Overnachten bij Onder de Linden

Hotel Onder de Linden is een gezellig en gastvrij hotel. Je krijgt een warm welkom door de eigenaren of door één van haar medewerkers in de receptiekamer. Achterop het terrein is een grote parkeerplaats waar je de auto gratis kan parkeren.

Eenvoudig maar comfortabel

De accommodatie heeft 25 kamers die eenvoudig maar comfortabel zijn ingericht. Er zijn eenpersoons-, tweepersoons en driespersoonskamers aanwezig. De kamers beschikken over een bad/douche en toilet, televisie en gratis draadloos internet. 

Dagelijks wordt een continentaal ontbijt geserveerd in het eetcafé van Onder de Linden Roden.

De gunstige locatie, middenin het gezellige centrum en op loopafstand van de bossen, wordt zeer gewaardeerd door onze gasten.

Boek nu

2-daags verwenarrangement

Even lekker tot rust komen met een heerlijk diner in ons eetcafé, een overnachting en een bezoek aan saunacentrum Peize of Waterlelie Zevenhuizen.

2-daags familiearrangement

Gezelligheid voor jong en oud. Bezoek het Museum Kinderwereld dat direct naast Onder de Linden Roden is gelegen en geniet daarna van een heerlijk diner in ons eetcafé.

2-daags sportarrangement

Van oudsher ontvangt Onder de Linden Roden al sportteams. Gezonde sportmaaltijden,ontspanning en veel plezier en gezelligheid dragen zorg voor een onvergetelijk trainingsweekend.

Fietsarrangement

Maak een fietstocht of een wandeling door het mooie gebied rond Roden en rust dan lekker uit bij Onder de Linden op het ruime terras of het eetcafé.

Bekijk fietsroutes op route.nl »

Ja, ik wil meer weten

Wij zijn alle dagen geopend (behalve op 31 december en 1 januari)


Keuken
Dagelijks: 12:00 – 21:00 uur

Eetcafé
Dagelijks: 11.00 - Open einde


Ons historische pand ligt centraal in Noord-Nederland in een bosrijke omgeving. Veel mogelijkheden voor fietsers en wandelaars. Binnen een kwartier zit je met de auto of motor op de A7 of A28.

Je parkeert gratis direct voor de deur of achter op ons grote parkeerterrein.

Wij worden gewaardeerd om de gezellige sfeer. Kom gerust eens langs voor een rondleiding of informatie.