P.S. Wist je dat onze befaamde mosterdsoep gluten én lactose vrij is?

Met gastvrije groet,
Anton en Janet Hamstra & het Team van Onder de Linden

Centraal gelegen

Binnen een kwartier in de bruisende stad Groningen, een half uur van het verrassende Assen en een klein uurtje van het historische Leeuwarden.

Arrangementen

Kies voor een arrangement voor zakelijke bijeenkomsten, een midweek in ons hotel of een heerlijk verwenarrangement.

Gastrobar Roden

In ons gezellige en sfeervol ingerichte Gastrobar en op ons grote zonterras, kun je genieten van een heerlijk ontbijt, lunch, diner of borrel.

Overnachten

Overnachten in Drenthe doe je bij Onder de Linden. Het gezellige en sfeervolle familiehotel is perfect voor een overnachting of lang weekend.

Parkeergelegenheid

Achter op ons eigen terrein hebben wij een ruime parkeerplaats waar auto’s en fietsen gratis en veilig geparkeerd kunnen worden.

Vergaderen

Onder de Linden is de perfecte vergaderlocatie voor zakelijke bijeenkomsten met een fijne sfeer, centrale ligging en ruimte voor grote groepen.

Duurzaamheid

Met het Green Key Gold certificaat op zak en binnenkort een laadpaal voor auto’s hebben wij duurzaamheid hoog in het vaandel staan.