of reserveer direct:

We worden met een 8 gemiddeld beoordeeld!

Let op! Week 1 2023 zijn wij gesloten!

Kerst bij Hotel Onder de Linden

De nieuwe maatregelen die zijn afgekondigd op 18 december, sloegen in als een bom! De maatregelen gingen de volgende dag al in, wat voor ons betekende dat we snel moesten schakelen.

Eerst zijn we verslagen met de hond gaan wandelen om het nieuws te laten bezinken, maar uiteindelijk hebben we al onze moed weer bij elkaar geraapt en is daar creativiteit uitgekomen.

We blijven bij Onder de Linden niet stilzitten, dat doen we nooit. Ondanks dat we aan de maatregelen niets kunnen veranderen, kunnen we er wel voor zorgen dat we het beste maken van de situatie.

Kerstwandeling

Op eerste en tweede kerstdag hebben wij een kerstwandeling georganiseerd. Je kunt bij ons tussen 10.00 uur en 15.00 uur een kerstbox ophalen met zoete en hartige hapjes en een routebeschrijving voor de Erfgoedroute.

Je hebt de keuze uit een wandeling van 5 of 9 kilometer. Goed en gezond voor lijf en geest!

Sluit je wandeling af bij onze take-away met een warme chocomelk, koffie of glühwein.

Take-away

Onze take-away is open. Niet alleen voor de kerstwandeling, maar iedere dag is onze take-away te vinden bij de ingang van het restaurant.

Kom langs voor een lekkere portie snert, een gehaktbak of een broodje worst na een heerlijke winterwandeling. En warm op met een kop koffie, chocomelk of glühwein.

Vrolijke bediening, gezellige lichtjes, fijne heaters en heerlijke kerstmuziek! Zien we je binnenkort?

Kerstspecials

Speciaal voor de kerst hebben wij de kerstspecials samengesteld. Omdat we onze gasten dit jaar niet kunnen ontvangen in ons restaurant voor een kerstdiner of een kerstlunch, kun je de kerstspecials dit jaar afhalen of laten bezorgen.

We hebben keuze uit 2 kerstspecials:

  • Runderrollade/ truffeljus/ gebakken paddenstoelen
  • Visschotel: combinatie van zalm, botervis, makreel en garnalen

Beide gerechten worden geserveerd met puree/ gebakken spruitjes met walnoot/ stoofpeer/ salade/ aardappelrozetjes

Gourmet eten bestellen