Overnachten bij Onder de Linden

Hotel Onder de Linden is een gezellig en gastvrij hotel. Je krijgt een warm welkom door de eigenaren of door één van haar medewerkers in de receptiekamer. Achterop het terrein is een grote parkeerplaats waar je de auto gratis kan parkeren.

 

  • Reserveer veilig en rechtstreeks 
  • De beste prijzen
  • Aantrekkelijke arrangementen
  • Boek nu en betaal bij aankomst

Sfeervol en comfortabel

Hotel Onder de Linden ligt middenin het levendige centrum van Roden en op loopafstand van de bossen. Vanaf ons hotel rij je in 15 minuten naar de altijd bruisende stad Groningen.

Het hotel heeft 25 kamers welke sfeervol en comfortabel zijn ingericht. Er zijn eenpersoons-, tweepersoons en driepersoonskamers aanwezig. De kamers beschikken over een bad/douche en toilet, televisie en gratis draadloos internet. 

Dagelijks wordt het continentaal ontbijt geserveerd in het gezellige en sfeervolle eetcafé van Onder de Linden Roden.

Wij hebben een aantal aantrekkelijke arrangementen samengesteld, met als kers op de taart een meerdaags fietsarrangement door de Kop van Drenthe.

Boek nu

2-daags verwenarrangement

Even lekker tot rust komen met een heerlijk diner in ons eetcafé, een overnachting en een bezoek aan saunacentrum Waterlelie Zevenhuizen.

2-daags sportarrangement

Van oudsher ontvangt Onder de Linden Roden al sportteams. Gezonde sportmaaltijden,ontspanning en veel plezier en gezelligheid dragen zorg voor een onvergetelijk trainingsweekend.

4-daags fietsarrangement Kop van Drenthe

Een compleet verzorgd verblijf en volop de tijd om erop uit te trekken. Boek een 4-daags verblijf in de Kop van Drenthe! Een omgeving die zich kenmerkt door bio-diversiteit. Hier komen natuur, cultuur en wetlands samen. Een ideale omgeving om actief te ontspannen!

Ja, ik wil meer weten
Centraal gelegen
Sfeervol eetcafé
Vergaderen en Evenementen
Eigen parkeergelegenheid