Overnachten bij Onder de Linden

Hotel Onder de Linden is een gezellig en sfeervol en gastvrij hotel. Je krijgt een warm welkom door de eigenaren of één van haar medewerkers in de receptiekamer. Achterop het terrein is een grote parkeerplaats waar je de auto gratis kan parkeren en/of de fiets kunt stallen.

Sfeervol en comfortabel

Hotel Onder de Linden ligt middenin het levendige centrum van Roden en op loopafstand van de bossen. Vanaf ons hotel rij je in 15 minuten naar de altijd bruisende stad Groningen. Ook Assen, Drachten en Leeuwarden zijn goed bereikbaar als je wilt shoppen of cultuur snuiven.

Het hotel heeft 25 kamers op de eerste verdieping. Er is geen lift aanwezig. Er zijn 19 comfort kamers die sfeervol zijn ingericht. Daarnaast zijn er nu nog 6 budget kamers welke eind 2020 worden gerenoveerd in dezelfde stijl. Er zijn eenpersoons- en twee persoonskamers aanwezig. De kamers beschikken over een bad/douche, toilet, flatscreen tv en gratis WiFi. 

Dagelijks wordt een uitgebreid ontbijt geserveerd in De Linden zaal.

  • Reserveer veilig en rechtstreeks 
  • Ontvang de laagste prijs garantie 
  • Boek nu en betaal bij aankomst
  • Zeer aantrekkelijke arrangementen
  • Maximale hygiëne 


Wij hebben een aantal voordeelarrangementen (halfpension) samengesteld, met als kers op de taart een meerdaags fietsarrangement door de Kop van Drenthe.

Boek nu

Ontdek Onder de Linden in Roden
Bekijk onze nieuwe bedrijfsvideo

ONZE VOORDEEL ARRANGEMENTEN: Half pension voor 2 personen

 

3-daags voordeelarrangement 

254,82

2x logies twee persoonskamer

2x uitgebreid ontbijt

2x 2-gangendiner

Gratis fietsroutes

Sfeer en gezelligheid

4-daags voordeelarrangement
*Meest gekozen*

364,65 

3x logies twee persoonskamer

3x uitgebreid ontbijt

3x 2-gangendiner

Gratis fietsroutes

Sfeer en gezelligheid

5-daags voordeelarrangement 

457,60

4x logies twee persoonskamer

4x uitgebreid ontbijt

4x 2-gangendiner

Gratis fietsroutes

Sfeer en gezelligheid

Onze arrangementsprijzen gelden voor een tweepersoonskamer en zijn exclusief toeristenbelasting (1,10 p/p/p/n). Eenpersoons toeslag op aanvraag.

2-daags verwenarrangement

Even lekker tot rust komen met een heerlijk diner in ons eetcafé, een overnachting en een bezoek aan saunacentrum Waterlelie Zevenhuizen.

2-daags sportarrangement

Van oudsher ontvangt Onder de Linden Roden al sportteams. Gezonde sportmaaltijden,ontspanning en veel plezier en gezelligheid dragen zorg voor een onvergetelijk trainingsweekend.

4-daags fietsarrangement Kop van Drenthe

Een compleet verzorgd verblijf en volop de tijd om erop uit te trekken. Boek een 4-daags verblijf in de Kop van Drenthe! Een omgeving die zich kenmerkt door bio-diversiteit. Hier komen natuur, cultuur en wetlands samen. Een ideale omgeving om actief te ontspannen!

Ja, ik wil meer weten
Centraal gelegen
Sfeervol eetcafé
Vergaderen en Evenementen
Eigen parkeergelegenheid