of reserveer direct:

4.1/5

Arthuur, fietsroutes met avontuurlijke verhalen

Onder de Linden is sinds kort aangesloten bij Arthuur Routes.

Arthuur Routes zijn fiets- en wandelroutes die het verhaal van de regio waar je doorheen fietst of wandelt, vertelt. Met de Arthuur fietsroutes ontdek je interessante locaties. Aanvullend op de verhalen, kun je ook opdrachten en puzzels doen om de regio nog meer te ontdekken.

Podcasts op bijzondere locaties

Tijdens de fietsroute kun je op verschillende locaties naar boeiende podcast-verhalen luisteren over de omgeving. Zo ontdek je al fietsend of wandelend de interessante wetenswaardigheden over de regio.

Fietsroutes door Nederland

De fietsroutes van Arthuur nemen je mee door het noorden, midden en oosten van Nederland. Zo zijn er routes in (Kop van) Drenthe, Twente, het Vechtdal, de Veluwe, de Weerribben en regio Almelo.

Fietsroutes door de Kop van Drenthe

Leer de omgeving van Roden, Norg, Veenhuizen, Annen, Zuidlaren, Tynaarlo, Eelde Paterswolde, Haren en het Zuidlaardermeer op een nieuwe manier kennen. Luister naar de interessante verhalen van Arthuur en ontdek de streekgeheimen van de Kop van Drenthe.

Er zijn op het moment twee fietsroutes in de Kop van Drenthe:

Arthuur, Handelaar van Mensinge

Deze fietsroute vertelt het verhaal van de ontwikkeling van Drenthe vanuit Veenhuizen en Roden. Tijdens de route verken je onder andere de plaatsen Roden, Norg, Amerika, Steenbergen en Veenhuizen.

Arthuur, Steenheer van de Hondsrug

Deze fietsroute vertelt het verhaal van de Drentse Hondsrug met al zijn oeroude stenen en hunebedden. Tijdens de route verken je onder andere de plaatsen Annen, Tynaarlo, Vries, Haren, Zuidlaren en de omgeving rond het Zuidlaardermeer.

De Arthuur fietskaart is ook voorzien van de fietsknooppunten en 4 fietsroutes met een thema.

Fietstocht en overnachting bij Onder de Linden

Na een lange dag fietsen, is er niets fijner dan heerlijk bijkomen onder het genot van een hapje en drankje waarna je in bed ploft en de volgende dag wordt gewekt door de heerlijke geur van verse broodjes. Dat kan bij hotel en restaurant Onder de Linden.

Combineer een fietstocht van de Arthuur Routes met een overnachting in ons hotel. Leer tijdens de fietstocht meer over de geschiedenis van Drenthe en maak dit compleet door een overnachting in ons historische pand. Het is een pand met een ziel dat 200 jaar geleden al dienstdeed als jeneverstokerij.

Centraal gelegen

Binnen een kwartier in de bruisende stad Groningen, een half uur van het verrassende Assen en een klein uurtje van het historische Leeuwarden.

Arrangementen

Kies voor een arrangement voor zakelijke bijeenkomsten, een midweek in ons hotel of een heerlijk verwenarrangement.

Gastrobar Roden

In ons gezellige en sfeervol ingerichte Gastrobar en op ons grote zonterras, kun je genieten van een heerlijk ontbijt, lunch, diner of borrel.

Overnachten

Overnachten in Drenthe doe je bij Onder de Linden. Het gezellige en sfeervolle familiehotel is perfect voor een overnachting of lang weekend.

Parkeergelegenheid

Achter op ons eigen terrein hebben wij een ruime parkeerplaats waar auto’s en fietsen gratis en veilig geparkeerd kunnen worden.

Vergaderen

Onder de Linden is de perfecte vergaderlocatie voor zakelijke bijeenkomsten met een fijne sfeer, centrale ligging en ruimte voor grote groepen.

Duurzaamheid

Met het Green Key Gold certificaat op zak en binnenkort een laadpaal voor auto’s hebben wij duurzaamheid hoog in het vaandel staan.