of reserveer direct:

4.1/5

Waarom onze gasten zich verbinden aan Hotel Onder de Linden

RODEN – Over Onder de Linden. Vandaag de dag hechten gasten steeds meer waarde aan het feit dat ze willen weten wie de gezichten achter het bedrijf – of accommodatie in ons geval – zijn. Daarom vind je vanaf nu op de website van Hotel Onder de Linden ons fascinerende verhaal. Wie zijn wij, waar staan wij voor en waar werken wij met ons team naartoe. En wat betekenen die pauwenveren toch die je overal in het hotel weer tegenkomt?

Kloppend hart

Bij ons voel je het als je binnenstapt. Dat ‘iets’. Ons hotel ademt nostalgie, historie en doorleefdheid uit. Hier gebeurde en gebeurt hét in Roden. Wij zijn het kloppend hart van Roden en zelfs Johan Cruijff vindt hier zijn wortels. Bij Hotel Onder de Linden vind je zowel rust als reuring. Met een heldere visie, stevige ambitie en – hoe kan het ook anders – een stevige portie noordelijke nuchterheid zetten eigenaren Anton en Janet Onder de Linden op de (Drentse) kaart. En hoe. Lindebomen zijn sterk, net als wij.

Symbool voor vrijheid

Bij Onder de Linden kun je zowel heerlijk eten, zonder fratsen en tierelantijntjes overnachten als effectief vergaderen in een van onze altijd bruisende zalen. Misschien is dat wel dat ‘iets’. Het verrassend veelzijdige. De rust en de reuring. De geschiedenis waarin de toekomst al besloten ligt. Heb je de pauwenveren her en der in ons hotel al ontdekt? De ontspannen sfeer die hier hangt, mede gecreëerd door ons team dat zich hier thuis voelt, staat symbool voor onze gastvrijheid. En laat een pauw nu net het symbool van vrijheid zijn. Het cirkeltje is weer rond.
Vertrouwd. Vrij. Verrassend. Veelzijdig. Welkom bij Hotel Onder de Linden.

Lees hier ons hele verhaal

Uitbaters van Onder de Linden

Centraal gelegen

Binnen een kwartier in de bruisende stad Groningen, een half uur van het verrassende Assen en een klein uurtje van het historische Leeuwarden.

Arrangementen

Kies voor een arrangement voor zakelijke bijeenkomsten, een midweek in ons hotel of een heerlijk verwenarrangement.

Gastrobar Roden

In ons gezellige en sfeervol ingerichte Gastrobar en op ons grote zonterras, kun je genieten van een heerlijk ontbijt, lunch, diner of borrel.

Overnachten

Overnachten in Drenthe doe je bij Onder de Linden. Het gezellige en sfeervolle familiehotel is perfect voor een overnachting of lang weekend.

Parkeergelegenheid

Achter op ons eigen terrein hebben wij een ruime parkeerplaats waar auto’s en fietsen gratis en veilig geparkeerd kunnen worden.

Vergaderen

Onder de Linden is de perfecte vergaderlocatie voor zakelijke bijeenkomsten met een fijne sfeer, centrale ligging en ruimte voor grote groepen.

Duurzaamheid

Met het Green Key Gold certificaat op zak en binnenkort een laadpaal voor auto’s hebben wij duurzaamheid hoog in het vaandel staan.

Boek rechtstreeks via onze site en ontvang 5% korting!